• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Mijn verwezenlijkingen in 2018 |My achievements in 2018

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Geweldig dat U mij hier bezoekt
Great that you visit me here

Social-Media vandaag, niet meer uit onze samenleving weg te denken

Social-Media-Vandaag

Nietmeer uit onze samenleving weg te denken

Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers.

Op deze manier en door mijn Websites te koppelen aan verschillende Social-Media heb ik op iets meer dan een jaar  denderende statistieken behaald 

Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden. Voorbeelden van dit laatste zijn weblogs, waar lezers reacties achterlaten door middel van een reactieformulier of middels trackbacks.

Toen ik begin 2011 door dramatische omstandigheden (waar ik geen vat op had) op alle vlakken Fysisch- Psychisch- Financieel en Sociaal, volledig tengronde werd gericht, was ik de wabhoop nabij.

Om mijn gedachten af te leiden van de ellendige toestand waarin ik was terecht gekomen, ben ik beginnen te bloggen en websites te maken. 

In de video hier beneden geef ik een korte weergave van wat U er zoal kan vinden

Mijn meest belangrijke Blog 

Deze Blog gaat over mijn Prachtige Stad #Tienen en Fotografie. Ik ben daar gewoon mee begonnen om een nieuwe template uit te proberen, maar gezien het enorme succes, plaats ik er nog regelmatig artikels op, vooral over #Tienen en een andere hobby van mij #Fotografie

Een andere zeer succesvolle Blog is #Wie is Theo-Herbots, Deze Blog gaat vooral over Gezondheid, Kennis en Wetenschap

De website waar U nu bent op terechtgekomen, was niet bedoeld om deze te publiceren.

Ik had er een Tool op ingebouwd om mijn SEO te verbeteren, hier dan een artikel op te schrijven en als het SEO goedgekeurd was te copieeren naar een andere site om daar te publiceren.

Evenwel ik vindt deze site zo totaal onverwacht zo aanlokkelijk dat ik ze toch publiek heb gemaakt.

PS. zeker ook bekijken mijn magazines

Een tijd geleden heb ik een mogelijkheid gevonden om dagelijks informatie te verzamelen op het internet.

Dagelijks worden de beste artikels over verschillende onderwerpen verzameld en uitgegeven in een nieuw MAGAZINE rond dat thema

Ik zou het geweldig

vinden indien U via de deelknoppen die U hier beneden en links kan terugvinden, deze site zou willen delen met Uw Volgers op Social-Media, er zullen er velen U dankbaar zijn en het respect voor U op de Social-Media zal enorm stijgen indien U zoiets geweldig Deelt.

Vriendelijke Groet en Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. BEKIJK HIER BENEDEN DE STATISTIEKEN SINDS 28 AUGUSTUS 2017

 Free counters!
Free counters!

MIJN LAATSTE VERWEZENLIJKING

Theo-Herbots

Bekijk de video waarom inschrijven op de nieuwsbrief social-media (English video under the Dutch video)

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.084 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.084 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00