Video Also Trump hit by Irma// Ook Trump getroffen door Irma

Read this message on my blog in 110 languages

Orkaan Irma zorgde de afgelopen dagen voor heel wat leed op de Caraïben. Maar liefst 13 mensen lieten het leven bij de passage van Irma, 95% van de huizen en auto’s op de eilanden Barbuda en Sint Maarten zijn vernield. Intussen wacht Florida, ten zuiden van Miami, bang af. Nog voor de passage van de orkaan in de Verenigde Staten, lijkt het erop dat Donald Trump al getroffen werd door dit verwoestende natuurfenomeen. Ook het vakantiehuis van de Amerikaanse president Donald Trump op het Caraïbische eiland Sint Maarten kreeg het immers zwaar te verduren.

Chateau de Palmiers telt negen slaapkamers en twee zwembaden. Aangezien zelfs de allersterkste gebouwen op Sint Maarten verwoest zijn, is de kans enorm groot dat ook Trumps villa met de grond gelijk werd gemaakt door orkaan Irma. (Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Bron: Ook Trump getroffen door Irma

Voetnoot Theo Herbots the voice from #Tienen

Het is Jammer voor President Trump zijn prachtige huis zou vernietigd zijn,

MAAR hij zal geen honger lijden, hij zal altijd nog een dak boven het hoofd hebben, hij zal niets tekort hebben, hij zal nog altijd de financiële mogelijkheid hebben om alles terug op te bouwen

MAAR WAT MET DE GEWONE INWONERS?

De meesten van hen hebben NIETS meer, geen huis, geen eten, geen drinken, niets meer van levensnoodzakelijke benodigdheden en de meesten van hen zullen NIET in de mogelijkheid zijn om zich dit terug te verwerven WAT MET DEZEN,? EN HOE ZAL HET  VERDER GAAN ALS DE VOLGENDE ORKAAN OP HUN AFKOMT?

pabloIf You're Solid with Victims Hurricanes Harvey, Irma ... Share this message

Bron: Crescendo

Bewaren

Advertenties

One comment

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.