• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Hoe Uw site meertalig maken || How to make your site multilingual

Snel en eenvoudig

Als ik andere Websites bezoek, vindt ik het steeds jammer dat die enkel in de taal zijn van de uitgever.

Alhoewel dit zeer snel en eenvoudig kan gebeuren in meer dan 100 talen.

Hoe het werkt?

 1. Log in op Uw Admin-Paneel
 2. ga naar weergave
 3. ga naar widget
 4. Zoek Google translate
 5. Schuif dit naar een duidelijk zichtbare plaats op Uw website (dit verschilt naargelang de template die U gebruikt
 6. Tik Publiceren

Meer is het niet. Vanaf nu kan iedereen vrij Uw website vertalen in eender welke taal, Chinees, Arabisch of eender wat.

En als U dan toch in het widget gebied bent voeg dan ook eens Blog-Abonneren toe zodat Uw bezoekers na inschrijving ook al Uw volgende berichten op hun mail-adres ontvangen. Zoals hier beneden

Voeg je bij 5.037 andere abonnees

Probeer ook eens de andere Widgets uit.

Vriendelijke Groet

Advertenties
Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op Hoe Uw site meertalig maken || How to make your site multilingual

 1. Thom zeggen:

  Al eens op https://figuramlumina.nl gekeken?😀

  • Theo Herbots zeggen:

   Ja ik heb een kijkje genomen en heb het translate-Widget erop gezien. Hopelijk gaan er meer dit voorbeeld volgen? er kunnen zo veel meer mensen bereikt worden. Overigens een prachtige site. Bedankt voor Uw reactie. Groetjes Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.