• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Nieuwe christelijke website/ New Christian website

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Enkele jaren geleden maakte ik een christelijke website

Voor de

Tiense Evangelische Kerk

Evenwel, door samenloop van omstandigheden en door allerlei misverstanden, werd er van uit die christelijke gemeenschap niets met deze site aangevangen.

Meer nog, er werd zelfs nergens geen vermelding gemaakt op allerlei christelijke drukwerken die zij gebruikten en er werd mij meegedeeld dat zij liever via FB werkten.

Iedereen zijn vrije keuze daarin.

Ik vond dit echter zo jammer, omwille van het feit dat ik er enorm veel tijd, energie en zelfs geld had ingestoken.

Er waren allerlei verbindingen gelegd naar andere christelijk websites, christelijke TV-Stations en nog veel meer.

Alle opwekkingsliederen die deze evangelisch gemeenschappen gebruiken tijdens hun Bijbelstudies en gebedsavonden stonden er op.

Omdat ik het zo jammer vond dat deze christelijke gemeenschap deze site niet gebruikte, ondanks het vele werk dat ik er had ingestoken, ben ik de domeinnaam blijven betalen en heb ik de site niet uit de ether gehaald.

Op zeker ogenblik heb ik via het internet iemand gevonden die er wel iets wou mee doen, helaas ook daar kwam er weinig of geen medewerking.

Onlangs heb ik iemand gevonden die er wel effectief iets mee wilt doen, Bea Thirion.

Ik heb de benaming Tiense Evangelische Kerk, veranderd in Bea Thirion online bijbelstudie.

Bea Thirion gaat er niet alleen online Bijbelstudie brengen, zij gaat er ook alle aankondigingen van Krinowa op vermelden.

Bea Thirion is een ijverige en leergierige studente en zeer snel van aannemen en ik ben er zeker van dat zij op zeer korte tijd veel zal geleerd hebben om het beheer van de site volledig in handen te nemen.

Vandaar dit bericht met een verwijzing naar de aangepaste christelijke website, het begint met haar prachtige getuigenis op video

 

Advertenties
Getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op Nieuwe christelijke website/ New Christian website

 1. beathirion zeggen:

  Dank je Theo voor het vertrouwen.
  Het zal een leuke site worden voor iedereen die iets moet weten of kwijt wil.
  Maar het moet wel deftig zijn .

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.