Mijn meest geliefde foto’s Paarden// My most beloved photos Horses

TRANSLATE THIS BLOG HERE

De foto's die ik hier ga publiceren, zijn niet mijn meest geliefde foto's geworden omwille van de mooie vrouw die er op staat, maar omwille van de mooie https://groetenuittienen.blog/ die ik zie tussen haar en haar paard.

Toen ik 18 was had ik net hetzelfde paard en daar was dezelfde https://groetenuittienen.blog/ tussen mij en haar, kijk maar naar de foto's, dat is “ECHTE https://groetenuittienen.blog/” geen fake.

Deze vrouw heeft onlangs haar paard verloren en ik zag op haar Fb enorm veel reacties van medeleven, maar men kan wel begrip en medeleven voor iets of iemand hebben, maar het echt aanvoelen kan men enkel als men hetzelfde heeft gevoeld in zijn leven.

De warmte en https://groetenuittienen.blog/ tussen paard en mens, de diepe vriendschap en genegenheid en dan de enorme pijn van het verlies.

Ik zag niet alleen de warmte en https://groetenuittienen.blog/ van deze prachtige vrouw en haar geweldige paard, ik voelde het gewoon in mezelf, ik voelde terug de warmte en genegenheid die ik zelf ooit heb beleefd, ik voelde terug de wind rondom mij als ik in galop of draf door de velden ging;

“Ik voelde ook de pijn van het verlies

Evi ik beleef niet met je mee

Ik voel met je mee”

Vandaar de titel van dit bericht :”mijn meest geliefde foto's”

Nu volgen de foto's

En nu deze die ik het mooiste vind van allemaal

Deze prachtige foto's zijn gemaakt door Evi Hendrickx uit #Tienen

Net zoals andere Bloggers die me volgen terug de https://groetenuittienen.blog/ voor de natuur of voor fotografie terug laten ontdekken hebben op een ogenblik dat ik door omstandigheden diep in de put zat, zo heeft Evi, me ook terug de https://groetenuittienen.blog/ voor de paarden en andere dieren terug leren ontdekken en ben ik uit mijn dip geraakt.

Bedankt Evi en andere bloggers.

Maar door het herontdekken van mijn https://groetenuittienen.blog/ voor paarden heb ik de moed gevonden om vannacht nog deze video met foto's van paarden te maken

Advertenties
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

(You can read this message on my blogs in 110 languages) Ik heb reeds meer dan 100 websites gemaakt, U kunt in dit profiel er enkele van terugvinden. Ze allemaal weergeven zou teveel zijn Ik ga me vooral beginnen te specialiseren in Restaurant-Websites. Wij maken Uw website Bedankt voor Uw bezoek en het vertrouwen Vriendelijke Groet THEO HERBOTS PS. vanaf nu kan U zelf uw websites maken met Theo-Herbots-Wix-Websites (NL)

6 reacties op Mijn meest geliefde foto’s Paarden// My most beloved photos Horses

 1. natuurfreak zeggen:

  Ik las dit ontroerend bericht.Afscheid moeten nemen van je paard moet ontzettend pijnlijk zijn.Je maatje moeten missen is verschrikkelijk en hopelijk kan je het een plaatsje geven.Ik wens je althans veel sterkte .

 2. heyesther zeggen:

  prachtig om te zien.

 3. beathirion zeggen:

  ja,het is heel erg om je maatje/vriend te moeten missen,en het is zo mooi te zien “de liefde tussen mens en dier”.
  Maar waar is de liefde tussen de mensen gebleven?
  Daar is er haat,nijd en jaloezie, en deze liefde is veel belangrijker,
  de liefde tussen mensen is verkild, ook dat staat in de Bijbel !!!!
  Dit is een nadenkertje !!!!!

 4. HesterLeyNel zeggen:

  Hierdie is ’n roerende verhaal en die fotos en video is pragtig. Hier in Suid-Afrika is perde nie meer ’n algemene gesig nie. Daar is nog perdryskole, maar dit het ook ’n rykmans-hobby geword. Dankie vir die inloer op my blog, Theo.

 5. MNL zeggen:

  Beautiful horse!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.