Hoe mooi Tienen bij nacht is |How beautiful Tienen is at night

 

Maar wat weinigen weten is dat er een kilometers lang verlicht wandelpad is langs De Grote Gete. Prachtig verlicht, aangenaam en rustig om te wandelen en ook op regelmatige plaatsen zitbanken  om tot rust te komen. Een paar foto's om U in de sfeer te brengen

 

En om U te laten zien hoe het er bij dag uitziet langs dit wandelpad | And to show you what it looks like during the day along this trail

 

BEZOEK ZEKER OOK DE HOMEPAGE

Advertenties

4 reacties

  1. Bedankt Marilou
   Ik ben vanavond terug foto’s gaan maken van de mooiste gebouwen maar met de volle maan op de achtergrond.
   Ik hoop ze tegen morgenavond verwerkt te hebben en op de Blog geplaatst.
   Groetjes en hopelijk tot morgen
   Theo

 1. Mooie foto’s, Theo! Altijd spannend in het donker: lukt het zonder bewegingswaas? Ik neem bij voorkeur foto’s op Manual omdat ik dan kan bepalen welk licht overeenkomt met de werkelijkheid.

  1. Bedankt voor jouw reactie Henk.
   Je gaat het misschien niet geloven, maar deze foto’s zijn gemaakt met mijn i-phone, heb ze dan achteraf opgeladen op de pc, dan gewoon de scherpte bijgewerkt, en mistcorrectie, een kader rond geplaatst en dat is het.
   Meer uitleg over hoe ik te werk ga heb ik meegedeeld in een interview dat me onlangs is afgenomen (het is wel in het Engels) Bekijk het hier maar https://www.viewbug.com/member/theoherbots#/theoherbots/awards?filter=vbawards

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.