• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Theo-Herbots-Fotografie | Kandidaten Open-Vld-Tienen Verkiezingen 2018 | Candidates Open-Vld-Tienen Elections 2018

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Alhoewel ik in deze Blog niet teveel campagne wilde voeren rond de verkiezingen omwille van het feit, dat ik binnen de andere Partijen ook heel wat Vrienden heb die dan misschien een andere ideologie en andere meningen hebben maar waar er toch een Wederzijds Respect is; wil ik voor éénmaal toch nog een bericht omtrent de Verkiezingen publiceren.

Waarom?

Het heeft me enorm geroerd hoe mooi de mensen #van Open-Vld-Tienen me in de video hier beneden hebben beschreven en hoe zij er de nadruk hebben op gelegd op mijn twee belangrijste Hobby’s / Passies: Bloggen En Fotograferen.

Sinds ik door zware tegenslagen eind 2010 en het verlies van een Dierbaar Iemand (ik ga hier geen beschrijvingen rond geven), ben ik beginnen te Bloggen en sedert kort 25 Juli 2018 ook terug beginnen te fotograferen, meer als een vlucht weg van pijnlijke  emoties.

De prachtige manier hoe De Mensen van #Open-Vld-Tienen, mijn Zienswijzen, Mijn doelstellingen en mijn Hobbys / Passies rond Bloggen en Fotograferen in beeld hebben gebracht, maken dat het niet langer een vlucht, weg van mijn emoties zal zijn, maar een ander doel

Mijn Prachtige Stad #Tienen, Wereldwijd bekend maken bij het steeds groeiende aantal Volgers op deze Blog, met mijn Foto’s en mijn berichten en om zo Het Toerisme, De Economie de werkgelegenheid en het Algemeen Welzijn voor Iedereen  in #Tienen te bevorderen.

Bekijk ook eens mijn video met mijn Doelstellingen hier beneden

Als U meer omtrent mijn Politieke Ambities wilt vernemen, Bezoek dan mijn Website

Wie is Theo-Herbots==>>

en als U er dan toch bent, bezoek dan zeker ook de Website Open-Zone en via daar de website van Open-Vld-Tienen om meer te vernemen over de andere Kandidaten, De activiteiten, De Tiense Frietjes en aboneer U op de Nieuwsbrief om steeds als allereerste van al onze Nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Voor onmiddellijke Toegang KLIK ==>>HIER<<

Nogmaals mijn oprechte dank aan Het Team van #Open-Vld-Tienen voor de Prachtige Video en het Fantastische Werk

Vriendelijke Groet

Inlichtingen nodig? Opmerkingen die U liever niet publiek wilt geven? doe het via Het Contactformulier hier beneden

 

Twijfel Niet Langer

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00