• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Meer dan een foto: 7 Wedding Photography Tips voor beginners

Iets ouds, iets nieuws, iets geleend en iets blauws – en natuurlijk een taart, een vrolijke (en licht dronken) familie en een fotograaf.

Een bruiloft schot is meer waard dan een duizenden woorden, want niet alleen zal je deel uitmaken van een van de belangrijkste dagen van het paar, maar deze foto’s zal hopelijk doorgeven voor generaties – dus je wilt niet te verknoeien!

We vroegen communitylid en portret- en trouwfotograaf Julie Weiss(weissphotography)of ze ons kon helpen met haar beste tips over trouwreportages.

Julie is lid van de Professional Photography Association en de Wedding and Portrait Photographers Association, die wil dat elk schot zo uniek mogelijk is en iets origineels creëert voor haar klanten.

Hier zijn haar Top 7 Wedding Photography Tips!

 by

1. Plan alles. 

De grote dag gaat nooit zoals gepland, maar het hebben van een tijdlijn is gunstig. Vraag uw bruid en bruidegom voor twee uur van hun tijd alleen. Als je geluk hebt krijg je een uur.

Kom ten minste een uur van tevoren aan om uw apparatuur in te stellen en praat met de manager of eigenaar van de locatie.

Als u nog niet naar de locatie voor of onlangs, plan een bezoek ruim voor de bruiloft datum om de reikwijdte van de beste plaatsen voor foto’s, altijd rekening houdend met de tijdlijn en verwachte problemen met verlichting. Laat voldoende tijd om te reizen naar de receptie, evenals het kennen van de snelste route.

 by

2. Vergeet niet, je maakt deel uit van hun grote dag. 

Je persoonlijkheid is net zo belangrijk als je foto’s. U bent een groot deel van hun dag, dus maak je bruid en bruidegom comfortabel met uw aanwezigheid. Wees stevig met uw verzoeken.

Duidelijke begeleiding en instructie geven vertrouwen in je vaardigheden. We kunnen niet allemaal komieken zijn, maar een beetje gevoel voor humor gaat een lange weg.

Moedig uw klanten aan om een bruids- en verlovingssessie met u te boeken. Dit is een geweldige tijd om uw klanten en uw klanten te leren kennen.

Van alle mensen op hun bruiloft, zullen ze het grootste deel van hun tijd met jou doorbrengen. Maak het speciaal!

 by

3. Overleg voorafgaand aan hun grote dag. 

Plan altijd een consult voor de grote dag. Dit introduceert ze tot uw producten en vooral, u.

Als uw potentiële klant niet de tijd wil nemen voor een consult, zien ze fotografie waarschijnlijk niet als een waardevolle investering.

Verspil je tijd niet om een onwillige aanwijzing te geven.

Voor degenen die bereid zijn klanten, opvoeden!

Laat ze voorbeelden van uw werk, pakketten en producten zien.

Help ze plannen en voorbereiden. Dit helpt uw klanten te begrijpen hoeveel er gaat in het documenteren van hun grote dag.

Houd het simpel, laat je klanten precies zien wat ze nodig hebben, zodat je hem niet zult overweldigen. Klanten die in de war zijn of overweldigd, kunnen waarschijnlijk niet boeken.

Wanneer is de grote dag is gedaan, zorg ervoor dat u hun beelden en producten te leveren in een tijdig.

Na het grote evenement, bruiden praten met hun vriendinnen die misschien trouwen ook.

Het laatste wat je wilt dat ze andere potentiële bruiden vertellen is dat ze hun boek nog niet hebben. Je bruid en bruidegom zullen je nog jaren herinneren.

Follow-up met uw bruiden met betrekking tot jubilea en eventuele speciale gebeurtenissen die kunnen gebeuren in hun leven waarvoor zij uw diensten nodig hebben.

 by

4. Details, details, details. 

Iets ouds, iets nieuws, iets geleend, iets blauws. De kleine dingen kunnen heel belangrijk zijn voor een bruid. Het is allemaal gepland, betaald en klaar om te worden gedocumenteerd. Mis niets!

 by

5. Maak kennis met uw locaties en leveranciers. 

Het is een kleine wereld en in zekere zin zijn dit je collega’s. Ik heb nooit het gevoel dat een terugslag nodig is, als een relatie met hen is wederzijds voordelig. Doneer monsters boeken van bruiloften die je geschoten op hun locatie voor uw locaties om hun bruiden te laten zien.

Ze zullen blij zijn om deze boeken te laten zien aan hun potentiële bruiden, omdat ontzagwekkende fotografie vitrines hoe geweldig de locatie kan kijken op hun speciale dag.

Het is belangrijk om persoonlijk en online sociaal te zijn. Kies een paar verschillende plaatsen om je werk te laten zien. Vermijd het delen van dezelfde foto’s en updates in alle netwerken.

Waarom iemand volgen in verschillende netwerken als ze allemaal voeden u dezelfde informatie en beelden?

 by

6. Heb je alles bij je? 

Heb back-up apparatuur voor alles. Ken de ins en outs van uw apparatuur. Maak een bruiloft niet de tijd om te experimenteren met een nieuwe gadget. Bewaar altijd een back-up schijf met u.

Zodra je een Sim-kaart hebt gevuld, maak je een back-up!

Er zijn back-upstations beschikbaar die alleen vereisen dat u een Sim-kaart invoegt. Dit is een efficiënte manier om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat.

 by

7. Wees één met je camera. 

De handmatige instellingen op uw camera kennen en begrijpen. Kleur kaarten en lichtmeters zijn prachtig, maar ze kunnen je vertragen op een bruiloft.

Leer je eigen lichtmeter te zijn en begrijp je Kelvin schaal en in staat zijn om dienovereenkomstig aan te passen.

Als je nog steeds in de leerfase, iemands back-up of assistent shooter voordat het aanbieden van uw vaardigheden als een primaire fotograaf op iemands grote dag.

Niet alleen opvoeden van uw klanten, opvoeden jezelf! Permanente educatie is belangrijk.

Er zijn veel workshops online en buiten beschikbaar. Technologie is altijd aan het veranderen en er is altijd iets nieuws te leren. Last but not least, probeer iets nieuws en anders dat houdt je vers! Niets doodt arbeid van liefde sneller dan zelfgenoegzaamheid!

Voor meer vrolijke en prachtige foto’s van Julie, bezoek haar profiel, website en Facebook.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00