IMPORTANT NOTICE FOR ALL PHOTOGRAPHS

Translate this message in 110 languages to my blog

Ik zie in mijn WordPres-Reader regelmatig zo’n fantastische foto’s van zeer goede fotografen, rond allerlei thema’s, Bloemen, Dieren, Vogels, Reizen en nog veel meer.

Tot heden, heb ik vele van deze foto’s geretweet op mijn Twitter-Account

Mijn Facebook-Account https://www.facebook.com/theo.herbots.7

En Linkedin-Account https://www.linkedin.com/in/theoherbots

Vanaf heden zal ik het anders doen, telkens ik in de Reader een serie prachtige foto’s zie, ga ik ze herbloggen op deze site, ook al zijn het dan andere foto’s dan over Tienen, maar op die manier wil https://groetenuittienen.blog/ zijn steentje bijdragen om al die prachtige fotografen te steunen.

Sorry als er fotografen bij zijn wiens foto’s aan mijn aandacht ontsnappen, maar ik neem alle dagen wel een kijkje in de Reader en vroeg of laat komen Uw foto’s ook in aanmerking

Belangrijk: Ik hoop dat alle fotografen (en andere bezoekers) deze foto’s zullen delen via de Social-Media-Deelknoppen hier beneden

Vriendelijke groet en bedankt voor de medewerking

Bekijk de reeds ingezonden foto’s van andere fototgrafen via de link hier beneden

𝔟𝔢𝔨𝔦𝔧𝔨 𝔞𝔩 𝔡𝔢 𝔯𝔢𝔢𝔡𝔰 𝔦𝔫𝔤𝔢𝔷𝔬𝔫𝔡𝔢𝔫 𝔣𝔬𝔱𝔬’𝔰 𝔳𝔞𝔫 𝔞𝔫𝔡𝔢𝔯𝔢 𝔣𝔬𝔱𝔬𝔤𝔯𝔞𝔣𝔢𝔫 𝔨𝔩𝔦𝔨 ➽𝔥𝔦𝔢𝔯 ☑️

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Crisp

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • NEEM GERUST CONTACT

  • WAT U HIER BENEDEN ALLEMAAL KAN DOEN