Selfie Drone X60

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 

Neemt deze nieuwe Drone de Belgische markt over?
Advertorial
Als u nog nooit eerder een Drone hebt gehad, dan is dit de Drone voor u!
Vorige week kwam deze Drone bij ons in beeld. Hij viel gelijk op, dit is namelijk niet een grote (en dure) Drone die wij voorheen veel zagen, maar een veel kleiner exemplaar. Hij heeft het formaat van een mobiele telefoon. En hij is beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Dit zou wel eens de eerste Drone kunnen zijn voor een zeer breed publiek!
Waar hebben we het over?
Het gaat over de nieuwe Selfie Drone X60. Een volledig nieuw type drone die zo gefabriceerd is dat iedereen er mee kan vliegen.
De Selfie Drone X60 is ontworpen door 2 ingenieurs, die gek op Drones zijn. Ze zagen dat de techniek van Drones steeds ingewikkelder werd, en Drones daarom steeds moeilijker bestuurbaar werden. Dit zorgde ook voor torenhoge prijzen voor Drones. Daarom hebben ze deze ultra compacte Drone ontworpen, die alles doet wat een dure Drone ook doet.
Hoe werkt het?
Tot verbazing van velen is de bediening super eenvoudig. Zo eenvoudig dat jong tot oud hem probleemloos kan laten vliegen. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone en u bent klaar. Dit is hoe u hem gebruikt:
 •   Stap 1: Installeer de Selfie Drone X60 app op uw smartphone. Dit is net zo eenvoudig als het installeren van elke andere app (werkt voor Android en iPhone).
 •  Stap 2: Verbind uw telefoon met het wifi-signaal van de Drone. Dit werkt precies zoals dat met de wifi-verbinding thuis werkt.
 •  Stap 3: Gebruik de app om uw smartphone te gebruiken als besturingsapparaat, maak gelijk geweldige foto’s en video’s!
LET OP: Vandaag worden de Drones met maar liefst 50% KORTING aangeboden, zolang deze voorraad nog strekt.
De Selfie Drone X60 in actie!
Het beste is dit: Wanneer u gaat vliegen, zal u merken dat dit ongelooflijk makkelijk is. Het besturingsmechanisme is heel makkelijk en intuïtief. Het vliegen met de Drone zal dan ook heel natuurlijk aanvoelen, vooral door de gyroscopische besturing (zie video rechts).
Wanneer u eenmaal in de lucht bent, is het tijd om de ingebouwde camera te gaan gebruiken. U kan de meest verbazingwekkende foto’s en video’smaken! Maak video’s vanuit normaal onmogelijke hoeken en maak indruk op uw vrienden met de meest coole selfies!
Waarom is deze Drone zo populair?
De belangrijkste voordelen van de Selfie Drone X60 zijn de prijs, camera, het gebruiksgemak en het feit dat hij enorm compact en licht is! Deze Drone is nauwelijks groter dan een smartphone. Gecombineerd met zijn opvouwbare rotors, heeft u ’s werelds meest draagbare Drone. Hij past in een broekzak!
Absoluut iedereen kan met deze drone vliegen! De gratis bedienings-app is ontworpen voor perfectie. De Selfie Drone X60 heeft een ongelofelijke zweefcapaciteit. U hoeft niet op te letten of hij neerstort, want hij balanceert zichzelf in de lucht.
Een Drone met deze naam heeft natuurlijk een camera nodig! Deze Drone is uiteraard uitgerust met een camera waarmee u fantastische foto’s en video’s kan maken! Aangezien de Selfie Drone X60 zichzelf stabiel houdt, kan jouw volledige concentratie gaan naar het maken van leuke shots! Film de natuur, vrienden, en natuurlijk uzelf!
Gedetailleerde instructie voor het bestellen van een Selfie Drone X60
Nu u alles weet over de Selfie Drone X60, wilt u er natuurlijk net als de rest van België een aanschaffen. Dit is hoe u dat doet!
 •  Ga naar de officiële website van de fabrikant van de Selfie Drone X60.
 •  Vul uw gegevens in.
 •  De betaling gaat via Billink. Dit betekend dat de Selfie Drone wordt opgestuurd samen met een factuur. U hoeft dus pas te betalen als u hem in huis hebt. 

 

Advertenties

6 comments

  1. En gelijk heb je, ik denk niet dat dat er iemand met zo’n drone kan evenaren wat jij kan met jouw camera in de hand. Ook niet om een juiste invalshoek te bepalen. Ik heb gezien in Tienen hoe jij met slechts één blik kunt bepalen hoe en van waar je een onderwerp best benadert. Ik denk niet dat iemand die zich moet concentreren op de vlucht met zo’n Drone, dat ook kan !!!!

 1. Alles goed en wel maar als beginner wil je toch weten hoe zo’n ding werkt en ga je zoeken op internet en overal wordt het in het Engels uitgelegd is Nederlands dan geen taal of staat het zo stoer niet iedereen is die taal machtig en vooral ouderen of is jet niet voor ouderen soms ?

  1. Wel ik ben het volledig met jou eens.
   Daarom heb ik gezocht en onlangs (pas) een manier gevonden om teksten uit het Engels in het Nederlands te vertalen en ze zo op mijn Blog te zetten (in het Nederlands). Bezoekers uit een andere taal, kunnen dan weer automatisch vertalen in hun taal.
   Bedankt voor jouw reacte.
   Groetjes
   Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.