• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Theo-Herbots-Wix-NL | Verbluffend landschap Luchtfotografie en top-down beelden door Phil Corley | Stunning landscape Aerial photography and top-down images by Phil Corley

 

Verbluffend landschap Luchtfotografie en top-down Phil Corley

Phil Corley is meer dan 30 jaar geleden begonnen met fotograferen tijdens visreizen. Het idee was simpel: hij wilde alleen maar de vis fotograferen die hij gevangen had. Maar dat beperkte doel groeide al snel uit naar de landschappen en meren die hij bezocht, evenals de insecten die hij tijdens zijn reizen zag. Het fotograferen van insecten leidde tot macrofotografie , een verre schreeuw van zijn oorspronkelijke plan van eenvoudige visfoto’s.

Nu beschouwt Phil zichzelf als een echte “macroverslaafde” in het voorjaar en de zomer. Tijdens de koudere seizoenen brengt hij tijd door met het fotograferen van landschappen en watervallen. Dat heeft hem op zijn beurt ertoe gebracht een ander belang te ontdekken: drone-fotografie. Hoewel macrofotografie nog steeds zijn favoriete genre is, zijn zijn luchtfoto’s ook bewonderenswaardig.

Pembrokeshire Coastline # 2 588 afgewerkt samengevoegd in ijs
Pembrokeshire kustlijn

Om zijn luchtfoto’s te maken, gebruikt hij de DJI Phantom 4 Pro , die een 20-megapixelsensor heeft die 60 fps video en 14 fps burst-modus foto’s kan maken. Hoewel deze drone duurder is dan de meeste andere consumentenmodellen die er zijn, is het ook gemakkelijker om te manoeuvreren en foto’s te maken met, en het produceert beelden van hogere kwaliteit. De controller heeft een klein scherm dat live beelden streamt van wat de sensor vastlegt, zodat je precies weet wat je aan het fotograferen bent.

Deze livebeelden zijn essentieel voor het maken van opvallende composities. Hoewel compositie geen nieuw idee is, is het gemakkelijk om te vergeten wanneer je een nieuw genre en nieuwe techniek leert. Luchtfoto’s schieten met drones is niet anders. Compositie is nog steeds cruciaal.

Aandacht voor compositie is Phil’s nummer één tip voor nieuwe luchtfotografen. “Compositie is het belangrijkste in een foto. Het maakt niet uit waarmee je fotografeert “, zegt hij. Of je nu een telefoon, DSLR of drone gebruikt, “een compositie met een onderwerp, hoofdlijnen en interesse op de achtergrond maakt een goed beeld.”

“Ik zie zoveel dronebeelden voor zonsondergang direct in de zon schieten boven een landschap zonder landschap. De hoogtepunten zijn uitgeblazen en er is niets interessants in het beeld dat de kijker in de gaten houdt en het van voorgrond naar achtergrond leidt. De meeste worden genomen door nieuwe flyers die weinig tot geen eerdere fotografische kennis hebben. ”

Zijn favoriete foto’s zijn van bovenaf, waarbij de camera direct naar beneden is gericht. Dit perspectief “is uniek voor fotograferen met drones en zorgt voor verbluffende, ongewone beelden.”

Untitled
sneeuw op bomen

Naast compositie raadt Phil aan vroeg of laat op de dag te fotograferen voor het beste licht. Nogmaals, net als het fotograferen van landschappen met een DSLR, “maakt licht een beeld”, zegt hij. Als het zonnig en warm is met weinig tot geen bewolking, is het fotograferen van goede landschappen met een drone moeilijk.

In tegenstelling tot het fotograferen met een DSLR, moet u echter ook de windvoorspelling in de gaten houden. Als er te veel wind is, wordt vliegen met de drone riskant of onmogelijk. Door de windvoorspelling van tevoren te controleren, vermijd je de teleurstelling dat je ontdekt dat je niet met de drone kunt vliegen na een uitstapje naar de opnamelocatie.

Natuurlijk, afhankelijk van waar je woont, kun je de drone misschien ook dichter bij huis vliegen. Maar voor Phil, die in het Verenigd Koninkrijk woont, zijn er strikte regels over drones en privacy. “Drones moeten blijven over 150 meter van de bebouwde kom en groepen van mensen.” Aangezien het grootste deel van zijn schieten locaties zijn op afstand, hij zelden te maken over privacy, maar het is iets wat hij in gedachten te houden.

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een drone voor fotografie, moet u de wetten van uw land met betrekking tot drones van tevoren controleren. Een drone kan je toegang geven tot ongelooflijke foto’s, maar het kan ook tot flinke boetes leiden als je de regels negeert.

Ondanks deze extra voorzorgsmaatregelen kan drone-fotografie een opwindend genre zijn om uit te proberen. Zoals de foto’s van Phil laten zien, opent het een nieuw perspectief en nieuwe ervaring met fotografie.

Om meer van Phil’s fotografie te zien, bezoek zijn Flickr-fotostream .

Snowdon Drone Pano
Snowdon Drone Pano

Llyn Llydaw drone pano
Llyn Llydaw drone pano

Lente Bomen Dorethea steengroeve # 2
Lente Bomen Dorethea steengroeve

Lange schaduwen over Rapefield # 1
Lange schaduwen over Rapefield

Groeier van boven # 2
Gier van boven

Avlaki Rocks
Avlaki Rocks

Kassiopi-haven Corfu
Kassiopi-haven Corfu

Top down bij Holyhead coastal park
Top down bij Holyhead coastal park

Topdown Autumn Trees # 1
Topdown herfst bomen

Topdown over besneeuwde bomen
Topdown over besneeuwde bomen

Sand flats zonsondergang
Sand flats zonsondergang

Zonsondergang boven Sandbars # 1
Zonsondergang over Sandbars

Epic Perch Rock Sunset
Epic Perch Rock Sunset

Perch Rock Drone Sunset # 1
Baars Rock Drone Zonsondergang

Na zonsondergang kan rots 23 worden afgezet
Na de zonsondergang rocken

Pyg-trackpano
Pyg-trackpano

Talacre # 1
Het strand van Talacre

Herfstkleuren Llangollen # 1

Ik haal de inspiratie van dergelijke artikels uit mijn eigen Magazines

Verneem meer hoe het werkt ==>>

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00