• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Een typische vader kan zijn dagen doorbrengen met werken, zijn nachten zorgen voor kinderen en zijn weekends in de tuin. Pa doen dit omdat ze van hun familie houden, maar net als iedereen verdienen ze een dag vol lof. Als je vaderdag komt, vraag je je waarschijnlijk af wat je dit jaar voor je vader kunt kopen. Je zou hem nog een t-shirt kunnen geven zoals je vorig jaar deed (hij draagt ​​er toch ten minste twee keer per week voor), of je zou een websitekunnen maken met foto’s van jullie samen. Of misschien is er een beter idee.

In plaats van papa dit jaar nog een geschenk te geven, waarom niet van gedachten veranderen en een activiteit kiezen die je samen kunt doen? Denk aan iets waar hij dol op zou zijn. Ter inspiratie hebben we 10 gedenkwaardige ervaringen verzameld die jij en je vader samen deze Vaderdag kunnen delen:

01. Voer foto’s uit zijn kindertijd opnieuw uit

Heeft papa ooit met je over zijn jeugd gesproken? Zoals basketballen buiten met zijn broers of zussen of voor de eerste keer leren fietsen? We zijn er zeker van dat er foto’s zijn om mee te gaan met die openhartige herinneringen. Een creatieve manier om vader te choqueren met een goed doordacht cadeau is om zijn favoriete jeugdherinneringen opnieuw te creëren – rekwisieten, kleding en al het mogelijke. Bovendien is dit een ervaring die hij nog vele jaren als herinnering kan vasthouden.

02. Maak zijn favoriete eten voor het ontbijt

De beste manier om ‘s ochtends wakker te worden, is je lievelingseten. Maak van papa een ontbijt waar hij altijd van gedroomd heeft op deze heerlijke zondag, ook al is het een hamburger of pizza (we oordelen niet). Er zijn hoe dan ook geen regels over Vaderdag.

Maak zijn favoriete eten voor het ontbijt

03. Neem zijn favoriete serie of sportgame op

Hoe vaak kan pap echt gaan zitten en terugschoppen met een drankje of een zak chips en zijn favoriete show- of sportteam bekijken? Welnu, vandaag is de dag. Verras hem met al zijn favoriete programma’s die vooraf zijn opgenomen, zodat hij de hele dag kan doorbrengen met binge-watching.

04. Neem je eigen lokale ijsproeverij mee

Wie houdt er niet van ijs? Wandel met je vader naar de plaatselijke ijssalons in de stad en proef alle gekke smaken die er zijn. Sommige zul je geweldig vinden, sommigen maken je misschien misselijk, maar hoe dan ook, jij en je vader zullen een extra lieve dag vol lachen en glimlachen hebben.

Neem je eigen lokale ijsproeverij mee

05. Help een handje en meld je aan als vrijwilliger

Deze dag zou een goede gelegenheid kunnen zijn om uw gemeenschap te helpen. Doe iets waardoor jullie beiden een warm gevoel vanbinnen krijgen, voedsel koken voor een dakloos onderkomen, dekens maken of de honden uitlaten voor een wandeling in het dierenasiel. Er zijn veel manieren om samen deze gemeenschap te helpen op deze speciale zondag.

06. Plan een buitenavontuur

Veel vaders houden van de sensatie van buitenactiviteiten, zoals wandelen, kamperen en vissen. Wat meer is, ze vinden het geweldig als hun kinderen de hele dag niet op hun telefoon zitten. Neem deze speciale dag als een moment om een ​​weekendtrip met papa te plannen, waar je teruggaat naar de basis. Dat betekent, loskoppelen van uw apparaten en samen quality time doorbrengen.

Plan een buitenavontuur

 

07. Kies spontaan voor de volgende filmvertoning

Soms haalt de planning al het plezier uit dingen, zoals uren beslissen over welke film te gaan en te zien. De beslissing om spontaan te zijn in de bioscoop kan op twee manieren. Wanneer je daar aankomt, kun je besluiten om naar de volgende filmvertoning te gaan, ongeacht het onderwerp. Een ander idee is om naar de film te gaan waar je van houdt, en dan naar de volgende film die je meteen laat zien (we beloven dat we het niet zullen vertellen).

08. Voltooi een uitdaging of bouw samen iets

Alles van het oplossen van een 500-delige puzzel tot het samen bouwen van een boomhut is een uitstekende manier om het hart van je vader te verwarmen. Er is niets zo oprechts voor een vader als het delen van het gevoel van voldoening tussen hem en zijn kinderen.

09. Trakteer hem op een spadag (hij zal er dol op zijn)

Hoewel veel vaders het niet willen toegeven, houden ze ervan om net als iedereen in de watten gelegd te worden. Als je besluit om papa een kuuroorddag cadeau te doen, is het jouw manier om te zeggen dat je weet dat hij na al zijn harde werken een dag van ontspanning verdient. Maak er een dag van door een luxe ontbijt of lunch op te nemen. Dat is een goed bestede dag.

Trakteer hem op een spadag (hij is er stiekem dol op

10. Maak een speurtocht met een speciale prijs

De sensatie van het oplossen van mysteries is ingebed in ieder van ons. Geef vader een geschenk waar hij voor moet werken, maar veel plezier ermee. Maak een speurtocht met enkele van zijn favoriete dingen, zoals het schieten van hoepels, minigolf in de achtertuin en meer van zijn favoriete hobby’s. Laat dan het laatste item in de speurtocht naar zijn favoriete restaurant of kaartjes voor een balspel leiden – hij zal ongetwijfeld dol zijn op de moeite die je in deze onvergetelijke ervaring stopt!

Geïnspireerd voelen om een ​​eigen ervaring te starten? Maak je eigen gratis prachtige website!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00