• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Theo-Herbots-Fotografie | Mijn tweede Foto-Wedstrijd | My second Photo Contest

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 • Nogmaals mijn oprechte dank aan de vele WordPress-Bloggers die me volgen en die me in het verleden gesteund hebben op voor mij moeilijke ogenblikken

 • Me aangemoedigd hebben om terug beginnen te fotograferen

 • Me met hun foto’s de nodige inspiratie hebben gegeven

Dankzij hun heb ik op 25 juli 2018 mijn eerste foto’s ingediend bij Vieuwbug

Tegen mijn eigen verwachtingen in heb ik daar op korte tijd heel wat Prijzen in de wacht gesleept en is het zelfs zo dat ik mijn persoonlijke internationale wedstrijd mag inrichten.

Bekijk het eens via de link hier beneden en ik nodig U uit om zelf ook eens een account aan te maken, (het is Gratis) en mee te doen aan de Foto-Wedstrijden.

Bezoek mijn #Foto-wedstrijd KLIK ==>>HIER<<

PS. Neem ook eens een kijkje op mijn Foto’s die ik tot nogtoe heb ingediend ==>>

 

https://www.viewbug.com/challenge/horses-photo-challenge-by-theoherbots

Advertenties
Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.