OVER THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF

Advertenties

De inleiding van deze video duurt een paar seconden, maar geloof me, Uw geduld zal worden beloond

WELKOM OP DE WEBSITE VAN THEO-HERBOTS-FOTO-JOURNALIST

Ik heb deze pagina gemaakt naar aanleiding dat ik na vele jaren harde inzet me door Google

WAT IS HET DAT EENIEDER VAN ONS DRIJFT IN DEZE GEKKE WERELD VAN VANDAAG?

Bij mij is het THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF

Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.

Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF ook jouw eigen passies doen ontbranden.

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Wat je moet weten

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2015 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik heb THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.

Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF heb opgezet in 2015. Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd.

Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.

De juiste momenten vastleggen

De juiste momenten vastleggen

Als Theo-Herbots-Foto-Journalist ben ik een fotojournalist met jarenlange ervaring op het gebied van nieuws, cultuur en het hedendaagse visuele ritme.

Het belangrijkste onderdeel van mijn  werk als fotojournalist is het me in kunnen leven in andere mensen.

Achter elk gezicht schuilt een verhaal en elk mens beschikt over wijsheden waar anderen van kunnen leren.

Wilt je een reis of campagne vastleggen?

Je wilt een humanitair project laten fotograferen, waar dan ook ter wereld?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

EEN EERSTEKLAS

FOTOJOURNALIST

Voorbij het nieuws

Als talentvolle fotograaf ben ik sinds 2019 werkzaam als Fotojournalist en beschik over een indrukwekkend aantal vaardigheden op het gebied van fotojournalistiek en documentaire fotografie.

MAAK KENNIS MET DE FOTOJOURNALIST

Verhalen met visie

Een grote belangstelling voor cultuur en antropologie in combinatie met een levenslange passie voor fotografie leidde mij als fotograaf ertoe een carrière als Fotojournalist na te jagen.

Als  creatieve professional leg ik  al sinds 1976 speciale momenten over heel de wereld vast en is daarbij uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde fotografen in de regio van Tienen

HOE HET

ALLEMAAL BEGON

Biografie

Op 12jarige leeftijd in 1965 deed ik mee aan een wedstrijd voor het schrijven van een toneelstuk voor de toenmalige BRT (Belgische Radio en Televisie)

Meteen raak, ik won de eerste prijs, een zwart-wit-fototoestel

Twee leraars op school ontfermden zich over mij en brachten me alles bij hoe foto’s te ontwikkelen in de DOKA (donkere kamer)

Evenwel fotobewerkingsprogramma’s zoals Luminar bestonden er toen nog niet.

Elke foto moest meteen raak zijn. Daarom brachten zij me bij waar ik moest op letten bij het fotograferen

  • Voorgronden
  • Achtergronden
  • Diagonalen in het beeld
  • Lichtinval
  • en veel meer

Dit samen met een grote belangstelling voor culturen en samenlevingen in combinatie met een levenslange passie voor fotografie leidde mij als  fotograaf ertoe een carrière als Fotojournalist na te jagen.

Als fotografisch talent leg ik al sinds 1972 (mijn eerste buitenlandse reis) speciale momenten over heel de wereld vast en ben daarbij uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde fotografen in Tienen

De drijfveer achter mijn grote succes is dat ik  ernaar streef mijn ambacht te blijven verbeteren en mijn  kennis te blijven vergroten.

BEHANDELDE THEMA’S

Nauwkeurig & diepgaand

in de loop van mijn  carrière heb ik als Theo-Herbots-Foto-Journalist mijn interessegebieden steeds verder ontwikkeld.

Opdrachtgevers kunnen inmiddels voor een grote verscheidenheid aan onderwerpen bij Theo-Herbots-Foto-Journalist terecht.

NATUUR & REIZEN

Van oog tot lens

Bekijk deze categorie als je op zoek bent naar een verzameling krachtige beelden van belangrijke gebeurtenissen.

Theo-Herbots-Foto-Journalist weet als geen ander hoe belangrijk belichting en perspectief zijn voor het schieten van het perfecte plaatje.

Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt, neem dan gerust contact op.

KUNST & CULTUUR

Momentopnames

Al op jonge leeftijd voelde ik Theo-Herbots me sterk aangetrokken tot de wereld van de fotojournalistiek.

Deze passie leidde uiteindelijk tot een succesvolle loopbaan waarin impact op de wereld centraal staat.

Het creëren van beter inzicht in de wereld door middel van kunst en fotografie is hierbij de belangrijkste drijfveer.

Lees meer over dit onderwerp als je op zoek bent naar een visueel project met een bijzonder perspectief.

OORLOG & CONFLICT

De wereld in beeld

Het verslag doen van onderwerpen van maatschappelijk belang heeft voor mij als Fotojournalist hoge prioriteit.

Inmiddels is men niet anders gewend dan dat Theo-Herbots-Foto-Journalist de hoogste kwaliteit fotografie met een uitgesproken stijl levert.

Neem contact op voor meer informatie.

Hetgeen ik hierboven

Heb beschreven is slechts een korte greep uit hetgeen ik nog meer doe in verband met fotografie.

Wilt alles weten

KLIK ==>>HIER

Neem contact op voor al jouw behoeften op het gebied van fotojournalistiek.

OVER THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF

Geboren om te fotograferen en te schrijven

Met fotografie leg je niet alleen moment vast, je maakt er ook iets magisch van. Theo-Herbots-Foto-Journalist creëert graag nieuwe werelden door middel van foto’s en probeert daarbij het leven op een verrassende, creatieve en waardevolle manier aan mensen te laten zien.

Net als bij andere kunstvormen is de belangrijkste eigenschap van fotografie het uitlokken van emotionele reacties.

KLANTEN

Relaties in de fotografie

Relaties in de fotografie

Een groot inlevingsvermogen en een haarscherp gevoel voor sociale verhoudingen maken Theo-Herbots-Foto-Journalist uiterst bekwaam in het fotograferen van gevoelige onderwerpen – altijd even tactvol en met een ongeëvenaard gevoel voor stijl.

Bekijk hier enkele eerdere opdrachtgevers die met veel plezier met Theo-Herbots-Foto-Journalist hebben gewerkt. Wil je jouw naam ook aan deze lijst toevoegen, aarzel dan niet om contact op te nemen.Contact

R. VERVLIET

Een succesvolle samenwerking

R. Vervliet werkte aan een bijzonder project rond kunstverzamelingen en huurde Theo-Herbots-Foto-Journalist in om de foto’s te verzorgen. Het resultaat was boven verwachting; sindsdien werken we regelmatig samen aan andere projecten.

B. VAN DER LINDEN

Het juiste perspectief

Voor deze opdrachtgever was het belangrijk dat het project geen politieke lading kreeg. Na een uitvoerig eerste consult zette Theo-Herbots-Foto-Journalist alles op alles om foto’s te bezorgen zoals B. van der Linden die voor ogen had.

M. BEEMER

Uitdagende beeldspraak

De samenwerking met deze opdrachtgever was bovenal een leerzame ervaring voor Theo-Herbots-Foto-Journalist. De grootste uitdagingen waren het halen van de strikte deadlines van de opdrachtgever en het afstemmen van haar visie op dit project.

N. PRINSEN

Een succesvolle samenwerking

N. Prinsen werkte aan een bijzonder project rond siertuinen en huurde Theo-Herbots-Foto-Journalist in om de foto’s te verzorgen. Het resultaat was boven verwachting; sindsdien werken we regelmatig samen aan andere projecten.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over eerdere opdrachtgevers.

RECENSIES

Lovende recensies

Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn opdrachtgevers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Bekijk wat vorige opdrachtgevers over Theo-Herbots-Foto-Journalist hebben gezegd.

EEN MOOIE AFSLUITER, ZOALS IK DOOR VIEUWBUG OP MIJN FB MOCHT PLAATSEN

Om een hoge score te behalen op Google is het geven van een gunstig Revieuw belangrijk voor mij

HET ZOU GEWELDIG ZIJN INDIEN U VIA DE LINK HIER BENEDEN MIJ EEN VIJFSTERREN SCORE ZOU WILLEN GEVEN

THEO-HERBOTS-JOURNALIST-FOTOGRAAF

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER MIJN AANWEZIGHEID OP GOOGLE
Klik hier

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%