• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Theo-Herbots-Wix-NL | De wereld in 3D | The World in 3D

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Daar ik de smaak te pakken heb om om naar prachtige Natuurfoto’s te kijken, wil ik deze categorie waar ik reeds een tijdje niet meer aan gewerkt heb terug in de kijker zetten.

Hoe het werkt?

via de link hier beneden komt U op de verschillende prahtige plaatsen in De Wereld die ik reeds in 3D  in de kijker heb geplaatst. (ER KOMEN ER IN DE TOEKOMST NOG BIJ)

Klik op de plaats die U wilt bekijken en ga met Uw cursor-toets naar een bepaald punt en begin te vershuiven, U kan alles in 3D bekijken

Bezoek de categorie KLIK ===>>HIER<<

https://groetenuittienen.blog/category/3d-fotografie/

  •  Theo-Herbots-Wix-NL

Advertenties
Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.