• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Het maken van een WordPress-Website was nog nooit zo eenvoudig

You can translate this message in 110 languages at the top of my website

Nadat U een Domeinnaam heeft gekozen

Via WordPress.com of WordPress. org (Het verschil tussen deze twee leg ik  in een volgend bericht uit), is het belangrijk

 • Een Thema te kiezen
 • Dit Thema in te stellen.

Onder de inleidende video hier beneden, vindt U de uitgebrede Uitleg, met duidelijke tekeningen

"We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat."

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE "GRATIS" CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

"Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint"

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Den-Theo Blogger

Begin te Bloggen en wordt door "Velen" Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Het maken van een website is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij platforms zoals WordPress. WordPress is niet alleen heel gemakkelijk te leren, het is het perfecte platform om elk type website te maken. 

Dankzij het enorme aantal thema's kunt u uw site binnen enkele uren online krijgen, of u nu uw bedrijfssite wilt lanceren, een uitstekend portfolio wilt maken of een persoonlijke blog wilt starten.

Als u een schone en moderne website wilt maken, heeft WordPress alles voor u. Schone WordPress-thema's zijn een geweldige keuze voor bijna elk bedrijf vanwege hun vereenvoudigde ontwerp dat de aandacht vestigt op de inhoud. Ze maken het eenvoudig voor uw bezoekers om zich te concentreren op producten en services en kunnen helpen meer bezoekers om te zetten in klanten en klanten.

schone wordpressthema's op themestorest
Schone en moderne WordPress-thema's beschikbaar op Themeforest
roneous opties
Slechts enkele van de moderne homepage-ontwerpopties in  Clean Roneous WordPress-thema .

Een ander voordeel van schone WordPress-thema's is het feit dat het eenvoudige ontwerp (meestal) leidt tot betere laadtijden, wat betekent dat uw bezoekers niet uren hoeven te wachten voordat uw site wordt geladen.

Eindelijk, een schoon WP-thema kan bedrijven helpen meer klanten te bereiken, maar ook bloggers die hun e-maillijst willen laten groeien. Ontdek de beste, trending WordPress-thema's met schone ontwerpen:

 • WORDPRESS
  25+ WordPress-thema's schoon: moderne websites maken in 2018
  Brenda Barron

Als je net begint met WordPress, laat Adi Purdila je de basisbeginselen van onze gratis cursus doornemen:

Als u op weg bent, gaan we dan naar de rest van deze tutorial waarin we u helpen bij het opzetten van een moderne website met behulp van een schoon WordPress-thema.

Het maken van een eigen website kan ontmoedigend lijken, maar als u eenmaal een duidelijk plan hebt om te volgen, kunt u uw site heel snel starten. Voordat we ingaan op de details van het instellen van het thema, laten we de dingen bespreken die je nodig hebt.

Advertentie

Er zijn een paar belangrijke componenten die u nodig hebt om een ​​moderne website te starten: 

De eerste stap is het kopen van een domeinnaam voor uw nieuwe website. Als u een website voor uw bedrijf aan het bouwen bent, is de voor de hand liggende keuze voor een domeinnaam de naam van uw bedrijf of bureau. Maar als u een persoonlijke blog maakt, kunt u een domeinnaam gebruiken die is gerelateerd aan het onderwerp van uw toekomstige blog of kiest u voor uw naam als domeinnaam. Zorg ervoor dat u ook de beste domeinextensie kiest  .

Uw naam als domein is ook een goede keuze als u zaken doet onder uw eigen naam of als u werkt aan een persoonlijke cv-site . Ongeacht je keuze, zorg ervoor dat de naam gemakkelijk te spellen is en memorabel is.

Met de domeinnaam op sleeptouw, is het tijd om uw hostingprovider te selecteren. Als u uw naam hebt gekocht van een bedrijf als BlueHost, Siteground of iets dergelijks, kunt u zich tegelijkertijd aanmelden voor een van hun hostingplannen.

