• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Theo-Herbots-Fotografie | Voorbeeld-Huwelijks-Reportage

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Vandaag was ik op wandel in Het Stadspark in #Tienen toen ik daar dit jonge net gehuwde koppel tegenkwam.

Er waren een paar profesionele fotografen bij maar met toelating van het koppel mocht ik toch enkele foto’s nemen.

Ik heb vroeger meerdere Huwelijksreportages gemaakt, maar toen had ik nog een profesioneel fototoestel daar waar ik nu enkel over een zeer verouderde video-camera beschik waar ik mijn foto’s mee maak.

Maar ja het is toch een nieuw begin, daarom mijn dank aan

Danny & Aurelie

Hopelijk nemen zij het me niet kwalijk als de foto’s niet van de beste kwaliteit zijn

Nog veel Geluk en Voorspoed met jullie Huwelijk Danny & Aurelie

Gezien het onverwachtte succes met deze foto’s en de positieve reacties, heb ik besloten om me terug toe te leggen op het maken van Huwelijksreportages.

Bovendien, daar ik ondertussen veel hervaring heb opgedaan met het maken van Websites, wil ik dit op een Unieke manier doen !!!

Ik maak niet alleen De Foto’s, maar plaats ze meteen ook op een Blog.

Op die manier kunnen De Gelukkigen, Hun Familie, Vrienden en Kennissen het meteen ook delen via Social-Media, per Mail of gewoon via hun i-Phone, i-Pad op elk moment tonen aan eenieder.

Spijtig

Ondanks dat ik tot tweemaal toe er op gewezen had dat deze foto’s op mijn Blog zouden komen en ik daarvoor toelating kreeg, heb ik vandaag van het Huwelijkspaar toh de vraag gekregen om ze te verwijderen.

Het argument dat zij hiervoor aanhalen is begrijpelijk. Zij wistenniet dat dit via mijn Blog en mijn andere site ook zou gedeeld worden via Soial-Media en een Huwelijk is toch nog altijd een intiem iets.

Daarom ben ik onmiddellijk op de vraag ingegaan en heb de foto’s verwijderd.

In elk geval heeft het me toh er toe aangezet om terug te beginnen met Huwelijksreportages, voorlopig nog als hobby en dus tegen kostprijs, maar als dat goed meevalt zorg ik voor de nodige vergunningen om in de toekomst ook profesioneel te beginnen.

Hier reeds een nieuwe Reeks

Meer uitleg verneem U , KLIK==>>HIER<<

Vriendelijke Groet

Advertenties
Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op Theo-Herbots-Fotografie | Voorbeeld-Huwelijks-Reportage

 1. rdanckaert zeggen:

  Prachtig, Theo. Je kan het nog steeds!

  • Bedankt, zulke opmerkingen geven me de moed om door te zetten.
   Ik Werk nu nog met een klein Sony “Video”-camera, maar eender hoe en welke inspanning ik er ook moet voor doen, ik ga zien om het geld te verzamelen voor een betere camera.
   Nogmaals van harte bedankt voor Uw opmerking
   Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.