Ik heb in een vorig verhaal geschreven: 

Ik droom van Zuid-Afrika

Hoe ik reeds lang geleden met mensen in Zuid-Afrika in contact ben gekomen, weet ik niet meer, wat ik wel weet is dat ik er verschillende Blog-Volgers heb die een virtuele rondreis door Zuid-Afrika gaan maken.

Ik vind het geweldig dat ik mag meegaan met die virtuele bus, alhoewel, ik weet niet of ik dat zal overleven, ik alleen? met veertien vrouwen op één bus? 😰, zo'n lange reis? Ik weet niet of ik dat ga overleven 🙈. Maar dan zal het toch een mooi einde worden?

wat ik het mooist van al vindt, is dat ik uiteindelijk ook een virtuele rondreis mag geven in Vlaanderen en Nederland, dit is immers de roots van de Zuid-Afrikaanse boeren. Hoe het werkt heb ik in mijn vorig bericht :”ik droom van zuid-Afrika” beschreven. Bekijk het nog eens via de link hier beneden

Advertenties

17 reacties


 1. Jy moet maar met jou eie motor agter die bus aan reis, Theo. Dan kan jy bietjie afstand hou van die vrouens. Ons gaan jou mal maak!😄 😂

 2. Welkom Theo….ek hoop jy oorleef dit saam met die Towerinne. Ek hoop ook jy kan lekker dans!!!

 3. Een virtuele busreis met de prachtigste vrouwen om jou heen?
  Fijn dat ik ook mag meegenieten.

  Jaloerse groet,

  1. Zodra ik de virtule rondreis met die veertien vrouwen door Vlaanderen en Nederland begin, mag je mee op de bus springen, het stuk van de rondleiding op jou nemen en meegenieten (er wel een paar voor mij laten natuurlijk) 😈😍

 4. Goeiedag, Theo en aangename kennis! Dit laat mens se hart warm klop om te hoor dat iemand in een van ons stamlande belangstel in ons mooi land. (Slaan asseblief ag op Perdebytjie se waarskuwing en huur maar liefs vir jou ’n eie motor…)

 5. Welkom Theo….as jy met so pragtige ou liedjie wegspring saam met ons op die bus, gaan dit heel prettig raak!

  1. Ik ben bezig op Youtube een speellijst te maken met allemaal Zuid-Afrikaanse liedjes, ik zal het binnenkort plaatsen op een bericht.
   PS. Saarie Marijs was een liedje dat wij als kind tijdens de zangles op school moesten leren. Waarom weet ik niet. Het heeft wel zijn steentje bijgedragen in mijn interresse in Zuid-Afrika

 6. Dis fantasties dat jy saam reis met ons. Jy klink omtrent soos Kameel wat die sataliet gebruik om almal te besoek! Ek sien ook uit na jou trip wat jy op einde gaan doen.

  1. En ik zie er naar uit om die reis ooit in het echt te doen. Nu kan ik niet weg ik heb een grote Duitse Dog :”Jefke” en die laat ik voor niets of niemand achter.
   Hij heeft me altijd gesteund sinds ik mijn vrouw verloren heb. Spijtig begint zijn gezondheid sterk achteruit te gaan, hij is dan ook reeds heel oud (van juni 2006 en Duitse Doggen worden gemiddeld slechts 7 jaar)
   Maar als hij er niet meer is zou ik graag eens naar Het Land van Mijn Dromen komen.
   Geen dure Luxe-Hotels, Geen dure Gidsen, Gewoon daar met de mensen terplaatse.
   Als het moet, zelfs werken op De Boerderij, liever dat dan ergens lui in de zon te liggen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.