Een ruime meerderheid van de hostingbedrijven zal in feite een domeinnaam gratis toevoegen wanneer u zich aanmeldt voor een van hun plannen. Als u uw domeinnaam elders hebt gekocht, doe dan een beetje onderzoek naar de hostingbedrijven en lees onafhankelijke beoordelingen om te zien wat anderen zeggen.

U hebt ook een professioneel,  schoon WordPress-thema nodig om uw site te maken. Hoewel er gratis WordPress-thema's zijn die u online kunt vinden, biedt een premium WP-thema u toegang tot speciale ondersteuning van de thema-ontwikkelaar. Dit zorgt ervoor dat uw thema regelmatig wordt bijgewerkt en u kunt ook contact opnemen met de ontwikkelaar als u hulp nodig heeft met uw thema.

Voor deze tutorial gebruik ik het populaire  Roneous WordPress-thema dat voor verschillende niches kan worden gebruikt. Het thema komt met een mooi, schoon ontwerp en meer dan 25 moderne homepages. Het bevat ook enkele van de meest populaire plug-ins, wat een echte bonus is.

Schoon modern Roneous WordPress-thema
Roneous WordPress-thema met een schoon, modern design. Schoon modern Roneous WordPress-thema

Het laatste dat u nodig hebt, is het verzamelen van al uw inhoud en afbeeldingen die op uw website terechtkomen. Het wordt aanbevolen om afbeeldingen van hoge kwaliteit te gebruiken, zoals de professionele foto's op Envato Elements . Op die manier lijken ze niet wazig en zijn ze een geweldig visueel hulpmiddel dat je helpt je verhaal te vertellen en in contact te komen met je ideale publiek.

Als het op inhoud aankomt, bedenk eens welke pagina's u op uw website zult hebben. Overweeg ook om een ​​paar blogposts te schrijven om u op weg te helpen, zodat uw bezoekers uw merk kunnen leren kennen en kunnen zien wat u te bieden heeft. U kunt ook overwegen om testimonials toe te voegen van vorige klanten, vooral als u een bedrijfswebsite maakt.

Zodra u alles in handen hebt, is het nu tijd om uw website te maken. Hiervoor moet je WordPress installeren en dan je thema en plug-ins toevoegen. Nadat je alles hebt geïnstalleerd, leiden we je door de stappen van het instellen van je thema:

Om WordPress te installeren, moet u zich bij uw hosting cPanel aanmelden met de gegevens die uw hostingbedrijf u heeft verstrekt. Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord in de welkomst-e-mail en volg de link om naar de inlogpagina van cPanel te gaan. Voer de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Blader in het cPanel naar de sectie met de naam Website Installers , Fantastico Installer of Softaculous Installer . Zoek het WordPress-pictogram en klik vervolgens op de knop Installeren . Op de volgende pagina wordt u gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en het domein te selecteren waar u WordPress wilt installeren.

Het wordt aanbevolen om een ​​sterk wachtwoord te kiezen dat zowel hoofdletters als kleine letters bevat, evenals getallen en speciale symbolen. Zorg ervoor dat je je gebruikersnaam en wachtwoord ergens veilig neerzet, zodat je later toegang hebt tot de backend van je WordPress-website.

Nadat u alle details hebt ingevuld, klikt u nogmaals op de knop Installeren om het installatieproces te voltooien. Wanneer het installatieproces is voltooid, ziet u een melding met een koppeling naar uw WordPress-dashboard. Klik op de link en voer vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u tijdens het installatieproces hebt gekozen.

Nadat u zich hebt aangemeld bij uw WordPress-dashboard, klikt u op Vormgeving> Thema's>  Nieuw toevoegen . Selecteer Uploadthema op het volgende scherm .

Klik op de knop om de gecomprimeerde map met uw themabestanden te selecteren en klik vervolgens op Uploaden . Zodra het thema is geïnstalleerd, klikt u op Activeren .

Nu uw moderne WordPress-thema is geïnstalleerd, ziet u in uw dashboard een melding dat het thema aanvullende plug-ins vereist. U kunt op de koppeling Beginnen met het installeren van plug-ins klikken om de vereiste plug- ins te installeren. Selecteer alle plug-ins en klik vervolgens op Installeren in het vervolgkeuzemenu. De plug-ins zullen onmiddellijk actief zijn, zodat u door kunt gaan naar de volgende stap, die uw site instelt.

vereiste plug-ins
Installeer de benodigde WordPress-plug-ins.

