• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Video en Foto’s Bloemen-Fotografie-Theo-Herbots

Tussen de foto’s door geef ik een stuk weer dat ooit door een gerenommeerde buitenlandse Journalist in een befaamd Tuin-Tijdschrift, over mij heeft geschreven

Met dank aan deze Journalist

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Perfecte tuinfotografie

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is een freelance Bloemen en planten fotograaf, gevestigd in Tienen, en beschikbaar voor zowel eenmalige projecten als opdrachten op lange termijn.

Zoveel elementen moeten samenkomen op het juiste moment om een mooi plaatje te kunnen creëren; van opstelling tot belichting en weersomstandigheden,

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie weet hoe intimiderend het kan zijn om afbeeldingen te produceren die precies goed moeten zijn.

Maar desondanks houdt hij als talentvolle fotograaf van elke stap in het proces van fotograferen van adembenemende uitzichten.

Verken de website en neem gerust contact op voor meer informatie.

Leer Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie kennen

Het hele verhaal

Er was een tijd dat Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie nooit had durven dromen van een loopbaan als gerenommeerde tuinfotograaf.

Maar die tijd is reeds lang vervlogen. Je hoort de naam vaak vallen in kringen van de meest invloedrijke mensen binnen deze sector.

Wat begon als een hobby is snel uitgegroeid tot een professionele vaardigheid en als fantastische Bloemen en planten fotograaf ontvangt hij telefoontjes en e-mails op zeer regelmatige basis met de vraag om adembenemende flora te komen vastleggen in de regio van Tienen.

Om meer te weten te komen, neem gerust contact op.

Meer informatie over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Degene die natuur kan vastleggen zoals het hoort

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is al sinds 2000 aan de slag als hobby-fotograaf.

Als oprichter heeft hij zichzelf ondergedompeld in de kunstwereld en werd hierin al snel betoverd door het vastleggen van de prachtige tuinen in en rond Tienen en ver daarbuiten.

Zijn stijl wordt vaak omschreven als eerlijk en modern met een vleugje klassiek.

Als gepassioneerde verteller van verhalen die overlopen van energie waarbij de filosofie hierachter het uitzoeken is van objecten die verschillend en uniek zijn.

Wil je meer te weten komen over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Maak kennis met Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Oog voor tuindetail

Geïnspireerd door de pracht en praal van de natuur is Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie al sinds 2000 tuinen en landschappen aan het fotograferen op vele plaatsen, zelfs in het buitenland.

Met een immense vaardigheid, aandacht voor het kunstaspect en de passie voor het creëren van galerijen van prachtige tuinen, heeft Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie zijn leven gewijd aan het vastleggen van de pure essentie van de natuur en de overvloed aan leven en kleur die daarin te vinden is.

Ontdek deze website en ontdek de unieke kijk die Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie heeft op onze wereld en maak kennis met het talent achter de lens.

Over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Met een getraind oog voor natuur en een indrukwekkende aandacht voor belichting en details, heeft deze Bloemen en planten fotograaf zijn loopbaan gewijd aan het vastleggen van tuinen en planten door middel van minimalistische en eerlijke fotografie.

Hij heeft een grote fascinatie voor patronen in de natuur, voor symmetrie en supersymmetrie, schaduwen en reflecties en deze liefde voor fotografie – in al zijn vormen – is de drijvende kracht achter zijn loopbaan.

Het is de combinatie van passie en technische vaardigheden die Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie doet uitblinken. Neem contact op voor meer informatie.

Een getalenteerde Bloemen en planten fotograaf

Voor de tuin. Met liefde.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is een gevestigde voltijdse, professionele fotograaf die gespecialiseerd is in de natuurlijke wereld. Als officiële Bloemen en planten fotograaf sinds 2000 heeft hij altijd al de allure van tuinen en de pracht van planten willen laten zien in zijn foto’s.
Met een specifieke vakkennis in het fotograferen van bloemen en tuinen, dit allemaal op locatie en bijna altijd met het gebruik van het voorhanden zijnde natuurlijke licht, heeft Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie een brede set aan vaardigheden onder zijn riem die voortkomt uit de ruime ervaring in fotografie. Voor meer informatie over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie, neem gerust contact op.

BEKIJK DE GANSE SERIE VIA DE BRON HIER BENEDEN.

Indien U twijfelt aan de oprechtheid van de Journalist die het verhaal tussen de foto’s heeft geschreven,

Via de link hier beneden kan U mijn Poerfolio bezoeken en vandaar onder de link onder de ABOUT-PAGINA U LATEN BEKOREN DOOR MIJN ANDERE FOTOVERZAMELINGEN EN VOORAL DOOR HET ONGELOOFELIJKE AANTAL INTERNATIONALE AWARDS DIE IK HEB BEHAALD

Bron: flowers-and-trees-with-flowers – theoherbots

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Premium fotografie

Na vele toegewijde jaren in de wereld van fotografie, breidt Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie de diensten uit.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie begrijpt dat iedere klant uniek is en een eigen dynamische agenda heeft.

Dit is ook precies de reden waarom ik mijn diensten personaliseer om telkens aan de voorkeuren van iedere klant te kunnen voldoen.

Contacteer Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie vandaag nog voor meer uitgebreide details over de aangeboden diensten, beschikbaarheid en voor een antwoord op al jouw vragen.

OPENBARE TUINEN

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie biedt diensten aan die gepast zijn voor alle soorten van tuin- en plantenfotografie.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie heeft de capaciteit om de stemming van elke tuin over te brengen in foto’s van topkwaliteit; van kleine, intieme tuinen tot grote monumentale publieke parken.

Indien je Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie graag wilt inhuren voor deze dienst, neem dan vandaag nog contact op.

BOTANISCHE TUINEN

Bekijk welke soort fotosessies en diensten Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie ter beschikking stelt.

Contacteer Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie voor alle verzoeken omtrent tuin-, planten- en bloemenfotografie.

Je zult blij zijn met jouw keuze voor mij als jouw tuinfotograaf, sterker nog, je zult keer op keer enthousiast zijn over mijn diensten.

Neem vandaag nog contact op om voor je volgend project samen te

Advertenties
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op Video en Foto’s Bloemen-Fotografie-Theo-Herbots

 1. Alles over zeggen:

  Volgen? Intrassante blogs

 2. Pingback:Hier leest u hoe u bloemen fotografeert || Here's how to photograph flowers - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

 3. Pingback:Het verhaal over mijn Fotografie || The story about my Photography - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.