• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

WAAROM WORDPRESS & ELEMENTOR,

Waarom

Theo-Herbots (Den-Theo)

Werkt met WordPress & Elementor

Hier beneden, kan U de volledige uitleg vinden van het hoe en waarom.

Dat is de manier hoe ik tewerk ga.

Mensen die zelf een Blog of Website willen beginnen raad ik aan om  de volledige cursus stap voor stap te bekijken, vooraleer over te gaan naar de linken die ik hierbeneden ga geven.

Mensen die wat meer ervaring hebben of professionele websitebouwers, raad ik aan  om meteen over te gaan naar de uitleg hieronder omtrent WordPress & Elementor

Zij die evenwel terugschrikken om er zelf aan te beginnen, mogen gerust contact met mij opnemen, vanaf 01 september doe ik het voor hun tegen een gunstige Prijs-Kwaliteit verhouding.

Bij elke site die ik maak gaat

 • Een site-map ingediend worden bij Google, Yandix en andere zoekmachines, zodat U meteen hoog scoort bij de zoekmachines.
 • Drie pagina's, een welkomstpagina, een Over-Pagina en een contact-Pagina
 • Een Nieuwsbrief die U met de Gratis cursus hier beneden zelf kan bijhouden zo vaak U wilt.
 • Geen constant weerkerende betalingen, slechts een éénmalige betaling voor de aanmaak (enkel de domeinnaam door U zelf jaarlijks opnieuw te betalen)

Gratis cursus ==>>

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

ac1

Gratis cursus 1

Dit is één van de eerste cursussen die ik bij WordPress gevolgd heb.

LEES MEER ==>>

ac2

Hoe WordPress Theme Customizer als een pro te gebruiken (Ultimate Guide)

Wist u dat WordPress wordt geleverd met een ingebouwde thema-aanpasser waarmee u in realtime wijzigingen kunt aanbrengen in het ontwerp van uw website.

LEES MEER ==>>

ac3

BLOGGING -TIPS

Eenmaal Uw Website (Blog-Site) opgemaakt, is het belangrijk regelmatig Blog-artikelen te publiceren.

Volg daarom de Gratis Tips

LEES MEER ==>>

Onze vaardigheden en expertise

De hier opgegeven statistieken hebben te maken metde tijd die er nodig is om een goede website te maken

Ontwerp
%
Ontwikkeling
%
Strategy
%

Everything you need to create a beautiful website

WAAROM WORDPRESS & ELEMENTOR

NEEM EEN KIJKJE HIER BENEDEN

Waarom WordPress

10 redenen om voor WordPress te kiezen

Er zijn tientallen goede CMS en blogging-tools op de markt, maar WordPress springt er voor mij uit. Waarom? 10 goede redenen om voor een WordPress installatie op je eigen domein te kiezen als je gaat bloggen:

 1. WP is gratis
  Iedereen kan het gebruiken en functionaliteit toevoegen. Geen geheime agenda’s. No nonense.
 2. WP is in het Nederlands
 3. WP is in tientallen talen beschikbaar waaronder Nederlands. Je kan ook een meertalige site maken.
 4. WP is gemakkelijk te installeren
 5. Je kan makkelijk een blog beginnen naast je bestaande website op je eigen domein.
 6. WP is gebruikersvriendelijk
 7. WP is een Content Management Systeem (CMS). Inhoud staat los van de vormgeving. Als je een tekst kunt typen in Word kun je ook met WordPress omgaan.
 8. WP heeft duizende thema’s
 9. WP heeft gratis of voordelige thema’s. Er zijn honderden ‘thema’s’ of templates beschikbaar waarmee je je eigen ‘look and feel’ kunt bepalen van je website of blog. Veel thema’s zijn eenvoudig aan te passen qua kleuren en lettertypes.
 10. WP kent kent duizenden plugins. ‘Plugins’ zijn kleine toevoegingen aan je weblog zoals een retweet button, sitemap generator (vindt Google leuk), formulieren, nieuwsbrieftool enzovoorts. De meesten zijn gratis.
 11. WP is zoekmachine-vriendelijk
 12. WP is al geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je kunt, als je het helemaal goed wilt doen, meerdere SEO plugins installeren. Bovendie kan U een sitemap indienen bij Google, Bing, Yandix en andere zoekmachines. De code die U dan ontvangt kan je eenvoudig in jouw site plaatsen en meteen heb je ook een hoge score in de zoekmachines
 13. WP is het grootst WP is wereldwijd het grootst en groeit nog steeds. Omdat er zo veel WordPress gebruikers zijn is het gemakkelijk hulp te vinden als iets niet lukt. Twitter een hulpvraag (#durftevragen) en ‘help is on the way’.
 14. WP groeit met je mee
 15. nhoud en vormgeving staan technisch los van elkaar. Als je over enige tijd een andere look en feel wilt, of meer/andere functionaliteit, dan kun je makkelijk switchen naar een ander thema.
 16. WP wordt ondersteund door cursuswordpress.com

Als je er niet uitkomt is er altijd assistentiE

Read More

Waarom Elementor

Ik laat U even kijken naar de functionaliteiten die Elementor biedt, en wat ik er allemaal mee kan.

Elementor bevat een groot aantal elementen (‘widgets’ genoemd) die ik kan gebruiken voor het bouwen van Uw website die geheel voldoet aan jou wensen.

Let op ik kan in WordPress ook widgets gebruiken, die ik kan toevoegen aan een zijbalk. Dit zijn andere widgets dan de widgets die ik in Elementor gebruik en hier kunnen geen speciale effecten worden toegevoegd

Ik kan elk widget als element plaatsen op de pagina, en nu komt het mooiste, ik kan een widget daarna verslepen naar een andere plek. Zo kan ik een indeling van een pagina op een later moment volledig omgooien door de verschillende elementen te verslepen naar een nieuwe plek.
Ik heb de beschikking over enkele tientallen verschillende widgets, zoals kolommen, titels, afbeeldingen, video, buttons, afstandhouders, sliders, tellers, icons, etcetera.

Elk van deze elementen kan ik naar wens aanpassen, en ik kan de weergave veranderen.

Ook kan ik de marges en vullingen (padding) aanpassen om lucht te creëeren rondom een element, ik kan het lettertype en de achtergrond vervangen. Kortom ik kan alles aanpassen om een element passend te maken in elke pagina.

In Elementor kan ik direct een responsive voorproefje bekijken hoe de pagina eruit zal zien op een ander apparaat. Zo kan ik de pagina aanpassen met bijvoorbeeld een smartphone display in gedachten. Op deze wijze kan ik Uw website maken voor elke gebruiker en voor elk type apparaat.

EN VOORAL DE ALLERLAATSTE NIEUWE TREND OP HET INTERNET, SPECIALE EFFECTEN IN TEKSTEN EN AFBEELDINGEN

Opgelet de gehele uitleg is in het Engels, maar ik heb een vertaalprogramma geprogrammeerd waar U alles kan vertalen in 110 talen.

Nog even geduld AUB

Read More

The best place to work, period.

EENDER WAT U ZOEKT

ZOEK NIET LANGER OP HET INTERNET, U VINDT HET HIER

Read More

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00