Met het schone WordPress-thema en moderne plug-ins geïnstalleerd, laten we de pagina's instellen en de thema-instellingen bekijken. Op die manier begrijpt u waar verschillende instellingen zich bevinden en hoe u de kleuren, lettertypen en lay-outs van uw nieuwe site kunt aanpassen.

De eerste stap is om een ​​startpagina voor uw site te maken. Ga hiervoor naar Pages> Add New en noem deze Home . Zoals je kunt zien aan de screenshot, heb je een extra knop waarmee je de Visual Composer-bouwer kunt gebruiken.

Op dit punt kunt u klikken op de Backend Editor- knop of de FrontEnd Editor- knop.

Een startpagina toevoegen
Een startpagina toevoegen aan uw moderne WordPress-site.

Met de backend-editor kunt u elementen, tekstblokken invoegen of een sjabloon kiezen. 

Visual Composer-elementen
Visual Composer Elements.

Als u de doe-het-zelf route verkiest, begin dan met het toevoegen van een rij en kies vervolgens het aantal kolommen. Nadat u de structuur voor die sectie hebt bepaald, kunt u beginnen met het plaatsen van elementen zoals afbeeldingen, tekstblokken en meer.

Backend-editor
De weergave van de back-endeditor.

Een andere snelle optie is om een ​​van de vooraf gemaakte sjablonen te gebruiken. In de meeste gevallen zal de documentatie van uw thema gedetailleerde instructies bevatten over het importeren van de demo-inhoud en de sjablonen. Voor het Roneous-thema hoeft u alleen maar de inhoud van een tekstbestand in de teksteditor te plakken. In dit voorbeeld heb ik de inhoud geïmporteerd voor de sjabloon voor het bedrijfsbureau.

Moderne WordPress website thema demo homepage
De demohomepage voor het Roneous WordPress-thema.

Het laatste deel voor de startpagina bestaat uit het verwijderen van de koptekst en de paginatitel, zodat onze pagina lijkt op de demo. Om dit te doen, scrollt u in het paginabewerkingsscherm omlaag totdat u het gedeelte Pagina-instellingen ziet . Selecteer hier Geen koptekst bij Koptekstlay-out en Geen titel bij Paginalatinalay-out :

PPage-instellingen van uw WordPress-thema
Pagina-instellingen van uw WordPress-thema.

Wanneer u klaar bent met uw pagina, klikt u op Publiceren. Navigeer vervolgens naar Instellingen> Lezenen kies onder Voorpagina's uw nieuw aangemaakte startpagina. Klik op Wijzigingen opslaan .

Instellingen lezen
Instellingen lezen op uw WordPress-site.

Op dezelfde manier gaan we een blogpagina maken. Navigeer naar Pages> Add New en noem deze keer de pagina Blog . Voor de blogpagina hoeft u geen inhoud in te voeren omdat uw nieuwste blogberichten worden weergegeven. Klik op Publiceren om uw blogpagina live te maken en ga vervolgens terug naar Instellingen> Lezen en selecteer de blogpagina die u zojuist hebt gemaakt voor de berichtenpagina. Sla nog een keer wijzigingen op .

U kunt dit proces zo vaak herhalen als nodig is om de rest van de pagina's voor uw site te maken.

Als u de demo-inhoud wilt importeren, gaat u naar Tools> Importeren en selecteert u de WordPress Importer . Installeer de plug-in, activeer deze en voer de importeur uit. Upload het .xml-bestand dat bij uw moderne WordPress-thema hoort en klik op Bestand uploaden en importeren .

Op het volgende scherm, wil je berichten aan jezelf toewijzen en vink je het vakje aan met de tekst Bestandsbijlagen downloaden . Klik op de knop Verzenden en uw demo-inhoud wordt geïmporteerd.

