• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

 • WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

 • ALS U VOOR HET EERST OP DEZE SITE KOMT ZEKER BEKIJKEN

Hoe een logo voor uw WordPress-site te maken (in 6 stappen) | How to create a logo for your WordPress site (in 6 steps)

Effectief logo-ontwerp omvat het nemen van belangrijke stappen, zoals inzicht in uw doelgroep en het kiezen van een kleurenschema. Deze eenvoudige acties kunnen in de loop van de tijd van grote invloed zijn op het beeld van uw site. Logo's kunnen helpen om naamsbekendheid en herkenning te vergroten, dus het is belangrijk om enige tijd te nemen om de uwe goed te krijgen.
In dit artikel bespreken we het belang van een sterk logo voor uw algemene merkstrategie. Dan zullen we advies geven over het plannen en maken van een.

Dus ga door naar onze blog om meer te lezen: 

Zelfs als je fantastische inhoud hebt, zullen bezoekers zich misschien niet aangetrokken voelen tot je WordPress-website, tenzij ze een sterke branding gebruiken . Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is met een goed ontworpen logo. Het omgekeerde is ook waar: als het logo van uw site slecht is ontworpen, zou dit de reputatie van uw site kunnen schaden .

Effectief logo-ontwerp omvat het nemen van belangrijke stappen, zoals inzicht in uw doelgroep en het kiezen van een kleurenschema. Deze eenvoudige acties kunnen in de loop van de tijd van grote invloed zijn op het beeld van uw site. Logo's kunnen helpen om naamsbekendheiden herkenning te vergroten , dus het is belangrijk om enige tijd te nemen om de uwe goed te krijgen.

In dit artikel bespreken we het belang van een sterk logo voor uw algemene merkstrategie. Dan zullen we advies geven over het plannen en maken van een. Laten we erin duiken!

Waarom een ​​logo van cruciaal belang is voor uw merkstrategie

Voordat we ingaan op het praktische gedeelte van dit bericht, laten we eens kijken waarom het belangrijk is om in de eerste plaats een sterk logo te maken. Een logo is een centraal beeld of ontwerp, dat zowel het doel van uw bedrijf moet weerspiegelen als het een unieke uitstraling moet geven.

Logo's zijn de crux van branding - ze helpen alle aspecten van uw aanwezigheid bij elkaar te brengen (zowel on- als offline). Het logo van YouTube is bijvoorbeeld een rode afspeelknop. Dit toont aan dat het een op video gericht bedrijf is en introduceert zijn kleurenpalet:

Het YouTube-logo.

Een ander voordeel van een sterk logo is het bouwen van merkherkenning . Als je een goed ontworpen logo vaak genoeg ziet, ga je het associëren met het bedrijf in kwestie, zelfs als je het ergens anders tegenkomt. YouTube gebruikt bijvoorbeeld zijn logo op video's die ergens anders op internet zijn ingesloten:

Dit is een duidelijke manier om te laten zien dat een video afkomstig was van YouTube en om het merkimago en de kleuren voor meer ogen te krijgen.

Hoe een logo voor uw WordPress-site te maken (in 6 stappen)

Omdat een logo zo belangrijk is voor uw bedrijf, is het slim om extra voorzichtig te zijn bij het ontwerpen ervan. Laten we zes stappen doorlopen om een ​​effectief logo te maken.

Stap 1: brainstorm ideeën voor uw logo

Voordat u uw logo gaat ontwerpen, moet u beginnen met de belangrijkste focus van uw bedrijf te bekijken. Wat wilt u dat bezoekers in een oogopslag over uw bedrijf begrijpen, gewoon door uw logo te zien? Het kan op dit moment helpen om een mission statement te schrijven , als je die nog niet hebt.

Zodra u een lijst met concepten op hoog niveau hebt, kunt u ze gaan verbinden met potentiële visuele beelden. Neem een ​​lijst met belangrijke ideeën over uw bedrijf en begin met het schetsen van basisontwerpen die u eraan herinneren. Wanneer u een logo aan het brainstormen bent, onthoud dan dat er geen verkeerde ideeën zijn .

U kunt zelfs een moodboard met logo ontwerpen , met lettertypen, kleuren en afbeeldingen die uw bedrijf weerspiegelen. Met zo'n moodboard kun je je team laten zien wat je overweegt, zodat je feedback kunt vragen.

