Hoe werkt deze website?

Ten gevolge terechte opmerkingen van mijn vele bezoekers

Ik heb in het verleden van heel wat bezoekers aan deze site de opmerking gekregen
“HET OOGT ALLEMAAL MOOI MAAR U BIEDT ZOVEEL DAT HET MOEILIJK IS OM ZIJN WEG TE VINDEN”

Daarom wat meer uitleg hoe U hier Uw weg kan vinden, volg gewoon de stappen hier beneden

U kan makkelijker en beter een overzicht krijgen als U deze site op een gewone PC opent, omdat men dan in de zijbalk dan reeds heel wat aanwijzingen vindt. Daarom ben ik nog volop bezig om allerlei aanpassingen aan te brengen, zodat het van eender waar U een bezoek brengt, i-phone, i-path of eender wat  het toch voor iedereen duidelijk wordt.

Eender hoe U hier terechtgekomen bent, via een bericht op Social-Media, Via opzoekingen via Google, de volgende zaken die U ziet verschijnen zijn voor iedereen hetzelfde.

Boven elk bericht ziet U in de menubalk NIEUWSBRIEF/BLOG Zodra U daarop klikt, ziet U meteen twaalf van mijn belangrijkste Blog-Berichten verschijnen in een slider. Daaronder ziet U dan enkele vastgemaakte berichten en daaronder de laatst gepubliceerde berichten.

Zeker niet vergeten

Ingelogd op een PC? kies in de zijbalk de rubriek categorieën Ingelogd via i-phone of i-path?, schrol tot beneden en in de footer ziet U ook categorieën

Waarom is dit belangrijk?

Als U op categorieën drukt, ziet U meteen in welke categorieën ik publiceer. Kies de categorie die U leuk vindt en meteen verschijnen alle berichten die ik daar heb gepubliceerd, allemaal overzichtelijk op Uw scherm. Ik zal zien om eventueel aan de hand van opmerkingen, de lay-Out nog te veranderen en dit bericht verder aan te passen. Vriendelijke Groet

KIES UW CATEGORIE HIER BENEDEN

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • NEEM GERUST CONTACT

  • WAT U HIER BENEDEN ALLEMAAL KAN DOEN