• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Een typische vader kan zijn dagen doorbrengen met werken, zijn nachten zorgen voor kinderen en zijn weekends in de tuin. Pa doen dit omdat ze van hun familie houden, maar net als iedereen verdienen ze een dag vol lof. Als je vaderdag komt, vraag je je waarschijnlijk af wat je dit jaar voor je vader kunt kopen. Je zou hem nog een t-shirt kunnen geven zoals je vorig jaar deed (hij draagt ​​er toch ten minste twee keer per week voor), of je zou een websitekunnen maken met foto’s van jullie samen. Of misschien is er een beter idee.

In plaats van papa dit jaar nog een geschenk te geven, waarom niet van gedachten veranderen en een activiteit kiezen die je samen kunt doen? Denk aan iets waar hij dol op zou zijn. Ter inspiratie hebben we 10 gedenkwaardige ervaringen verzameld die jij en je vader samen deze Vaderdag kunnen delen:

01. Voer foto’s uit zijn kindertijd opnieuw uit

Heeft papa ooit met je over zijn jeugd gesproken? Zoals basketballen buiten met zijn broers of zussen of voor de eerste keer leren fietsen? We zijn er zeker van dat er foto’s zijn om mee te gaan met die openhartige herinneringen. Een creatieve manier om vader te choqueren met een goed doordacht cadeau is om zijn favoriete jeugdherinneringen opnieuw te creëren – rekwisieten, kleding en al het mogelijke. Bovendien is dit een ervaring die hij nog vele jaren als herinnering kan vasthouden.

02. Maak zijn favoriete eten voor het ontbijt

De beste manier om ’s ochtends wakker te worden, is je lievelingseten. Maak van papa een ontbijt waar hij altijd van gedroomd heeft op deze heerlijke zondag, ook al is het een hamburger of pizza (we oordelen niet). Er zijn hoe dan ook geen regels over Vaderdag.

Maak zijn favoriete eten voor het ontbijt

03. Neem zijn favoriete serie of sportgame op

Hoe vaak kan pap echt gaan zitten en terugschoppen met een drankje of een zak chips en zijn favoriete show- of sportteam bekijken? Welnu, vandaag is de dag. Verras hem met al zijn favoriete programma’s die vooraf zijn opgenomen, zodat hij de hele dag kan doorbrengen met binge-watching.

04. Neem je eigen lokale ijsproeverij mee

Wie houdt er niet van ijs? Wandel met je vader naar de plaatselijke ijssalons in de stad en proef alle gekke smaken die er zijn. Sommige zul je geweldig vinden, sommigen maken je misschien misselijk, maar hoe dan ook, jij en je vader zullen een extra lieve dag vol lachen en glimlachen hebben.

Neem je eigen lokale ijsproeverij mee

05. Help een handje en meld je aan als vrijwilliger

Deze dag zou een goede gelegenheid kunnen zijn om uw gemeenschap te helpen. Doe iets waardoor jullie beiden een warm gevoel vanbinnen krijgen, voedsel koken voor een dakloos onderkomen, dekens maken of de honden uitlaten voor een wandeling in het dierenasiel. Er zijn veel manieren om samen deze gemeenschap te helpen op deze speciale zondag.

06. Plan een buitenavontuur

Veel vaders houden van de sensatie van buitenactiviteiten, zoals wandelen, kamperen en vissen. Wat meer is, ze vinden het geweldig als hun kinderen de hele dag niet op hun telefoon zitten. Neem deze speciale dag als een moment om een ​​weekendtrip met papa te plannen, waar je teruggaat naar de basis. Dat betekent, loskoppelen van uw apparaten en samen quality time doorbrengen.

Plan een buitenavontuur

 

07. Kies spontaan voor de volgende filmvertoning

Soms haalt de planning al het plezier uit dingen, zoals uren beslissen over welke film te gaan en te zien. De beslissing om spontaan te zijn in de bioscoop kan op twee manieren. Wanneer je daar aankomt, kun je besluiten om naar de volgende filmvertoning te gaan, ongeacht het onderwerp. Een ander idee is om naar de film te gaan waar je van houdt, en dan naar de volgende film die je meteen laat zien (we beloven dat we het niet zullen vertellen).

08. Voltooi een uitdaging of bouw samen iets

Alles van het oplossen van een 500-delige puzzel tot het samen bouwen van een boomhut is een uitstekende manier om het hart van je vader te verwarmen. Er is niets zo oprechts voor een vader als het delen van het gevoel van voldoening tussen hem en zijn kinderen.

09. Trakteer hem op een spadag (hij zal er dol op zijn)

Hoewel veel vaders het niet willen toegeven, houden ze ervan om net als iedereen in de watten gelegd te worden. Als je besluit om papa een kuuroorddag cadeau te doen, is het jouw manier om te zeggen dat je weet dat hij na al zijn harde werken een dag van ontspanning verdient. Maak er een dag van door een luxe ontbijt of lunch op te nemen. Dat is een goed bestede dag.

Trakteer hem op een spadag (hij is er stiekem dol op

10. Maak een speurtocht met een speciale prijs

De sensatie van het oplossen van mysteries is ingebed in ieder van ons. Geef vader een geschenk waar hij voor moet werken, maar veel plezier ermee. Maak een speurtocht met enkele van zijn favoriete dingen, zoals het schieten van hoepels, minigolf in de achtertuin en meer van zijn favoriete hobby’s. Laat dan het laatste item in de speurtocht naar zijn favoriete restaurant of kaartjes voor een balspel leiden – hij zal ongetwijfeld dol zijn op de moeite die je in deze onvergetelijke ervaring stopt!

Geïnspireerd voelen om een ​​eigen ervaring te starten? Maak je eigen gratis prachtige website!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten