• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie #Theo-Herbots | 7 Redenen waarom alle fotografen videografie moeten leren | 7 Reasons why all photographers have to learn videography

Categorie https://groetenuittienen.blog/2018/07/10/theo-herbots-wix-nltips-voor-foto-blogs/

7 Redenen waarom alle fotografen #videografie moeten leren

Video is de nieuwe zwart, rood, geel, blauw en elke kleur die je maar kunt bedenken. Mensen consumeren meer films, clips en animaties dan ooit tevoren. Meer dan driekwart van al het internetverkeer komt zelfs van video. Elke dag wordt er meer dan een miljard uur aan video bekeken op YouTube. Er zijn meer dan acht miljard videoweergaven per dag op Facebook. Instagram heeft IGTV gelanceerd, waarmee gebruikers video’s tot een uur lang kunnen delen. De populariteit van video strekt zich uit over alle platforms en industrieën.

Maar hoe beïnvloedt dat jou, een fotograaf met weinig tot geen ervaring met het opnemen van video? Grappig genoeg, het heeft invloed op elke centimeter van uw fotografie bedrijf. Van het potentieel van uw vaardigheden en services tot het bereik van uw fotowebsite en sociale-mediaplatforms, er is zoveel dat kan worden verbeterd met video. Als je nog steeds niet overtuigd bent, zijn hier 7 redenen waarom alle fotografen zich zouden moeten verdiepen in videografie:

Blijf op de hoogte van trends

Het lijdt geen twijfel dat videografie een enorme trend in de industrie is geworden, zowel voor fotografen als voor klanten. Begrijpen waar uw publiek in is geïnteresseerd, is een must om de blootstelling van uw werk te verbeteren. Dit is waarom je ernaar moet streven om nieuwe trends zo snel mogelijk te identificeren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, betekent het feit dat je op de hoogte blijft van trends niet zeggen dat je ze aan elk van hen moet verkopen. Onderzoek in plaats daarvan de individuele kenmerken van de trend en zie welke delen uw werk kan gebruiken.

Het is gebruikelijk dat trends hand in hand gaan met meer online exposure. Dit is niet alleen omdat mensen actief op zoek zijn naar dit soort inhoud, maar omdat platforms actief hun bereik verleggen. Neem het nieuwe Instagram-algoritme als voorbeeld, dat gebruikers lijkt te belonen die nieuwe functies proberen en content delen die kijkers voor langere tijd aanspreekt.

triomfboog zonsondergang time-lapse gif

Daag jezelf uit

Comfort is de grootste vijand van de creatieve geest. Het is zo eenvoudig om vast te houden aan wat je weet, maar hoeveel kun je eigenlijk leren als je jezelf nooit uitdaagt? Als we een enkele reden zouden moeten kiezen waarom alle fotografen video moeten gaan maken, is dit het dan.

Het leren van een geheel nieuw creatief proces heeft onmeetbare voordelen die duidelijk zichtbaar zijn in je werk. Door video’s te maken, wordt de manier waarop je de wereld ziet uitgedaagd, terwijl je van een statisch naar een dynamisch perspectief beweegt. Dit zal je dwingen om opnieuw uit te vinden hoe je elke scène plant en elke opname samenstelt. Je zult ook zien dat je planningssessies op een geheel nieuwe manier organiseert, en zelfs het nabewerken van de opnames zal wat nieuwe kennis vergt.

Verbeter uw technische vaardigheden

De mogelijkheden die je kunt hebben bij het maken van video’s zijn niet beperkt tot creativiteit. Zodra je je spullen voor nieuwe doeleinden gaat gebruiken, zul je veel functies ontdekken waar je nog nooit op hebt gelet. Je zult ook je bestaande technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen, zoals je ze ziet toegepast op een hele nieuwe omgeving.

