• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Selfie Drone X60

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 

Neemt deze nieuwe Drone de Belgische markt over?
Advertorial
Als u nog nooit eerder een Drone hebt gehad, dan is dit de Drone voor u!
Vorige week kwam deze Drone bij ons in beeld. Hij viel gelijk op, dit is namelijk niet een grote (en dure) Drone die wij voorheen veel zagen, maar een veel kleiner exemplaar. Hij heeft het formaat van een mobiele telefoon. En hij is beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Dit zou wel eens de eerste Drone kunnen zijn voor een zeer breed publiek!
Waar hebben we het over?
Het gaat over de nieuwe Selfie Drone X60. Een volledig nieuw type drone die zo gefabriceerd is dat iedereen er mee kan vliegen.
De Selfie Drone X60 is ontworpen door 2 ingenieurs, die gek op Drones zijn. Ze zagen dat de techniek van Drones steeds ingewikkelder werd, en Drones daarom steeds moeilijker bestuurbaar werden. Dit zorgde ook voor torenhoge prijzen voor Drones. Daarom hebben ze deze ultra compacte Drone ontworpen, die alles doet wat een dure Drone ook doet.
Hoe werkt het?
Tot verbazing van velen is de bediening super eenvoudig. Zo eenvoudig dat jong tot oud hem probleemloos kan laten vliegen. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone en u bent klaar. Dit is hoe u hem gebruikt:
 •   Stap 1: Installeer de Selfie Drone X60 app op uw smartphone. Dit is net zo eenvoudig als het installeren van elke andere app (werkt voor Android en iPhone).
 •  Stap 2: Verbind uw telefoon met het wifi-signaal van de Drone. Dit werkt precies zoals dat met de wifi-verbinding thuis werkt.
 •  Stap 3: Gebruik de app om uw smartphone te gebruiken als besturingsapparaat, maak gelijk geweldige foto’s en video’s!
LET OP: Vandaag worden de Drones met maar liefst 50% KORTING aangeboden, zolang deze voorraad nog strekt.
De Selfie Drone X60 in actie!
Het beste is dit: Wanneer u gaat vliegen, zal u merken dat dit ongelooflijk makkelijk is. Het besturingsmechanisme is heel makkelijk en intuïtief. Het vliegen met de Drone zal dan ook heel natuurlijk aanvoelen, vooral door de gyroscopische besturing (zie video rechts).
Wanneer u eenmaal in de lucht bent, is het tijd om de ingebouwde camera te gaan gebruiken. U kan de meest verbazingwekkende foto’s en video’smaken! Maak video’s vanuit normaal onmogelijke hoeken en maak indruk op uw vrienden met de meest coole selfies!
Waarom is deze Drone zo populair?
De belangrijkste voordelen van de Selfie Drone X60 zijn de prijs, camera, het gebruiksgemak en het feit dat hij enorm compact en licht is! Deze Drone is nauwelijks groter dan een smartphone. Gecombineerd met zijn opvouwbare rotors, heeft u ‘s werelds meest draagbare Drone. Hij past in een broekzak!
Absoluut iedereen kan met deze drone vliegen! De gratis bedienings-app is ontworpen voor perfectie. De Selfie Drone X60 heeft een ongelofelijke zweefcapaciteit. U hoeft niet op te letten of hij neerstort, want hij balanceert zichzelf in de lucht.
Een Drone met deze naam heeft natuurlijk een camera nodig! Deze Drone is uiteraard uitgerust met een camera waarmee u fantastische foto’s en video’s kan maken! Aangezien de Selfie Drone X60 zichzelf stabiel houdt, kan jouw volledige concentratie gaan naar het maken van leuke shots! Film de natuur, vrienden, en natuurlijk uzelf!
Gedetailleerde instructie voor het bestellen van een Selfie Drone X60
Nu u alles weet over de Selfie Drone X60, wilt u er natuurlijk net als de rest van België een aanschaffen. Dit is hoe u dat doet!
 •  Ga naar de officiële website van de fabrikant van de Selfie Drone X60.
 •  Vul uw gegevens in.
 •  De betaling gaat via Billink. Dit betekend dat de Selfie Drone wordt opgestuurd samen met een factuur. U hoeft dus pas te betalen als u hem in huis hebt. 

 

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

6 reacties op Selfie Drone X60

 1. Chris van Velse zeggen:

  Alles goed en wel maar als beginner wil je toch weten hoe zo’n ding werkt en ga je zoeken op internet en overal wordt het in het Engels uitgelegd is Nederlands dan geen taal of staat het zo stoer niet iedereen is die taal machtig en vooral ouderen of is jet niet voor ouderen soms ?

  • Wel ik ben het volledig met jou eens.
   Daarom heb ik gezocht en onlangs (pas) een manier gevonden om teksten uit het Engels in het Nederlands te vertalen en ze zo op mijn Blog te zetten (in het Nederlands). Bezoekers uit een andere taal, kunnen dan weer automatisch vertalen in hun taal.
   Bedankt voor jouw reacte.
   Groetjes
   Theo

 2. nvsubbaraman zeggen:

  Great . I enjoyed the translated version nice. Thanks.

 3. Hi Theo Do not like drones too many being used by the military police and other agencies! Now the public are swarming the skies! Not Good! Thank you for liking “A Quiet Day!” Best Wishes#TheFoureyedPoet.

 4. natuurfreak zeggen:

  Zit er schitterend uit maar denk dat ik toch bij mijn fototoestel blijf

  • En gelijk heb je, ik denk niet dat dat er iemand met zo’n drone kan evenaren wat jij kan met jouw camera in de hand. Ook niet om een juiste invalshoek te bepalen. Ik heb gezien in Tienen hoe jij met slechts één blik kunt bepalen hoe en van waar je een onderwerp best benadert. Ik denk niet dat iemand die zich moet concentreren op de vlucht met zo’n Drone, dat ook kan !!!!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.084 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.084 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00