Vervolg persmededeling mee op de fiets op 1 september // Continue press release on the bicycle on September 1st

You can read this message on my blog in 110 languages

Naar aanleiding van de persmededeling mee op de fiets op 1 september

Dit verslag

Bijna alle bestuursleden van Open-Vld Tienen waren aanwezig op het verzamelpunt op de Grote Markt, enkel diegenen die zich onmogelijk konden vrijmaken door werkomstandigheden of doordat zij nog op vakantie waren, waren niet aanwezig, alle anderen wel, zelfs sympathisanten waren er bij.

Vanaf dat punt gingen er verschillende groepen naar de verschillende scholen in Tienen zelf waar de aangekondigde gadgets werden uitgedeeld aan de leerlingen die per fiets naar school waren gekomen, dit werd overal zeer enthousiast onthaald.

Daarna werd er afgesproken wie er in de namiddag naar andere scholen buiten het centrum van Tienen zouden gaan, zoals Vissenaken en Hakendover, ook daar was het een succes. Evenwel dient er bij gezegd dat in Hakendover gevraagd is om te wachten tot een fietsactie die er volgende maand door de school zelf georganiseerd wordt en om daar bij de aanwezige leerlingen die er met de fiets zijn de gadgets uit te delen.

In elk geval een geslaagde actie en proficiat aan de initiatiefnemers en ik zou zeggen verder doen met dergelijke acties.

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Elevate

Bewaren

Bewaren

Advertenties

One comment

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.