• WELKOM IN DE CLUB

 • VOLG DE CURUSSEN

 • Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Snelle tips voor portretfotografie ||Quick portrait photography tips

Hier is iets wat we kunnen leren van tarantaylor over de technieken en het verhaal achter deze bekroonde foto. Tara deelt ook een paar snelle tips over hoe je natuurlijk uitziende portretten vast te leggen.

 by

Tarantaylor, waar heb je deze foto genomen?

Ik nam deze foto in North, South Carolina. Ik herinner me deze dag zo duidelijk. Het was Oudejaarsavond en ik had het over zelfportretten en landschappen. Ik dacht aan het nieuwe jaar en ik wilde mezelf verbeteren. Diezelfde avond had ik slecht nieuws ontvangen en het wiegde de rest van het jaar voor mij. Het was dichter bij het einde van de dag voor mij toen ik dit schot nam. Waarschijnlijk rond 15.00 uur. Het was somber en had net gestopt met regenen.

Iets waard om te delen over verlichting?

Ik weet niet wat ik werd verwacht uit dit beeld eerlijk. De sombere dag bracht zoveel leven in de kleuren in de bomen en het gras. Ik hou van schieten op sombere dagen, want ik heb gewoon het gevoel dat kleuren hebben de neiging om meer pop dus dan hardere lichten.

Welke apparatuur heb je gebruikt?

Nikon D7000 op het moment met een Tamron 24-70 mm lens. Die lens is mijn go-to voor bijna alles.

 by

Wat inspireerde je om deze foto te maken?

Wat ik toen voelde. De vreugde van het nieuwe jaar en wat het zou brengen voor mij. Ik heb hier niet veel mee verwerkt. Ik gebruikte een filter van VSCO en vervolgens aangepast dienovereenkomstig. Bracht de helderheid een beetje.

 by

Welke apparatuur heb je normaal in je tas?

Nikon D700 en D7100. Lenzen die ik heb zijn 50 mm, 70-200, en 24-70 mm.

Enig advies voor anderen proberen om iets dergelijks vast te leggen?

Wees niet bang om te schieten in harde verlichting. Het kan heel intimiderend zijn.

Volg het licht en gewoon veel plezier mee! Je leert door het te verknoeien en te corrigeren.

Bekijk meer over wat ik zelf doe met portretfotografie

Advertenties
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.