• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Ik vertrek met veertien vrouwen door Zuid-Afrika |Ek vertrek met veertien vroue deur Suid-Afrika

Ik heb in een vorig verhaal geschreven: 

Ik droom van Zuid-Afrika

Hoe ik reeds lang geleden met mensen in Zuid-Afrika in contact ben gekomen, weet ik niet meer, wat ik wel weet is dat ik er verschillende Blog-Volgers heb die een virtuele rondreis door Zuid-Afrika gaan maken.

Ik vind het geweldig dat ik mag meegaan met die virtuele bus, alhoewel, ik weet niet of ik dat zal overleven, ik alleen? met veertien vrouwen op één bus? 😰, zo’n lange reis? Ik weet niet of ik dat ga overleven 🙈. Maar dan zal het toch een mooi einde worden?

wat ik het mooist van al vindt, is dat ik uiteindelijk ook een virtuele rondreis mag geven in Vlaanderen en Nederland, dit is immers de roots van de Zuid-Afrikaanse boeren. Hoe het werkt heb ik in mijn vorig bericht :”ik droom van zuid-Afrika” beschreven. Bekijk het nog eens via de link hier beneden

Advertenties
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

17 reacties op Ik vertrek met veertien vrouwen door Zuid-Afrika |Ek vertrek met veertien vroue deur Suid-Afrika

 1. Pingback:Nog ‘n reisiger agtervolg die Broodbus…vreemde persoon in ons midde o – Perdebytjie se nes

 2. Toortsie zeggen:

  Welkom welkom! The more, the merrier!

 3. perdebytjie zeggen:

  Jy moet maar met jou eie motor agter die bus aan reis, Theo. Dan kan jy bietjie afstand hou van die vrouens. Ons gaan jou mal maak!😄 😂

 4. Kameel zeggen:

  Welkom Theo….ek hoop jy oorleef dit saam met die Towerinne. Ek hoop ook jy kan lekker dans!!!

 5. Rob Alberts zeggen:

  Een virtuele busreis met de prachtigste vrouwen om jou heen?
  Fijn dat ik ook mag meegenieten.

  Jaloerse groet,

 6. Tannie Frannie zeggen:

  Goeiedag, Theo en aangename kennis! Dit laat mens se hart warm klop om te hoor dat iemand in een van ons stamlande belangstel in ons mooi land. (Slaan asseblief ag op Perdebytjie se waarskuwing en huur maar liefs vir jou ’n eie motor…)

 7. Bali Drome zeggen:

  Oh this is such fun! Welcome to out Green Bus world, Theo.

 8. woordnoot zeggen:

  Welkom Theo….as jy met so pragtige ou liedjie wegspring saam met ons op die bus, gaan dit heel prettig raak!

  • Ik ben bezig op Youtube een speellijst te maken met allemaal Zuid-Afrikaanse liedjes, ik zal het binnenkort plaatsen op een bericht.
   PS. Saarie Marijs was een liedje dat wij als kind tijdens de zangles op school moesten leren. Waarom weet ik niet. Het heeft wel zijn steentje bijgedragen in mijn interresse in Zuid-Afrika

 9. Dis fantasties dat jy saam reis met ons. Jy klink omtrent soos Kameel wat die sataliet gebruik om almal te besoek! Ek sien ook uit na jou trip wat jy op einde gaan doen.

  • En ik zie er naar uit om die reis ooit in het echt te doen. Nu kan ik niet weg ik heb een grote Duitse Dog :”Jefke” en die laat ik voor niets of niemand achter.
   Hij heeft me altijd gesteund sinds ik mijn vrouw verloren heb. Spijtig begint zijn gezondheid sterk achteruit te gaan, hij is dan ook reeds heel oud (van juni 2006 en Duitse Doggen worden gemiddeld slechts 7 jaar)
   Maar als hij er niet meer is zou ik graag eens naar Het Land van Mijn Dromen komen.
   Geen dure Luxe-Hotels, Geen dure Gidsen, Gewoon daar met de mensen terplaatse.
   Als het moet, zelfs werken op De Boerderij, liever dat dan ergens lui in de zon te liggen

 10. Wat is er zwaarder dan als man met veertien vrouwen op stap te gaan?
  Op stpa gaan met deze éne vrouw
  https://youtu.be/qDyoWU7bios

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.