• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

Het zal toch niet waar zijn: nieuwe orkaan Maria is op komst, en ze lijkt dezelfde route als Irma te volgen

You can read this message on my blog in 110 languages

Het orkaanseizoen schakelt nog een versnelling hoger. Een week nadat Irma op Florida beukte, hangen er alweer drie zware stormen boven de Atlantische Oceaan. Jose is al een tijdje een orkaan, en intussen is er ook de tropische storm Lee. Maar interessanter is de nieuwste tropische storm Maria. Verwacht wordt dat zij een orkaan zal worden, en ze zou het pad van Irma wel eens kunnen volgen.

Maria is de volgende orkaan die we in de gaten moeten houden. Nu is het nog een tropische storm die zich gisteren boven het westen van de Atlantische Oceaan vormde. Maria is nu onderweg naar de Caraïben, waar ze nog steeds aan het bekomen zijn van orkaan Irma. Op dit moment haalt de storm rukwinden van 100 kilometer per uur en meer, maar de komende 48 uur zal Maria aan kracht winnen. Het nationale orkaancentrum van de VS voorspelt dat Maria heel snel een orkaan zal worden.

Volgt Maria Irma?

Het slechtste nieuws is dat Maria momenteel het pad van Irma lijkt te gaan volgen en sommige gebieden zich dus schrap moeten zetten voor nog een orkaan. Binnen twee tot drie dagen zouden de Leeward Islands getroffen worden, en een dag later kan Puerto Rico aan de beurt zijn. Tegen het einde van deze week zou Maria dan Haïti en de Dominicaanse Republiek kunnen treffen.

© Aangeboden door Newsmonkey

© Aangeboden door Newsmonkey

Heel wat gebieden krijgen intussen een waarschuwing en daar zijn ook enkele rampgebieden van Irma bij. Ook Sint-Maarten zou bezoek van Maria kunnen krijgen. Experts verwachten dat Maria een gevaarlijke storm kan worden, die veel wind en regen, en ook hoge golven met zich mee kan brengen.

Jose en Lee

Over die andere twee stormen komt er intussen wat beter nieuws. Jose is nog een orkaan van categorie 1. Hij haalt nog steeds rukwinden met een kracht van zo’n 120 kilometer uur. Morgen zou Jose ook nog steeds een orkaan blijven. Vooral de oostkust van de VS kan ermee te maken krijgen, van North Carolina tot New England. Jose zou gelukkig niet aan land gaan, maar uiteraard moeten de kustgebieden rekening houden met de impact die de orkaan kan veroorzaken.

En dan is er nog de tropische storm Lee. Die heeft zich ook gisteren gevormd. Lee bevindt zich aan het noordwesten van de Afrikaanse kust. Momenteel zijn er stevige rukwinden mogelijk, maar Lee zal wellicht geen orkaan worden. Tegen dinsdag zou de tropische storm afzwakken tot een depressie.

Bron: Het zal toch niet waar zijn: nieuwe orkaan Maria is op komst, en ze lijkt dezelfde route als Irma te volgen

Bron: Sting

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Één reactie op Het zal toch niet waar zijn: nieuwe orkaan Maria is op komst, en ze lijkt dezelfde route als Irma te volgen

 1. beathirion zeggen:

  Dit is zo verschrikkelijk erg voor die mensen,alles weg,kapot,dood,vernieling,door de grille van de natuur,en er staat al een andere klaar,en als ik dan lees in het Woord van God: de Heilige Schrift,de Bijbel,komen er nog veel ergere dingen,daarom roep ik massa mensen op, om niet alleen te bidden voor hen,maar organisatie die naar daar gaan om hen te helpen en bij te staan.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten