• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Lost in blues

WOOW! This is so beautiful that I can not but re-log it

Advertenties
Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op Lost in blues

 1. Edward McDunn zeggen:

  Inderdaad heel mooi Theo.

  • Bedankt Edward,
   Het zien van dergelijke prachtige meesterwerken (ook van anderen), hebben me ertoe aangezet om mijn blog om te vormen naar een fotografie-Blog.
   Mijn volgende stap gaat zijn om mij terug fotomateriaal aan te schaffen en zelf ook terug beginnen te fotograferen.
   Dit was vroeger een zeer belangrijke hobby van mij, maar door enkele zware tegenslagen (waar ik het hier niet wil over hebben), ben ik er enkele jaren geleden volledig mee gestopt.
   Bij deze dan ook mijn dank aan alle fotografen die me door hun prachtige realisaties de stimulans hebben gegeven om deze draad binnenkort terug op te nemen.
   Groetjes
   Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.