• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie had een droom

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Translate this Blog Here

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Fotografie is Kunst die “GELUKKIG” maakt

Dat is wat Theo-Herbots-Freelance -Fotografie doet voor “U”

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie
woman, photographer, sexy
Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Theo-Herbots-Fotografie

De wereld vanuit ieder perspectief

.

Mijn camera en ik

De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugdย heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Het widget dat bezoekers aantallen bijhoudt

Heb ik pas aangebracht begin 2018 en geeft het aantal bezoekers weer dat er sindsdien op deze Website zijn geweest.

Het aantal wordt om de 24 h automatisch aangepast aangepast

Wilt U meer gegevens zien? Klik dan gewoon bovenaan de vlaggen op See more

Free counters!
Free counters!

Voeg je bij 5.065 andere abonnees

Wij houden evenmin van Spam als U. Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

Waar ontdekking nooit stopt

Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Hoe het allemaal begon

Toen en nu

Ik heb altijd graag gefotografeerd.

โ€‹

Toen ik eind 2010 door een zware tegenslag (waar ik het hier niet wil over hebben), niet alleen al mijn fotomateriaal verloor, maar ook nog al mijn Foto’s en dias; zonk me de moed in de schoenen en stopte ik er mee

โ€‹

Aangemoedigd door andere Fotografen Wereldwijd, nam ik de draad terug op in 2018

โ€‹

In 2019ย kreeg ik voor het eerst erkenning voor mijn foto’s, maar het succes kwam me niet van de ene op de andere dag aanwaaien. Jarenlang heb ik de wereld rondgereisd met weinig meer dan mijn camera en een verlangen naar avontuur.

Hoewel mijn reizen nu misschien een beetje anders zijn, zijn sommige dingen niet veranderd. Ik vind nog steeds veel inspiratie in de mensen en plaatsen die ik bezoek tijdens mijn werk. Ik doe niets liever dan iedere foto en ieder avontuur dat ik aanga met jou te delen. Wil je meer informatie? Neem contact op.

Theo-Herbots-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

Waar ontdekking nooit stopt

Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Snow Covered Trees Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Meer over mezelf

Mijn doelen

Ik reis al sinds mijn jeugdย de wereld rond en heb tijdens mijn reizen de schoonheid en unieke eigenschappen van verschillende bestemmingen weten vast te leggen. Ik zie reisfotografie als een geweldig avontuur; een avontuur dat zowel stimulerend als uitdagend is. Ik wil zoveel mogelijk van de wereld fotograferen, waarbij ik de schatten van deze ongelooflijke planeet met al mijn volgers deel.Neem contact op

Cactus Field Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Mijn camera en ik als Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugdย heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Footprints in the Sand Theo-Herbots-Freelance-Fotografie
Autumn Road Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

โ€œTravel makes one modest, you see what a tiny place you occupy in the world.โ€

Citaat

Mijn camera en ik als Theo-Herbots-Freelance-Fotografie
De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Over mij Theo-Herbots-Freelance-Fotografie
De wereld vanuit mijn perspectief

Lang voordat ik in 2019 als hobby begon te werken als Landschapsfotograaf, wist dat ik zo veel mogelijk tijd wilde spenderen aan het maken van ongelooflijke foto’s die de ruwe schoonheid van de wereld vastleggen. Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb weten om te zetten in werkelijkheid. Telkens als ik een foto maak, denk ik na over hoe gelukkig ik ben dat ik mijn passie heb weten om te zetten in mijn werk.

Mijn Thuis is daar waar ik mijn camera kan gebruiken

Ik hou me niet alleen bezig met Natuur- en Landschapsfotografie. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg.

Of het nu gaat om Stads-Fotografie-, Evenementen-Fotografie of eender welk andere soort van Fotografie. Hoe groter de uitdaging, hoe liever.

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie-Evenementen-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie-Straatfotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie-Huwelijks- en andere gelegenheden-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-Fotografie

Theo-Herbots-Freelance-FotografieFotowedstrijden

Bekijk de Wedstrijden waar ik aan meegedaan heb, de Awards die ik gewonnen heb, de wedstrijden die ik zelf mogen inrichten heb, mijn fotocollecties en nog veel meer

https://www.viewbug.com/member/theoherbots

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • VERNEEM MEER VAN WAT IK DOE

  WAT IS HET DAT EENIEDER DRIJFT IN DEZE GEKKE WERELD VAN VANDAAG

  VOOR MIJ IS HET DEZE BLOG- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen
  Welkom bij Theo-Herbots-Blog, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.
  Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Blogging-Advies ook jouw eigen passies doen ontbranden.

  VERNEEM MEER KLIK ==>>HIER

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.065 andere abonnees