• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

JE BENT HIER MET EEN REDEN ||YOU ARE HERE FOR A REASON

ONTSNAP MET THEO-HERBOTS-GEWICHT-BEHEERSING

Gewicht-Beheersing Verbreekt de verbinding. Adem. Laat jezelf aarden.

Push jezelf voorbij de beperkingen van je dagelijkse leven.

Theo-Herbots-Gewicht-Beheersing creëert de tijd en ruimte die je nodig hebt om diep in je lichaam, geest en ziel te duiken.

Bekijk BLOG THEO-HERBOTS tot gans beneden

Zodat je zeker geen belangrijke informatie mist

Begin pas daarna op de linken te klikken die U het mees bevallen

Kom met ons mee op onze volgende Gewichtsverlies retraite.

Voorlopig door de Lockdown stilgelegd, meer zodra alles terug normaal is zeker terug actief

Schrijf U hierboven in op De Nieuwsbrief en U wordt automatisch op de hoogte gehouden van datum en locatie van heropstart

Verbreek de verbinding. Adem. Laat jezelf aarden.

DOE MEE MET THEO-HERBOTS-GEWICHT-BEHEERSING

Maak opnieuw verbinding met jezelf

Bij Theo-Herbots-Gewicht-Beheersing zijn we van mening dat het af en toe goed is voor iedereen om niet alleen de verbinding met technologie te verbreken, maar ook met jouw eigen automatische piloot.

Open je hart, laat je geest los en doe mee aan onze volgende Gewichtsverlies retraite.

OVER ONS Gewicht-Beheersing Theo-Herbots

Gewicht-Beheersing in de gemeenschap

Sinds 2000 creëert Theo-Herbots-Gewicht-Beheersing unieke en verrijkende retraite-ervaringen waar gasten van kunnen genieten.

Wat begon als een persoonlijke reis en weekendworkshop, is uitgegroeid tot een transformerende

Gewichtsverlies retraite

Gewichtsverlies retraite

die vele levens heeft veranderd. We bieden retraites om alle aspecten en alle interesses aan te pakken, dus laat ons weten wat je nodig hebt en dan helpen wij je in de goede richting.

ONS VERHAAL Gewicht-Beheersing Theo-Herbots

Onze missie

We weten dat het leven een herhaalde cyclus kan zijn van wakker worden, eten, werken en slapen. En dat de dagelijkse sleur onze geest en lichaam kan vullen met negatieve energie en stress. Daarom hebben we Theo-Herbots-Gewicht-Beheersing opgericht, zodat onze gemeenschap een plek heeft om terug te keren naar zichzelf, zelfontdekking en het delen van een reis met andere gelijkgestemde individuen.

EERDERE RETRAITES

Voor ieder wat wils

Het leven in de wereld van vandaag kan super gehaast zijn, altijd vol met taken en dingen om te doen. Heb je nagedacht over hoe het zou zijn om even te stoppen, de verbinding te verbreken en je op jezelf te concentreren?

Denk er niet alleen over na, maar onderneem vandaag nog actie en meld je aan voor een Gewichtsverlies retraite die bij jou past.

Leer leven met

Theo-Herbots-Gewicht-Beheersing.

NUTRITIONAL DETOX RETRAITE

NUTRITIONAL DETOX RETRAITE

Zomer 2019

Ons Nutritional detox retraite heeft bijgedragen aan het creëren van de tijd en ruimte die nodig is voor zelfreflectie en diep begrip.

We zijn er zeker van dat de rust van deze retraite een positieve invloed heeft gehad op het emotionele management en het algehele welzijn van onze gasten.

Gewicht-Beheersing Theo-Herbots GEZOND ETEN RETRAITE

GEZOND ETEN RETRAITE

Zomer 2019

Deze retraite bood de perfecte gelegenheid om de aandacht te vestigen op wat het belangrijkste is: het hier en nu.

De natuurlijke omgeving en de serene sfeer hielpen onze gasten te ontsnappen aan de constante stimulering van het moderne leven.

Al te vaak willen we het geheim of de snelkoppeling kennen om af te vallen. 

Het is wat ik meer dan wat dan ook wordt gevraagd in mijn huidige fitnessinspanningen. 

Lees hier beneden een getuigenis van – Jeremy Hall

Hoe hij het daarna heeft verder gezet

Hoe heb je het gedaan? Wat is de truc? 

Vaker wel dan niet als ik vertel dat het moeite kostte, zelfbeheersing en enige tijd, de meesten zijn teleurgesteld omdat ze alleen wilden weten wat het soort “magische pil” antwoord was.

