• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

KMI waarschuwt voor tot 5 cm sneeuw, Wegen en Verkeer raadt aan thuis te blijven

 

Morgen trekt een sneeuwzone langzaam van west naar oost over het land. Het KMI waarschuwt voor gladheid. Vooral de Vlaamse provincies zullen ermee geconfronteerd worden. Het Agentschap Wegen en Verkeer en het Vlaams Verkeerscentrum raden aan om morgen niet de baan op te gaan.

Evenwel, dat winterbeelden ook mooi kunnen zijn kan U bekijken in de video hier beneden


In een prognose deze namiddag gewaagt het KMI voor morgen tussen 6 en 18 uur van een geaccumuleerde sneeuwlaag van 1 tot 3 cm in de kuststreek. Voor de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Antwerpen en het centrum is dat 2 tot 5 cm. De provincies Limburg, Luik, Namen en Luxemburg mogen 0 tot 3 cm sneeuw verwachten.

Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om morgen thuis te blijven, voor het openbaar vervoer te kiezen of verplaatsingen uit te stellen. “Er is reële kans op een moeilijke ochtendspits morgen”, tweet de woordvoerster.

De sneeuwzone in combinatie met negatieve temperaturen kan leiden tot gladde wegen en gevaarlijke situaties. “De strooidiensten van het Agentschap Wegen en Verkeer volgen deze nacht de toestand op de weg op en rijden uit wanneer nodig en nuttig. Ook morgenochtend s

Brussels Airport waarschuwt op zijn website voor mogelijke vertragingen als gevolg van de voorspelde sneeuw. “Onze winteroperatieteams stellen alles in het werk om de impact op de luchthaven tot een minimum te beperken. Door het ontijzelen van vliegtuigen en ijs- en sneeuwvrij maken van de start- en landingsbanen is het mogelijk dat sommige vluchten vertraging oplopen. Ook het wegverkeer van en naar de luchthaven kan hinder ondervinden”, aldus de luchthavenuitbater, die reizigers aanraadt ruim op tijd naar de luchthaven te vertrekken.

Bron: KMI waarschuwt voor tot 5 cm sneeuw, Wegen en Verkeer raadt aan thuis te blijven

via Tend

Advertenties
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.