• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | De mooiste landschappen foto’s over gans de wereld The most beautiful landscapes photos all over the world

 De mooiste landschappen foto’s

“Degenen die nadenken over de schoonheid van de aarde vinden reserves van kracht die zullen blijven bestaan ​​zolang het leven duurt” – Rachel Carson.

Als je ooit merkt dat je voor een adembenemend landschap staat, weet je precies waar Carson het over had. Zelfs degenen die niet groot zijn in het verkennen van het buitenleven, hebben een moment meegemaakt waarin ze alles moesten stoppen om naar het landschap voor hen te staren. Dat is de schoonheid van de aarde, die een van deze majestueuze scènes tegenkomt tijdens het surfen op een website met fotografie, heeft bijna net zo veel impact als fysiek aanwezig zijn.

Of je nu op zoek bent naar je volgende reisbestemming of je gewoon wilt verheugen in de pracht van onze planeet, deze 20 prachtige landschapsfoto’s van Wix-fotografen zullen je sprakeloos maken. En zal u waarschijnlijk leiden naar het kopen van een vliegticket voordat u het haalt tot het einde van dit artikel.

St Kilda, Schotland

Deze foto door Erika Valkovicova is de belichaming van op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

een volle regenboog verschijnt boven de zee aan het einde van een bergklif

Nafplio, Griekenland

De ultieme eenvoud van een prachtig landschap, gezien door de ogen van Wolfgang Schönak .

minimalistisch wit landschap van een rivier die naast een gebied onder de bergen overgaat

Pico Do Jaraguá, Brazilië

Deze uitstekende drone-opname van Felipe Silva geeft een perfecte samenvatting van de impact die mensen hebben op de omgeving om ons heen.

drone foto van een gebogen weg die door een bos loopt

Suru Valley, India

Soms worden buitengewone plaatsen alleen gewaardeerd door de lokale bevolking. De foto van Siddharta De toont de uitzonderlijke aard van een vallei die nauwelijks toeristen aantrekt.

zonsondergang over besneeuwde bergen rond een meer

Wadi Rum, Jordanië

Deze adembenemende woestijn diende als de ideale omgeving voor de veelgeprezen film The Martian . Het schot van Amir Ehrlich laat zien hoe onvergelijkbaar de schoonheid van deze wereld is.

zonsondergang over de rode woestijn met rotsachtige bergformaties in de horizon

Castle Mountain, AB, Canada

Het is moeilijk om niet na te denken over de meesterwerken van Ansel Adams wanneer je kijkt naar de buitengewone monochrome afbeeldingen van Emilio I. Carballido .

zwart en wit landschap van een rivier die naast een bos onder wolk overgaat behandelde sneeuwbergen

Ligurische Rivièra, Italië

Op de een of andere manier wordt een prachtige plek nog mooier wanneer je vanuit de lucht wordt gezien. Als je ons niet gelooft, bekijk dan het werk van Joshua Jensen-Nagle .

luchtfoto van een prachtig wit zandstrand met helder blauw water

Newquay, Engeland

De naam Edge of the Map past perfect in hun portfolio, omdat deze zonsondergang ons het gevoel geeft alsof we op het laatste stuk land staan ​​terwijl de wereld ten einde is.

langzame blootstelling van een zonsondergang over het strand

Dolomieten, Italië

Pizza, wijn en adembenemende bergen: de drie elementen van een geweldig land. Afgaand op de foto van Vladan Laxa , kan de laatste een beetje meer voorbereiding vergen dan de anderen.

mist over de berg van de Dolomieten

Adirondack Park, NY, Verenigde Staten

New York City kan bekend staan ​​als The Center of the Universe, maar er is zoveel land dat het waard is om te zien in de staat buiten de Big Apple. Gaan op de foto van Jonathan Zaharek , heeft de schoonheid van deze omgeving geen reden om de grote stad te benijden.

een prachtig herfstbos met een bewegende rivier die passeert

Vestur-Skaftafellssysla, IJsland

Venturing buitenshuis als de meeste mensen bang zijn voor het weer, kan je belonen met een aantal uitstekende uitzichten, zoals dit prachtige shot van Erwann Martin .

stormlucht en zonlicht op een humeurig rotsachtig strand

Mount Erciyes, Turkije

Dit is waarschijnlijk niet het beeld dat je zou verwachten van een land uit het Midden-Oosten. Gelukkig hebben we uitstekende fotografen zoals Tyler Turner om stereotypen te doorbreken.

roze en oranje zonsondergang boven een besneeuwde berg

Saint-Laurent-rivier, Québec

We dagen je uit om naar het einde van deze pier te lopen, of om het unieke karakter van een rivier te vangen, beter dan Silvio Birindelli . Hopelijk bezit je een mooi badpak.

gebroken pier ondergedompeld in een blauw meer omgeven door groene bomen

Nova Scotia, Canada

Van de reflectie van de bomen tot de Canadese gans die over zijn dag gaat, voelt alles op Nancy Dempsey ‘s foto alsof het uit een droom is gehaald.

zonsondergang over een meer omgeven door bomen met een eend zwemmen

Tel Aviv-Yafo, Israël

Alle kleuren van de regenboog komen samen in deze prachtige strandzonsondergang die werd geschoten door de begaafde Aviv Maister .

rode zonsondergang over de zee met groene overstroomde velden op de voorgrond

Bagan, Myanmar

Meer dan 2.000 boeddhistische monumenten kijken uit over de eindeloze groene velden van deze stad. In één afbeelding kon Roberto Vámos de magische schoonheid van deze regio vastleggen.

bagan boeddhistische monumenten bedekt door myst

Háifoss, IJsland

Het is geen wonder dat dit land jaar na jaar bezig is met de reisdoelen van een fotograaf. Hetschot van Matteo Andrei ziet eruit alsof het rechtstreeks uit de Lah’mu van Rogue One isgehaald.

watervallen over een klif op een stormachtige dag

Victoria, Australië

Het Land Down Under staat bekend om zijn eindeloze stranden. En toch heeft de schoonheid van de foto van Sharon Wellings ons sprakeloos gemaakt.

zonsondergang over de zee met klif stranden en rotseilanden

South Fork Snake River, ID, Verenigde Staten

Ongelooflijke dingen gebeuren wanneer het speciale karakter van filmfotografie een uitstekend landschap ontmoet door de ogen van een getalenteerde fotograaf als Torey Hill .

winter film foto van een berglandschap met bomen framing het beeld van besneeuwde bergen en een rivier

Gardameer, Italië

Ik ben de koning van de wereld! Behalve in plaats van op een scheepsrail te springen, veroverde Mattia Bonavida een duizelingwekkende bergketen.

een persoon staat op een klif boven de bergen en de wolken

 

Klaar om je portfolio aan de wereld te presenteren? Maak een gratis fotografie website==>> met Wix!

Judit Ruiz Ricart
Van Judit Ruiz Ricart
Fotografie-expert voor het Wix Blog & Social Media Team

Getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Één reactie op #Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | De mooiste landschappen foto’s over gans de wereld The most beautiful landscapes photos all over the world

 1. Sparkyjen zeggen:

  Oh WOW! Gorgeous images. I especially love the ones with paths, like the road for instance. The one with the lined sand, and the beach with the shoreline are also favorites. All are pretty cool, and express an eagle eye of perceptual talent. Bravo!!!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00