Stap 2: Overweeg uw doelpubliek

Zodra je een paar logo-ideeën hebt, kun je ze verkleinen door na te denken over je specifieke doelgroep. Verschillende stijlen en kleuren spreken immers verschillende demografische kenmerken aan. Als u niet weet wie uw doelgroep is, wilt u misschien eerst een doelmarktanalyse uitvoeren .

Vergelijk bijvoorbeeld het Time Magazine-logo met het logo van Time for Kids:

Het logo van Time Magazine.
Het logo van Time for Kids.

Deze logo's zijn voor hetzelfde bedrijf, maar er is een duidelijk verschil tussen hun ontwerpen. Het logo van Time Magazine, dat is gericht op volwassenen, is in een schoon serif-lettertype. Time for Kids heeft echter een leuker en sprankelend lettertype met contrasterende kleuren toegevoegd om kinderen aan te spreken.

Let bij het ontwerpen van uw logo op de soorten kleuren, lettertypen en afbeeldingen waarop uw doelmarkt reageert. Indien mogelijk kunt u uw oorspronkelijke logo-ideeën ook laten zien aan mensen in de belangrijkste demografische gegevens van uw bedrijf en om eerlijke feedback vragen.

Stap 3: kies uw kleurenschema

Vervolgens moet u de kleuren kiezen voor uw logo. Dit is een cruciale stap, vanwege de psychologische impact die kleur speelt in marketing. U herkent bijvoorbeeld waarschijnlijk het rode Netflix-logo:

Het Netflix-logo.

Het is echter lang niet zo herkenbaar of meeslepend wanneer het onverzadigd is:

Het Netflix-logo desatureerd.

Je moet de kleuren van uw

logo kiezen om uw andere branding te passen indien mogelijk, met inbegrip van uw website kleur palett e . Als u nog geen kleurenschema voor uw bedrijf hebt, kunt u nadenken over de gevoelens die u wilt oproepen.

Geel heeft bijvoorbeeld de neiging om geluk te bevorderen, terwijl blauw een kalmerend effect heeft. Netflix's rood, aan de andere kant, geeft een gevoel van moderniteit en opwinding. Deze kleur werkt ook goed omdat de Netflix-site redelijk druk is, dus helpt het rood het logo tegen de veelkleurige achtergrond te laten springen.

Stap 4: Maak een prototype-logo

Zodra je een algemeen plan hebt opgesteld, moet je een schets van je logo maken. Het is misschien goedkoper om feedback te krijgen op een conceptlogo voordat u een volledig uitgewerkte versie maakt. U kunt snel meerdere ideeën maken en zien welke het meest effectief is.

Als je artistiek bent, of iemand in je team is, wil je dit misschien intern doen. U kunt echter ook een ontwerper inhuren om het voor u te doen. Dit kan meer kosten, maar je wilt niet dat je logo een amateuristisch of ongepolijst gevoel heeft. Toch, als je budget krap is of je personeel artistiek is, kan het schetsen van een ruwe schets je uitgaven verlagen.

Stap 5: vraag om feedback

Met het concept van uw logo in handen, wilt u nu zoveel mogelijk feedback krijgen . Vrienden en familie zijn misschien niet de beste bronnen, omdat je niet kunt vertrouwen dat ze eerlijk zijn. U kunt feedback van onpartijdige bronnen vragen door marktonderzoek te doen, zoals het verspreiden van een anonieme enquête .

Wanneer u dit doet, moet u ervoor zorgen dat zoveel mogelijk respondenten zich in de demografische doelgroep van uw site bevinden. Het kan zelfs nuttig zijn om een ​​feedbackronde uit te voeren voor het logo op zichzelf en een ander voor hoe het eruit ziet wanneer het op uw site wordt geplaatst.

Stap 6: Herzie het ontwerp van uw logo

Na het ontvangen van feedback, is het tijd om enkele herzieningen aan te brengen . Ontwerpers kunnen een bepaald aantal revisies opnemen in hun oorspronkelijke prijs. Voordat u iemand in dienst neemt, is het belangrijk om het aantal opgenomen revisies dat u ontvangt te specificeren, evenals de prijs voor eventuele extra revisies die u mogelijk wilt.

