• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

OVER EEN BREUK KOMEN …/ Come over a break

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 

FB_IMG_1463204954634.jpg

Over het algemeen doen breuken pijn, dat staat buiten kijf. De gedachte om verder te gaan, te moeten doen alsof het je niets kan schelen als je dat wel doet. Leren leven zonder de persoon waarvoor je je muren hebt gebouwd. Dat gevoel van gedumpt worden .. het is meestal niet gemakkelijk om eroverheen te komen, vooral als je het niet zag aankomen … en dan beloof je dat het gewoon lege beloftes waren .. je zou wensen dat je de handen van de tijd zou kunnen draaien en waarschijnlijk unmeet hen, maar dan realiseer je je dat je geen controle hebt over je verleden en dat doet nog meer pijn. Als je deze fase doorloopt, weet dan dat je niet alleen bent. Zowat iedereen ervaart op een gegeven moment een uiteenvallen of je de woorden zei of dat je aan het ontvangende einde was, en velen hebben te maken met verdriet, verwarring, woede en een laag zelfbeeld.

Screenshot_2017-05-28-22-49-56-1.pngVeel dingen kunnen een hartzeer veroorzaken. Sommige mensen hadden misschien een romantische relatie die slecht eindigde. Anderen kunnen sterke gevoelens hebben voor iemand die zich niet op dezelfde manier voelt, of wanneer een goede vriend de vriendschap verlaat. Hoewel de oorzaak misschien anders is, is het gevoel van verlies hetzelfde.

De meeste mensen denken dat de beste manier om een ​​gebroken hart te overwinnen, is om iemand anders te ontmoeten. Misschien werkt dat, maar ik denk dat er meer aan de hand is. Gedurende deze tijd kan men nauwelijks recht denken en als zodanig beslissingen nemen die meer kwaad dan goed doen. Er is geen garantie dat de persoon die je ontmoet je snel zal helpen genezen .. ze kunnen je misschien herinneren aan dingen die je probeert te vergeten zonder het te weten (zoals het bezitten van dezelfde eigenschappen als de persoon die je probeert te vergeten). Ze zijn misschien gewoon een andere eikel, je weet maar nooit, dus waarom zou je het riskeren.

Hier zijn enkele tips die kunnen helpen.

Probeer met iemand te praten:Veel mensen zijn bang om hun gevoelens te delen vanwege angst om te worden veroordeeld of bekritiseerd. Praten met iemand, alles loslaten kan erg helpen, vooral als de persoon begrijpt waar je doorheen gaat. Soms is alles wat we nodig hebben een schouder om op te huilen. Als je geen vertrouweling kunt vinden of iemand die je pijn deelt, of misschien voor jongens, je verlegen voelt om met iemand te praten, moet je ofwel praten met een leraar, een hulpverlener of beter nog een jotter krijgen en exact aangeven hoe je voelt dat je schrijft alsof je met een natuurlijk persoon praat, op die manier ben je er zeker van dat het boek je nooit zal veroordelen of er iets over zal zeggen tegen de wereld. Dit werkte voor mij, het kon voor u werken. Bovendien zijn er misschien een paar dingen die je niet met een vriend wilt delen (zoals de gekke dingen die je hebt gedaan, zodat ze blijven).Screenshot_2017-05-28-22-57-32-1.pngScreenshot_2017-05-28-22-54-20-1.png

Huilen als het moet: het hoofddoel is om wat van die rauwe emoties eruit te halen en als je dat doet, moet je huilen, dan zou je dat moeten doen. Zoals ik altijd zeg … Maak het zo hard als je wilt, maar zorg ervoor dat wanneer je stopt met huilen, je nooit meer om dezelfde reden hoeft te huilen. Je hoeft niet per se in het openbaar te huilen. Je zou ’s nachts of zelfs onder de douche in je kussen kunnen huilen. Als je de behoefte voelt om te gillen, ga je gang. Het helpt ook.Screenshot_2015-11-29-16-21-17-2.png

Zorg goed voor jezelf: gedurende deze tijd is het meestal niet gemakkelijk om je routine bij te houden. Zorg voor voldoende slaap, eet gezond, oefen regelmatig en lees goede boeken die kunnen helpen uw zelfvertrouwen te vergroten. Probeer jezelf niet de schuld te geven van wat je doormaakt. Denk aan de dingen die je gelukkig maken. Doe leuke dingen zoals het zien van een film. Alles om je te laten denken aan dit gevoel. Het is niet echt het afscheid dat pijn doet, maar de flashback die volgt.

Tijd heelt: geef je hart de tijd om te genezen. Je zou kunnen denken dat het gevoel nooit zal verdwijnen, maar je weet dat de tijd een nutteloze steenkool kan veranderen in een waardevolle diamant. Hoe snel je geneest, hangt af van hoe je met de situatie omgaat. Dus je moet jezelf helpen weer op de been te worden. Neem deel aan activiteiten die u zullen helpen minder na te denken.Screenshot_2017-05-28-20-11-03-1.png

Veel mensen vrezen dat ze misschien nooit meer heel zullen zijn, terwijl anderen zo depressief worden en zelfmoord gaan overwegen. Wanneer dit gebeurt, zou u een consulent zonder aarzeling moeten zien.
Een hartaanval voorbij krijgen kan weken en soms maanden duren.IMG-20160428-WA0009

Wees geduldig met jezelf en laat de genezing

Bron: Over een breuk komen … | Relatie-, lifestyle-, gezondheids-, inspiratie- en zelfontwikkelingsartikelen … Alles krijgen !!!

Eén gedachte over ” Over een eind komen … “

 1. Theo Herbots the voice from #Tienen
 2. via Shock
Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten