• Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

 • Vertalen ||Translate

 • BEKIJK DEZE VIDEO’S EN VERNEEM ALLE ONDERWERPEN DIE IK HIER GA BEHANDELEN ROND FOTOGRAFIE

OVER EEN BREUK KOMEN …/ Come over a break

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 

FB_IMG_1463204954634.jpg

Over het algemeen doen breuken pijn, dat staat buiten kijf. De gedachte om verder te gaan, te moeten doen alsof het je niets kan schelen als je dat wel doet. Leren leven zonder de persoon waarvoor je je muren hebt gebouwd. Dat gevoel van gedumpt worden .. het is meestal niet gemakkelijk om eroverheen te komen, vooral als je het niet zag aankomen … en dan beloof je dat het gewoon lege beloftes waren .. je zou wensen dat je de handen van de tijd zou kunnen draaien en waarschijnlijk unmeet hen, maar dan realiseer je je dat je geen controle hebt over je verleden en dat doet nog meer pijn. Als je deze fase doorloopt, weet dan dat je niet alleen bent. Zowat iedereen ervaart op een gegeven moment een uiteenvallen of je de woorden zei of dat je aan het ontvangende einde was, en velen hebben te maken met verdriet, verwarring, woede en een laag zelfbeeld.

Screenshot_2017-05-28-22-49-56-1.pngVeel dingen kunnen een hartzeer veroorzaken. Sommige mensen hadden misschien een romantische relatie die slecht eindigde. Anderen kunnen sterke gevoelens hebben voor iemand die zich niet op dezelfde manier voelt, of wanneer een goede vriend de vriendschap verlaat. Hoewel de oorzaak misschien anders is, is het gevoel van verlies hetzelfde.

De meeste mensen denken dat de beste manier om een ​​gebroken hart te overwinnen, is om iemand anders te ontmoeten. Misschien werkt dat, maar ik denk dat er meer aan de hand is. Gedurende deze tijd kan men nauwelijks recht denken en als zodanig beslissingen nemen die meer kwaad dan goed doen. Er is geen garantie dat de persoon die je ontmoet je snel zal helpen genezen .. ze kunnen je misschien herinneren aan dingen die je probeert te vergeten zonder het te weten (zoals het bezitten van dezelfde eigenschappen als de persoon die je probeert te vergeten). Ze zijn misschien gewoon een andere eikel, je weet maar nooit, dus waarom zou je het riskeren.

Hier zijn enkele tips die kunnen helpen.

Probeer met iemand te praten:Veel mensen zijn bang om hun gevoelens te delen vanwege angst om te worden veroordeeld of bekritiseerd. Praten met iemand, alles loslaten kan erg helpen, vooral als de persoon begrijpt waar je doorheen gaat. Soms is alles wat we nodig hebben een schouder om op te huilen. Als je geen vertrouweling kunt vinden of iemand die je pijn deelt, of misschien voor jongens, je verlegen voelt om met iemand te praten, moet je ofwel praten met een leraar, een hulpverlener of beter nog een jotter krijgen en exact aangeven hoe je voelt dat je schrijft alsof je met een natuurlijk persoon praat, op die manier ben je er zeker van dat het boek je nooit zal veroordelen of er iets over zal zeggen tegen de wereld. Dit werkte voor mij, het kon voor u werken. Bovendien zijn er misschien een paar dingen die je niet met een vriend wilt delen (zoals de gekke dingen die je hebt gedaan, zodat ze blijven).Screenshot_2017-05-28-22-57-32-1.pngScreenshot_2017-05-28-22-54-20-1.png

Huilen als het moet: het hoofddoel is om wat van die rauwe emoties eruit te halen en als je dat doet, moet je huilen, dan zou je dat moeten doen. Zoals ik altijd zeg … Maak het zo hard als je wilt, maar zorg ervoor dat wanneer je stopt met huilen, je nooit meer om dezelfde reden hoeft te huilen. Je hoeft niet per se in het openbaar te huilen. Je zou ’s nachts of zelfs onder de douche in je kussen kunnen huilen. Als je de behoefte voelt om te gillen, ga je gang. Het helpt ook.Screenshot_2015-11-29-16-21-17-2.png

Zorg goed voor jezelf: gedurende deze tijd is het meestal niet gemakkelijk om je routine bij te houden. Zorg voor voldoende slaap, eet gezond, oefen regelmatig en lees goede boeken die kunnen helpen uw zelfvertrouwen te vergroten. Probeer jezelf niet de schuld te geven van wat je doormaakt. Denk aan de dingen die je gelukkig maken. Doe leuke dingen zoals het zien van een film. Alles om je te laten denken aan dit gevoel. Het is niet echt het afscheid dat pijn doet, maar de flashback die volgt.

Tijd heelt: geef je hart de tijd om te genezen. Je zou kunnen denken dat het gevoel nooit zal verdwijnen, maar je weet dat de tijd een nutteloze steenkool kan veranderen in een waardevolle diamant. Hoe snel je geneest, hangt af van hoe je met de situatie omgaat. Dus je moet jezelf helpen weer op de been te worden. Neem deel aan activiteiten die u zullen helpen minder na te denken.Screenshot_2017-05-28-20-11-03-1.png

Veel mensen vrezen dat ze misschien nooit meer heel zullen zijn, terwijl anderen zo depressief worden en zelfmoord gaan overwegen. Wanneer dit gebeurt, zou u een consulent zonder aarzeling moeten zien.
Een hartaanval voorbij krijgen kan weken en soms maanden duren.IMG-20160428-WA0009

Wees geduldig met jezelf en laat de genezing

Bron: Over een breuk komen … | Relatie-, lifestyle-, gezondheids-, inspiratie- en zelfontwikkelingsartikelen … Alles krijgen !!!

Eén gedachte over ” Over een eind komen … “

 1. Theo Herbots the voice from #Tienen
 2. via Shock
Advertenties
Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.