Op dit moment is het tijd om een ​​high-fidelity-versie van uw logo uit te werken. Als u met meerdere schetsen werkte, wilt u er een kiezen en deze digitaliseren in een programma zoals Adobe Illustrator . Het is het beste om ook feedback op deze versie te krijgen, voordat u live gaat met het logo. Misschien wilt u het ook uitproberen op een staging-site , zodat u kunt testen hoe het er uit zal zien naast de rest van uw inhoud.

Conclusie

Het hebben van een onderscheidend logo is cruciaal voor de branding van uw site. Het kan het primaire doel van uw bedrijf samenvatten in één afbeelding, waardoor een soort visuele afkorting ontstaat. Logo's helpen ook om de publieke perceptie van uw bedrijf te sturen.

Zes stappen die u kunt nemen om een ​​logo voor uw WordPress-site te maken, zijn onder meer:

 1. Ideeën voor uw logo brainstormen
 2. Gezien je publiek
 3. Een kleurenschema kiezen
 4. Een prototype-logo maken
 5. Vragen om feedback
 6. Uw logo naar behoefte herzien

Uit het Engels vertaald Bron: Pretty links

Heeft u vragen over het ontwerpen van een effectief logo voor uw WordPress-site? Laat het ons weten in de comments hieronder

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

"We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat."

Walt Disney

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 5.168 andere abonnees

BEZOEK DE BLOG / NEUWSBRIEF

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

Een reactie te geven

Te delen met vrienden, Familie en Kennissen

Laat Uw geduld niet langer op de proef stellen

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SPECIAAL VOOR U

  REAGEER HIERBOVEN (ONDERAAN ELK BERICHT EN ELKE PAGINA)

  (zie vermelding Bedankt voor het langskomen – Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!)

  Elke reactie is belangrijk voor mij zodat ik weet,

  wat mijn Volgers vinden over deze Blog en

  zodat ik daar in de toekomst rekening kan mee houden

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MISSCHIEN VINDT U DIT OOK LEUK,

  Exclusieve aanbieding

  GEZOND, GEZONDER, GEZONDST

  Wie houdt er nou niet Van een Gezonde Levensstijl?

  U toch ook?

  Bezoek deze Website ✅ speciaal voor Uw Gezondheid ✅

  VERGEET NIET OM NA HET INLOGGEN OP DEZE UNIEKE WEBSITE, RECHTSBOVEN UW LAND EN TAAL TE KIEZEN

  BEKIJK DE VIDEO’S HIER BENEDEN EN U WEET WAAROVER HET GAAT

  BIO-ONLINE-WINKEL

  ZOEK NIET LANGER NAAR HET IDEALE KERSTGESCHENK

  ALS u HET HIER “NIET” VINDT VINDT U HET “NERGENS”

  ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken
  VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZEN

 • SPECIAAL VOOR U

  WAT U HIER KAN VINDEN!

  REGELMATIG

  BERICHTEN ROND

  • Fotografie, Fotografie-lessen , Fotowedstrijden
  • Gezondheid
  • Bloggen
  • NIEUW !!! SMAKELIJKE GERECHTEN
  • ONLINE BIOWINKEL

  VERNEEM MEER

  OPGELET U VERLAAT DEZE WEBSITE KIES NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN UW LAND EN TAAL

  Groetjes, Theo

  KORT OVERZICHT

 • JAARLIJKSE TRADITIE

  WELKOM OP DEZE BLOG

  AWARD WINNING BLOG Ik ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

  BEZOEK OOK DE PRESENTATIEPAGINA

  DANKUWEL

  ONDANKS COVID19

  HOU IK ME AAN MIJN JAARLIJKSE TRADITIE OM OP HET EIND VAN HET JAAR MIJN BLOG IN EEN FEESTSTEMMING TE BRENGEN

  LATEN WE MEKAAR BEMOEDIGEN

  BEKIJK DEZE PRACHTIGE VIDEO. DE TEKST IS WELISWAAR IN HET NEDERLANDS, MAAR U KAN ALTIJD GENIETEN VAN DE MUZIEK

  THEO-HERBOTS DANKT U

  • UW BEZOEK
  • EN UW VERTROUWEN
  • EN UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

 • ZEKER OOK BEZOEKEN

  AB Square Placeholder

  BEZOEK OOK EENS MIJN PRESENTATIE-PAGINA

  Hier krijgt U een totaal overzicht

  van wat ik doe op deze website

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

 • Meest recente berichten