Theo-Herbots-Fotografie | Kandidaten Open-Vld-Tienen Verkiezingen 2018 | Candidates Open-Vld-Tienen Elections 2018

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Alhoewel ik in deze Blog niet teveel campagne wilde voeren rond de verkiezingen omwille van het feit, dat ik binnen de andere Partijen ook heel wat Vrienden heb die dan misschien een andere ideologie en andere meningen hebben maar waar er toch een Wederzijds Respect is; wil ik voor éénmaal toch nog een bericht omtrent de Verkiezingen publiceren.

Waarom?

Het heeft me enorm geroerd hoe mooi de mensen #van Open-Vld-Tienen me in de video hier beneden hebben beschreven en hoe zij er de nadruk hebben op gelegd op mijn twee belangrijste Hobby’s / Passies: Bloggen En Fotograferen.

Sinds ik door zware tegenslagen eind 2010 en het verlies van een Dierbaar Iemand (ik ga hier geen beschrijvingen rond geven), ben ik beginnen te Bloggen en sedert kort 25 Juli 2018 ook terug beginnen te fotograferen, meer als een vlucht weg van pijnlijke  emoties.

De prachtige manier hoe De Mensen van #Open-Vld-Tienen, mijn Zienswijzen, Mijn doelstellingen en mijn Hobbys / Passies rond Bloggen en Fotograferen in beeld hebben gebracht, maken dat het niet langer een vlucht, weg van mijn emoties zal zijn, maar een ander doel

Mijn Prachtige Stad #Tienen, Wereldwijd bekend maken bij het steeds groeiende aantal Volgers op deze Blog, met mijn Foto’s en mijn berichten en om zo Het Toerisme, De Economie de werkgelegenheid en het Algemeen Welzijn voor Iedereen  in #Tienen te bevorderen.

Bekijk ook eens mijn video met mijn Doelstellingen hier beneden

Als U meer omtrent mijn Politieke Ambities wilt vernemen, Bezoek dan mijn Website

Wie is Theo-Herbots==>>

en als U er dan toch bent, bezoek dan zeker ook de Website Open-Zone en via daar de website van Open-Vld-Tienen om meer te vernemen over de andere Kandidaten, De activiteiten, De Tiense Frietjes en aboneer U op de Nieuwsbrief om steeds als allereerste van al onze Nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Voor onmiddellijke Toegang KLIK ==>>HIER<<

Nogmaals mijn oprechte dank aan Het Team van #Open-Vld-Tienen voor de Prachtige Video en het Fantastische Werk

Vriendelijke Groet

Inlichtingen nodig? Opmerkingen die U liever niet publiek wilt geven? doe het via Het Contactformulier hier beneden

 

Twijfel Niet Langer

Advertenties
Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen

(You can read this message on my blogs in 110 languages) Ik heb reeds meer dan 100 websites gemaakt, U kunt in dit profiel er enkele van terugvinden. Ze allemaal weergeven zou teveel zijn Ik ga me vooral beginnen te specialiseren in Restaurant-Websites. Wij maken Uw website Bedankt voor Uw bezoek en het vertrouwen Vriendelijke Groet THEO HERBOTS PS. vanaf nu kan U zelf uw websites maken met Theo-Herbots-Wix-Websites (NL)

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.