Natuurlijk zijn er dingen die je kunt doen om snelle veranderingen in je gewicht te zien, en een deel daarvan is een geweldige manier om een ​​langdurige inspanning te starten. Dus ik hou van uitdagingen, kortetermijncorrecties in eetgewoonten of fitnessinspanningen als katalysator. 

Motivatie is een goede zaak. Maar zorg ervoor dat het deel uitmaakt van een grotere inspanning en dat je de onderliggende WAAROM hebt om je ertoe te brengen levenslange veranderingen ten goede te veranderen.

Met dat in gedachten, hier zijn mijn top 5 “geheimen” om af te vallen. 

Deze meer dan wat dan ook waren een ruggengraat voor mijn verlies van meer dan 50 pond in iets meer dan 2 maanden gerichte inspanning die de basis werd voor mijn # X4life-verandering.

Eet minder. Betere portiegroottes

Dit is altijd mijn grootste en moeilijkste om te onthouden. Ik hou van eten, vooral eten vol geweldige smaken. Mijn vrouw is een geweldige kok en ik hou van die goede dingen. Ik moet het toegeven, dan leren hoe je nog steeds kunt genieten van die prachtige relatie met wat controle. Wanneer ik in mijn leven wat gewicht heb opgedaan, kan ik snel wijzen op mijn gewoonte om bij elke maaltijd te veel te eten. Door porties te beperken tot enkele, meer geschikte formaten, kan ik de resultaten altijd binnen dagen zien. Je lichaam zal eerst in opstand komen omdat het gewend is aan de overeten gewoonte, maar het duurt meestal maar een paar dagen voordat je eetlust en het gevoel weer vol te zijn met minder voedsel weer vertrouwd wordt.

Maak betere voedselkeuzes

Dit is weer een grote. Hoe vaak pluk je het snelle en gemakkelijke voedsel uit gemak of een gebrek aan tijd om beter voedsel te bereiden? 

Fastfood en bereid voedsel vormen de basis van het obesitasprobleem van onze samenleving. 

Het kost wat meer aandacht en moeite om beter voedsel te eten, maar het is de moeite waard. Ik weet dat een zak wortelen of een handvol pinda’s niet zo aantrekkelijk klinkt als de donuts in de pauzeruimte voor een snack, maar we weten allemaal wat beter voor ons is. 

Vul je bord eerst met de salade of vegetarische opties tijdens het diner en voeg een kleinere hoeveelheid van het voorgerecht toe om calorieën te verminderen en toch vol te raken. 

Het is ok om die goede voedingsmiddelen ook te hebben, denk alleen maar aan de verhoudingen en kies ervoor om de juiste balans te vinden.

Verplaats meer

Het duurt meestal niet veel om wat voordelen te halen uit het krijgen van beweging. Je hoeft niet naar die hoge intensiteit cardio in de plaatselijke sportschool te gaan om de gezondheid te verbeteren. 

Je zou kunnen opbouwen naar iets meer, maar in het begin alleen maar in beweging komen. 

Ga wandelen. Parkeer verder weg van het kantoor of de winkel. 

Maak regelmatig een fietstochtje. Gewoon in beweging komen.

Ga verder. Doe meer elke dag, week of maand

Bouw voort op nieuwe verbeteringen. Begin klein genoeg om succes te vinden en consistent te zijn. Pas wanneer je die nieuwe gewoonten van alledag verandert, kun je daarop gaan bouwen. Ga een beetje verder op die wandelingen is een geweldige manier om te beginnen. Gezonder eten begint zich steeds beter te voelen als je het doet. Zodra u de portiegroottes hebt verbeterd, kunt u nieuwe en betere voedingsmiddelen proberen die u misschien nog niet eerder wilde proberen. Implementeer FENIX in uw gezondere eten en vervang een maaltijd. Rek jezelf en doe een beetje meer.

Verantwoordelijk zijn

Een van de beste manieren om succes te vinden, is door niet alleen verantwoording af te leggen aan uzelf, maar ook aan anderen. Je naaste vrienden en geliefden willen je zien slagen en zullen ons helpen als we bereid zijn ze te laten. Deel uw doelen met hen en vraag om hulp. Het vereist nederigheid en een verplichting om te slagen. Wees deel van een grotere community zoals de X4Ever-community op Facebook en deel uw inspanningen. Wees bereid om de ups en downs te delen als onderdeel van je verantwoordelijkheid. We slagen er niet altijd in, maar met verantwoording en bereidheid om nieuwe doelen te stellen en vooruit te blijven gaan we naar succes.

