• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

Ik vertrek met veertien vrouwen door Zuid-Afrika |Ek vertrek met veertien vroue deur Suid-Afrika

Ik heb in een vorig verhaal geschreven: 

Ik droom van Zuid-Afrika

Hoe ik reeds lang geleden met mensen in Zuid-Afrika in contact ben gekomen, weet ik niet meer, wat ik wel weet is dat ik er verschillende Blog-Volgers heb die een virtuele rondreis door Zuid-Afrika gaan maken.

Ik vind het geweldig dat ik mag meegaan met die virtuele bus, alhoewel, ik weet niet of ik dat zal overleven, ik alleen? met veertien vrouwen op één bus? πŸ˜°, zo’n lange reis? Ik weet niet of ik dat ga overleven πŸ™ˆ. Maar dan zal het toch een mooi einde worden?

wat ik het mooist van al vindt, is dat ik uiteindelijk ook een virtuele rondreis mag geven in Vlaanderen en Nederland, dit is immers de roots van de Zuid-Afrikaanse boeren. Hoe het werkt heb ik in mijn vorig bericht :”ik droom van zuid-Afrika” beschreven. Bekijk het nog eens via de link hier beneden

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

17 reacties op Ik vertrek met veertien vrouwen door Zuid-Afrika |Ek vertrek met veertien vroue deur Suid-Afrika

 1. Wat is er zwaarder dan als man met veertien vrouwen op stap te gaan?
  Op stpa gaan met deze Γ©ne vrouw
  https://youtu.be/qDyoWU7bios

 2. Dis fantasties dat jy saam reis met ons. Jy klink omtrent soos Kameel wat die sataliet gebruik om almal te besoek! Ek sien ook uit na jou trip wat jy op einde gaan doen.

  • En ik zie er naar uit om die reis ooit in het echt te doen. Nu kan ik niet weg ik heb een grote Duitse Dog :”Jefke” en die laat ik voor niets of niemand achter.
   Hij heeft me altijd gesteund sinds ik mijn vrouw verloren heb. Spijtig begint zijn gezondheid sterk achteruit te gaan, hij is dan ook reeds heel oud (van juni 2006 en Duitse Doggen worden gemiddeld slechts 7 jaar)
   Maar als hij er niet meer is zou ik graag eens naar Het Land van Mijn Dromen komen.
   Geen dure Luxe-Hotels, Geen dure Gidsen, Gewoon daar met de mensen terplaatse.
   Als het moet, zelfs werken op De Boerderij, liever dat dan ergens lui in de zon te liggen

 3. woordnoot zeggen:

  Welkom Theo….as jy met so pragtige ou liedjie wegspring saam met ons op die bus, gaan dit heel prettig raak!

  • Ik ben bezig op Youtube een speellijst te maken met allemaal Zuid-Afrikaanse liedjes, ik zal het binnenkort plaatsen op een bericht.
   PS. Saarie Marijs was een liedje dat wij als kind tijdens de zangles op school moesten leren. Waarom weet ik niet. Het heeft wel zijn steentje bijgedragen in mijn interresse in Zuid-Afrika

 4. Bali Drome zeggen:

  Oh this is such fun! Welcome to out Green Bus world, Theo.

 5. Tannie Frannie zeggen:

  Goeiedag, Theo en aangename kennis! Dit laat mens se hart warm klop om te hoor dat iemand in een van ons stamlande belangstel in ons mooi land. (Slaan asseblief ag op Perdebytjie se waarskuwing en huur maar liefs vir jou ‘n eie motor…)

 6. Rob Alberts zeggen:

  Een virtuele busreis met de prachtigste vrouwen om jou heen?
  Fijn dat ik ook mag meegenieten.

  Jaloerse groet,

 7. Kameel zeggen:

  Welkom Theo….ek hoop jy oorleef dit saam met die Towerinne. Ek hoop ook jy kan lekker dans!!!

 8. perdebytjie zeggen:

  Jy moet maar met jou eie motor agter die bus aan reis, Theo. Dan kan jy bietjie afstand hou van die vrouens. Ons gaan jou mal maak!πŸ˜„ πŸ˜‚

 9. Toortsie zeggen:

  Welkom welkom! The more, the merrier!

 10. Pingback:Nog ‘n reisiger agtervolg die Broodbus…vreemde persoon in ons midde o – Perdebytjie se nes

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • VERNEEM MEER VAN WAT IK DOE

  WAT IS HET DAT EENIEDER DRIJFT IN DEZE GEKKE WERELD VAN VANDAAG

  VOOR MIJ IS HET DEZE BLOG- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen
  Welkom bij Theo-Herbots-Blog, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.
  Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Blogging-Advies ook jouw eigen passies doen ontbranden.

  VERNEEM MEER KLIK ==>>HIER

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.065 andere abonnees