U zult bijvoorbeeld zien hoe de sluitertijd van invloed is op objecten die u in beweging wilt vastleggen. Uw handmatige scherpstelvaardigheden zullen aanzienlijk verbeteren, omdat u niet op automatische scherpstelling kunt vertrouwen bij het opnemen van video. En laten we niet eens beginnen aan hoeveel u over audio zult leren.

surf videoclip gif

Deel uw expertise

Een van de grootste kansen die internet biedt aan fotografen, is het vermogen om experts in hun vakgebied te worden. Door uw kennis met de community te delen, kunt u een loyaal publiek opbouwen dat diep geïnvesteerd heeft in uw werk. De beste manier om deze kennis te delen? Je raadt het al: video.

Of u nu kiest voor het publiceren van footages achter de schermen, zelfstudies maakt of deelneemt aan vraag-en-antwoordsessies, video speelt in dit proces een essentiële rol. Om het meeste uit deze mogelijkheid te halen, moet u hoogwaardige beelden vastleggen die synchroon blijven met uw merk. Deze video’s moeten een meerwaarde bieden voor je werk, wat alleen zal gebeuren als je publiek kan voelen dat je er voldoende moeite voor doet. Je kunt deze inhoud gemakkelijk opnemen in Wix Video en synchroniseren met je YouTube- en Facebook-kanalen.

Verbeter uw portfolio

Motion heeft zich ontwikkeld als een van de grootste designtrends voor de fotografiewebsitevan het jaar. Het toevoegen van video’s aan uw online portfolio kan een enorme impact hebben op hoe bezoekers uw werk waarnemen. Mensen ervaren fotografen en videografen als twee volledig verschillende professionals en degenen die dapper genoeg zijn om deze regel te vervagen, worden gezien als creatieven op het volgende niveau.

Begin met het gebruik van video op je startpagina of voeg een paar korte clips toe aan je hoofdgalerij. Zelfs subtiele veranderingen zoals deze zullen een grote invloed hebben op hoe bezoekers reageren op uw website. Als u zo vaak kleine wijzigingen aanbrengt, kan dit leiden tot een betere betrokkenheid dan het opnieuw ontwerpen van uw hele site om het jaar. In essentie hoeft u niet veel te doen om veel te doen.

filmische website met jong getrouwd stel en hond

Biedt meer

Deze is vrij duidelijk. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt bieden. Door uw pagina met fotografiediensten uit te breiden , kunt u een groter publiek bereiken en uw klantenbestand uitbreiden. Daarbovenop, inclusief video als onderdeel van uw serviceaanbod, geeft u een aanzienlijk voordeel ten opzichte van andere fotografen.

Laten we zeggen dat iemand op zoek is naar een pasgeboren fotograaf en er twee vindt van wie hij houdt. Als een van hen een video van zijn baby kan maken in aanvulling op een fotosessie, is die waarschijnlijk de uitverkorene. Zelfs als er een prijskaartje verschil is, hebben mensen de neiging om meer aandacht te besteden aan het eindproduct dan aan de kosten ervan als het gaat om het bewaren van herinneringen.

Omdat, waarom niet?

Je hebt al alle spullen en een passie voor het vastleggen van je persoonlijke kijk op de wereld. Waarom geef je video geen kans? Er zijn geen nadelen aan proberen, maar er is zoveel om van te profiteren. Zie het als een nieuwe tool om mee te spelen en meer te leren over het maken van media, in plaats van gewoon een trend die je moet kennen.

Voel u niet onder druk gezet om videodiensten zo spoedig mogelijk te starten. Het zou eigenlijk geen onderdeel van je aanbod moeten zijn totdat de kwaliteit van je video’s even hoog is als die van je foto’s. Als u dit doet voordat u er klaar voor bent, alleen omdat u niet te laat wilt zijn op het videofeest, wordt de waarde van uw merk alleen maar aangetast.

 

Klaar om uw portfolio opnieuw uit te vinden? Presenteer, promoot en verkoop uw video’s online met Wix Video==>> !

Judit Ruiz Ricart
Van Judit Ruiz Ricart
Fotografie-expert voor het Wix Blog & Social Media T

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00