• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Snelle tips voor portretfotografie ||Quick portrait photography tips

Hier is iets wat we kunnen leren van tarantaylor over de technieken en het verhaal achter deze bekroonde foto. Tara deelt ook een paar snelle tips over hoe je natuurlijk uitziende portretten vast te leggen.

 by

Tarantaylor, waar heb je deze foto genomen?

Ik nam deze foto in North, South Carolina. Ik herinner me deze dag zo duidelijk. Het was Oudejaarsavond en ik had het over zelfportretten en landschappen. Ik dacht aan het nieuwe jaar en ik wilde mezelf verbeteren. Diezelfde avond had ik slecht nieuws ontvangen en het wiegde de rest van het jaar voor mij. Het was dichter bij het einde van de dag voor mij toen ik dit schot nam. Waarschijnlijk rond 15.00 uur. Het was somber en had net gestopt met regenen.

Iets waard om te delen over verlichting?

Ik weet niet wat ik werd verwacht uit dit beeld eerlijk. De sombere dag bracht zoveel leven in de kleuren in de bomen en het gras. Ik hou van schieten op sombere dagen, want ik heb gewoon het gevoel dat kleuren hebben de neiging om meer pop dus dan hardere lichten.

Welke apparatuur heb je gebruikt?

Nikon D7000 op het moment met een Tamron 24-70 mm lens. Die lens is mijn go-to voor bijna alles.

 by

Wat inspireerde je om deze foto te maken?

Wat ik toen voelde. De vreugde van het nieuwe jaar en wat het zou brengen voor mij. Ik heb hier niet veel mee verwerkt. Ik gebruikte een filter van VSCO en vervolgens aangepast dienovereenkomstig. Bracht de helderheid een beetje.

 by

Welke apparatuur heb je normaal in je tas?

Nikon D700 en D7100. Lenzen die ik heb zijn 50 mm, 70-200, en 24-70 mm.

Enig advies voor anderen proberen om iets dergelijks vast te leggen?

Wees niet bang om te schieten in harde verlichting. Het kan heel intimiderend zijn.

Volg het licht en gewoon veel plezier mee! Je leert door het te verknoeien en te corrigeren.

Bekijk meer over wat ik zelf doe met portretfotografie

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00