Er zijn zoveel andere manieren waarop we succes kunnen vinden, maar als je begint met deze 5 basisprincipes, kun je succes vinden in je inspanningen om gewicht te verliezen en gezonder te worden. Zelfs als je het ongewenste gewicht al hebt verloren en je je richt op een goede gezondheid, kunnen dezelfde principes van toepassing zijn. Gebruik ze herhaaldelijk en kom bij ze terug voor uw inspanningen.

Deel dit bericht en uw toewijding aan uw persoonlijke sociale media-accounts nu en leg vast om nog beter te worden op elke manier die u vandaag nodig hebt. Samen heffen we elkaar op en vinden we succes in een collectieve inspanning.

– Jeremy Hall

VEELGESTELDE VRAGEN

We staan voor je klaar

Hieronder vind je een lijst met onze veelgestelde vragen. Als je de antwoorden die je zoekt niet kunt vinden, maak je dan vooral geen zorgen. We zijn er om je op alle mogelijke manieren te helpen, dus neem gerust contact met ons op.

HEB IK ERVARING NODIG OM MEE TE DOEN?

Neen , “IEDEREEN” kan mee volgens eigen conditie

HOE KOM IK ER?

Zodra de Lockdown voorbij is wordt dit weergegeven

MAG IK ALLEEN KOMEN?

Inderdaad

Citaat

Theodore Roosevelt

“If you think you can, you’re already halfway there.”

Door de Wereldwijde COVID 19- Pandemie

Kan ik momenteel geen praktijk-lessen Gewicht-Beheersing Theo-Herbots meer geven.

Maar ik laat U niet in de steek,

Bekijk deze video’s

WORKOUT-VIDEO’S

Bekijk eens deze prachtige serie video’s

BEKIJK HIER BENEDEN

De getuigenis van een gezonde combinatie van voeding en bewegen

contact Gewicht-Beheersing Theo-Herbots

Bekijk BLOG THEO-HERBOTS tot gans beneden

Gewicht-Beheersing Theo-Herbots

Dankt U voor het lezen van dit bericht

Verneem hier beneden meer

JE BENT HIER OP DEZE BLOG

MET EEN REDEN

Zoals U ondertussen wel reeds zal weten, spits ik me hier toe op 4 verschillende onderwerpen

 • Fotografie
 • Bloggen
 • Mijn Prachtige Stad Tienen
 • Gezondheid

De een zal er zijn voor het een, de ander voor het ander.

Vandaag wil ik het hier hebben over een onderwerp dat wel iedereen in gedachten heeft.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

FENIX shakes zitten vol met 3 gram fibre, 22 gram Protein en 23 Super Nutrients om je te helpen het meeste uit je dieet te halen. Heerlijk, bevredigend en gezond.

Welkom bij OGX.Kom er nu bijAanmelden

WAT IS DE X-UITDAGING?

WAT IS DE X-UITDAGING?

Het is een tweetrapsuitdaging die je helpt het uiteindelijke doel te bereiken om X4Ever te worden. Je voltooit de uitdaging door gezonder te eten, actiever te worden en je gewenste hoeveelheid gewicht te verliezen.

HOE HET WERKT

Inschrijven

Klik hierboven op de knop ‘Nu aanmelden’

PRODUCT KOPEN

AFVALLEN

Vervang twee maaltijden per dag door FENIX en neem een verstandige maaltijd voor uw 3e maaltijd.
Geniet van Pro Meals (gezonde snacks) tussen de maaltijden door.

VERDIEN BELONINGEN

Spa uitje, X Challenge merchandise, en nog veel meer kan allemaal van jou.

MANOLIS MAVROGIANNIS

17 kg kwijt

Meer informatie


Gezondheidsproblemen stonden in de voorhoede van manolis Mavrogiannis’ beslissing om zich aan te melden voor de X4Ever XChallenge en zijn leven te veranderen.

Het was niet zo lang geleden dat zijn reis begon, maar door hard werken en toewijding, hij heeft het effect gezien, een gelukkig individu die een inspiratie is voor mannen en vrouwen om hem heen.

Terugkijkend herinnert Manolis zich hoe de veranderingen die hij aangebracht heeft niet voor iemand anders waren, maar voor zichzelf. “Ik heb niet besloten om gewicht te verliezen om er beter uit te zien of om indruk te maken op andere mensen,” onthult hij. “Een belangrijke reden was om pijn in de gewrichten te verminderen, mijn beweging te verbeteren en beter te slapen.”

