• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

SORRY AAN AL MIJN VOLGERS |SORRY TO ALL MY FOLLOWERS

YOU CAN FOLLOW THIS MESSAGE ON MY WEBSITE IN 110 LANGUAGES

Het zal wel heel vervelend geweest zijn voor al mijn prachtige Volgers, als zij de laatste tijd steeds geconfronteerd werden met de talrijke veranderingen op mijn Blog.

Ik heb gewoon allerlei nieuwe dingen uitgeprobeerd in verband met de laatste nieuwe technieken rond het maken van Websites.

Alles staat nog niet volledig op punt, maar er word hard aan gewerkt.

De huidige template zal ik wel blijven behouden, maar nog wel wat kleine aanpassingen hier en daar en daarna terug gewoon Bloggen, Foto’s maken en op verzoek al eens een website.

Vanaf 01 september wordt dit bovendien een bijverdienste.

Wat kan er mooier zijn in het leven dan van Uw hobby een Beroep te maken.

Sinds ik begin 2011 alleen kwam te staan, ben ik beginnen te studeren rond alles wat internet aanging, vooral Websites

Dit meer om niet te piekeren omtrent de pijnen die ik opliep door het verlies van een dierbaar iemand.

Maar wat heeft men aan kennis als men het niet toepast?

Vandaar deze stap en ook vandaar de talrijke veranderingen.

Nogmaals sorry aan al mijn Volgers.

Ik hoop het goed te kunnen maken met volgende twee video’s

Vriendelijk groet

Theo-Herbots (Den Theo)

PS/ BEZOEK EENS GANS DE WEBSITE KLIK ==>>HIER

Advertenties
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.