• Vertalen ||Translate

Tienen-Bloemenstad ||Tienen-floral-city – Theo-Herbots

In Tienen worden er door gans de stad Bloembakken geplaatst.

Ook aan openbare gebouwen.

Zelfs de lantarens worden versierd met bloembakken.

Deze worden regelmatig voorzien van nieuwe planten, van in het prille voorjaar met voorjaarbloeiers tot in het najaar met najaarsbloeiers.

Ik heb hier beneden enkele voorbeelden aangehaald, ze allemaal fotograferen en publiceren zou teveel zijn.

Bekijk deze mooie foto’s eens en als U niet van Tienen bent, breng eens een bezoekje, U zal er geen spijt van krijgen.

En als U er dan toch bent, bezoek dan ook eens onze Voortreffelijke Horecazaken, die ondanks de beperkingen van de corona-maatregelen, nog steeds geweldige en voortreffelijke diensten aanbieden

Bezoek ook eens mijn portfolio om mijn andere foto’s met bezienswaardigheden van mijn Prachtige Stad Tienen te bekijken

Wilt U meer weten over mijn fotografie en wat ik nog allemaal fotografeer? bekijk eens het verhaal over mijn Fotografie hier beneden.

PS: Ik wil bij deze toch de andere WordPress-Bloggers danken die mij in het verleden ertoe hebben aangezet om de draad terug op te nemen met mijn Fotografie. En ook de vele prachtige Foto’s die zij op hun Blog plaatsen en waar ik reeds veel inspiratie heb uitgehaald

Powered by ViewBug

Bron: tienen-floral-city – theoherbots

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op Tienen-Bloemenstad ||Tienen-floral-city – Theo-Herbots

  1. henk50 zeggen:

    Mooi, zo’n bloemenstad! Helaas, door de coronabeperkingen, ging mijn geplande fietstocht door de omgeving van Tienen niet door.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.