De katalysator voor hem om een verandering te maken kwam in augustus 2017 toen hij terugkeerde van een vakantie en na het stappen op de weegschaal, besefte dat hij overgewicht had. “Ik besloot om meteen te beginnen met OGX Fenix shakes.”

Toegegeven dat het onmogelijk leek op het eerste, Manolis zette zich een gewichtsverlies als doel, toegewijd aan het programma en het duurde niet lang voor hem om resultaten te zien. “De eerste week zag ik een vermindering van de weegschaal en voelde een verschil in hoe mijn kleren pasten. Ik verloor vet en kreeg spierkracht!”

Vandaag, Manolis ‘gewichtsverlies is tot een verbazingwekkende zeventien kilogram! 

Wat betreft hoe hij zich voelt, zegt hij: “Mijn energie niveaus zijn enorm omhoog gegaan , die helpt me om actiever te blijven. Ik denk dat dit een nog beter voordeel is dan het gewichtsverlies zelf het is van invloed op alles wat ik doe elke dag.

Nu kan ik bukken en niet geblokkeerd worden door buikvet, en mijn slaapkwaliteit is ook beter!”

Hoe heeft Manolis dat bereikt?

Met een andere benadering van velen op een X4Ever reis, genoot hij van twee OGX Fenix shakes per dag, maar maakte de beslissing om de producten nog verder te testen.

De eerste tweeënhalve maand heeft hij zijn normale trainingsregime niet verhoogd om te zien welke resultaten hij alleen door voeding kon bereiken. “In het begin deed ik niets anders in de oefening dan voorheen en ben er toch in geslaagd om gewicht te verliezen,” legt hij uit. “Daarna begon ik elke avond een uur lopen toe te voegen.”

Nu is hij een enorme voorstander van de uitdaging, hij credits ORGANO als de kern van het helpen van hem te bereiken dergelijke fantastische resultaten en niet van plan om snel op te geven.

“Ik heb het volste vertrouwen in de hoogwaardige ORGANO-producten en zelfs als ik eenmaal mijn gewichtsdoelstelling heb bereikt, zal ik één keer een dag blijven schudden”, zegt Manolis.

“Ik ben ook een grote fan van ORGANO Black Coffee en kan me mijn leven zonder voorstellen!”

“De X4Ever aanpak maakt het proces van gewichtsverlies zo veel eenvoudiger,” vervolgt hij. “Soms zijn de beste dingen in het leven de eenvoudigste en als ik het kan doen, kan iedereen het ! Ik zou het aanraden voor iedereen die wil afvallen, maar denkt dat het onmogelijk lijkt.”

Zoals Manolis uitlegt, is de eerste stap het stellen van je doel. Hij herinnert zich hoe intimiderend dit kan zijn op het eerste moment en hoe onmogelijk om het te bereiken zou kunnen voelen.

Met het gebruik van OGXFenix vertelt hij echter hoe het eenvoudiger en gemakkelijker was dan hij had verwacht.

Zijn top tips die hij vond van onschatbare waarde tijdens zijn eigen transformatie zijn,

over te schakelen naar

gegrild of gestoomd voedsel

in plaats van gebakken voor uw een gezonde maaltijd per dag, en het vermijden van verwerkt voedsel. Wat vloeistoffen betreft, zegt hij: “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven,

dus drink veel water.”

dus drink veel water.”

Nog meer dan dat is echter om je mentaliteit te veranderen uit de buurt van crash dieet, en klaar zijn om op lange termijn veranderingen in levensstijl te maken. “Mentale voorbereiding voor een gewichtsverlies regime is van cruciaal belang voor het behoud van dit als een levensstijl in plaats van gewoon een fase die je door te gaan hebt om dat ‘zomer lichaam'”, zegt hij, Wijze woorden Manolis!

En dat is niet het enige motiverende advies dat hij uitdeelt! 

Je moet geloven dat je het gewicht verliest.

je het gewicht verliest

Begin met eenvoudige doelen die je een goed gevoel geven en kleine geleidelijke veranderingen aanbrengen om je te helpen je te committeren aan nieuwe veranderingen. Keihard duiken in een complete revisie kan een schok zijn voor uw systeem en betekent dat je meer kans hebt om terug te keren naar oude gewoonten.

Vergeet niet, dit is een levenslange inzet, niet een rage!”

dit is een levenslange inzet, niet een rage!

Voel je je geïnspireerd door manolis’ verhaal en ben je klaar om het zelf te proberen?

X CHALLENGE BROCHURE

DOWNLOAD HIER

brochure3

HOE VOED JE JE FENIX

Meer informatie

GA DE X-UITDAGING AAN

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten