• WELKOM IN DE CLUB

 • VOLG DE CURUSSEN

 • Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Video en foto’s Bloemen in Het Wild || VIDEO AND PHOTOS FLOWERS IN THE WILD

Help de bijen!
Bijen, hommels en vlinders zijn ontzettend belangrijk voor de bestuiving van planten. Ze bestuiven maar liefst 80% van onze gewassen en doen dat ook nog eens gratis en zonder te mopperen. Door het gebruik van allerlei bestrijdingsmiddelen maken we het werk van deze insecten er echter er niet makkelijker op en sterven hele bijenpopulaties uit. Verder zijn er door de industrialisering steeds meer bloemen uit het landschap verdwenen en kunnen de bijen die er nog zijn steeds minder voedsel vinden. Door thuis een bloemenweide aan te leggen help je bijen om te overleven en beloon je deze harde werkers voor hun verrichte arbeid. Zonder bijen en andere insecten zouden wij zelf niet te eten hebben.

Hoe mooi het bovendien kan zijn

Toon ik U aan de hand van deze serie foto’s die ik in De Natuur heb gemaakt

Hoe de natuur zichzelf in evenwicht houdt. Onze-Lieve-Heersbeestjes en hun larven die de bladluizen die deze plant belagen aanvallen en uitroeien

Powered by ViewBug

Bekijk meer mooie Foto’s via de link hier beneden

Vergeet niet om als U er dan toch bent, de homepagina met nog meer collecties en de About-Pagina te bezoeken

Bron: flowers-in-the-wild – theoherbots

Advertenties
Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.