Nu uw structuur op zijn plaats is, kunt u de site aanpassen met de kleuren, lettertypen en meer van uw merk. Sommige WordPress-thema's worden geleverd met een speciaal themakenster, maar het is een goede gewoonte om de ingebouwde WordPress Live Customizer te gebruiken. In ons geval, om de instellingen aan te passen, ga naar Uiterlijk> Aanpassen . Op dit scherm kunt u kleuren, lettertypen wijzigen, uw logo uploaden, de footer-indeling kiezen en meer.

Thema-aanpasser
Thema-aanpasser in WordPress.

Als u een van de lay-outs wilt wijzigen, hoeft u alleen maar te klikken op Bewerken met Visual Composer . Vanaf hier kunt u de instellingen bewerken voor elementen die er al zijn, de kolomlay-out wijzigen en elementen vervangen door elementen die beter geschikt zijn voor uw website.

Schone en minimale websites zijn tijdloos en stellen u in staat om uw bedrijf een moderne online aanwezigheid te geven. Hier zijn een paar tips om het beste uit deze designtrend te halen:

Witte ruimte helpt bij het benadrukken van je inhoud. Het is de ruimte tussen verschillende elementen op een pagina, zoals afbeeldingen en tekst, maar het hoeft niet per se wit te zijn. Als het correct wordt gebruikt, wordt uw website schoon en modern weergegeven, dus zorg ervoor dat de elementen op uw pagina's niet te dicht bij elkaar staan. Op die manier kunnen uw inhoud en calls-to-action opvallen.

 • ONTWERPTHEORIE
  Invisible Forces: Spacing and Shape
  David Kadavy

Niet alleen helpen afbeeldingen je om verbinding te maken met je publiek, ze kunnen ook de ruimte opvullen en prachtige kleurvlekken creëren. U kunt ze gebruiken in kopteksten, als achtergrond of een galerij maken die uw portfolio van eerder werk of producten die u aanbiedt, laat zien. 

Krijg onbeperkte stockfoto's  op Envato Elements, evenals websjablonen, afbeeldingen en meer:

 • NIEUWS
  Nu beschikbaar op Envato Elements: Onbeperkt Stock Photos
  Andrew Blackman
 • FOTOGRAFIE
  Tips voor het gebruik van op locatie gebaseerde foto's op uw website
  Eric Karkovack

Overweeg vetgedrukte en grote lettertypen te gebruiken voor titels en koppen om aandacht te vestigen op verschillende secties van uw site. Een mooie combinatie van lettertypen van verschillende grootten kan u zelfs helpen een visuele hiërarchie tot stand te brengen.

Om uw website zo schoon mogelijk te houden, voegt u alleen de belangrijkste pagina's toe aan uw hoofdnavigatie. Dit zal uw lezers helpen gemakkelijker door uw site te navigeren en u kunt altijd een vervolgkeuzemenu toevoegen als u denkt dat er belangrijkere pagina's zijn die ze moeten bezoeken.

Ten slotte zullen kleuren visuele interesse toevoegen en onderscheid maken tussen secties. Ze kunnen ook uw aandacht vestigen op acties en ze prominenter maken op al uw pagina's.

Een moderne website maken is gemakkelijk als je weet wat een geweldige moderne site is en over de juiste tools voor de klus beschikt. Gebruik de bovenstaande tips en bekijk onze schone WordPress-themacollectie om uw site snel up-and-running te krijgen en een moderne online aanwezigheid te creëren.

Ben je nieuw bij het gebruik van WordPress? Leer hoe u WordPress kunt gebruiken in onze complete gids. Deze gids neemt je mee door het volledige proces, van de basisprincipes van het maken van posts en pagina's tot en met het installeren en aanpassen van je eerste WordPress-thema en het instellen van plug-ins voor beveiliging en prestaties.

Advertentie

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen

“Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. "

― Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

"We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat."

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

Een reactie te geven

Te delen met vrienden, Familie en Kennissen

Laat Uw geduld niet langer op de proef stellen

Blog Website GIF-downsized_large (1)

Maak Uw eigen WordPress-Website

Volg hier beneden  de belangrijkste berichten die ik gepubliceerd heb die belangrijk zijn  voor een Blog of Website

Advertenties
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.