• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

Nieuwe categorie op mijn Blog ||New category on my Blog

Theo-Herbots-Levensverhalen-schrijver

THEO-HERBOTS-LEVENSVERHALEN-SCHRIJVER

Gepubliceerd Schrijver

Welkom op de officiële website van Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver. Als productief Schrijver is het mijn levensmissie om allerlei soorten verhalen te vertellen. Neem een kijkje op de website om alles over mij te vinden; van mijn nieuwste werk tot eerdere projecten. Meer informatie 

Gepubliceerd Schrijver

OFFICIËLE WEBSITE VAN THEO-HERBOTS-LEVENSVERHALEN-SCHRIJVER

Bekroond Schrijver

Bekroond Schrijver

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is een bekende Schrijver die ervaring heeft met schrijven in verschillende formats. Ik vind het fantastisch dat ik over de hele wereld een lezerspubliek heb weten te ontwikkelen. Bekijk enkele van mijn aanbevolen werken, persvermeldingen en auteursinformatie hieronder.Meer informatie 

OVER MIJ

Wie is Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver?

Wie is Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver?

Schrijven is voor Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver altijd een hobby geweest. Het was echter niet altijd iets waarvan werd gedacht dat er brood mee verdiend kon worden. Nadat ik op twaalfjarige leeftijd in 1965 een wedstrijd voor een toneelstuk op de BRT (de toenmalige Radio en Televisie België had gewonnen, realiseerde ik me dat ik iets waardevols met de wereld te delen had en ging ik meer schrijven.

Sinds ik mijn passie in een Blog veranderde, heb ik als Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver veel geschreven en onderzoek ik voortdurend nieuwe thema’s, genres en ideeën.

Het is ongelooflijk hard werken, maar ik ben nooit gelukkiger dan wanneer ik aan mijn bureau ga zitten en de openingswoorden voor een nieuw boek of verhaal op papier zet.

Het is ongelooflijk hard werken

HET ECHTE VERHAAL

10 december 2020

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is enorm trots en verheugd om het nieuwste werk te delen: Het echte verhaal, een nieuwe categorie op mijn Blog. Het project nam veel tijd in beslag, maar dit verhaal moest echt verteld worden.

HET ECHTE VERHAAL

OVER ONS

Een leven in woorden

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver heeft altijd al een passie gehad voor schrijven en het vertellen van verhalen.

Ik beschrijf mezelf daarom ook als een nieuwsgierige Schrijver die graag verschillende thema’s en motieven verkent. Als onderdeel van mijn schrijfproces houd ik ervan me onder te dompelen in mijn projecten – waarbij ik mezelf voor het eerst verdiep in het onderzoek, de productie en het verfijnen van de verhalen die volgens mij het meest waard zijn om te vertellen.

het verfijnen van de verhalen die volgens mij het meest waard zijn om te vertellen.

PUBLICATIES

Complete collectie

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver heeft altijd veel ideeën die de aandacht trekken, wat leidt tot een aantal behoorlijk opmerkelijke literaire werken. Bekijk mijn verzameling geschriften, te beginnen met mijn eerste uitgave in 2000.

HET ECHTE VERHAAL

Ik ga niet enkel publiceren omtrent dingen die in mijn eigen leven gebeurd zijn.

Maar ook verhalen over anderen

Bekijk het nieuwste werk van Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver. Het echte verhaal nam mij als schrijver mee over de hele wereld terwijl ik het schreef. Het resultaat is een invloedrijke page-turner in tegenstelling tot eerdere projecten.

Maar ook verhalen over anderen

ACHTER DE MIST

20 januari 2019

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is enorm trots en verheugd om het nieuwste werk te delen: Achter de mist. Het project duurde langer dan verwacht, maar dit verhaal moest echt verteld worden.

ACHTER DE MIST

Dit verhaal wordt gepubliceerd op kerstdag

Ontdek je volgende favoriete werk van

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver.

“Life itself is the most wonderful fairy tale”

Hans Christian Andersen

Citaat

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten