• Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

 • Vertalen ||Translate

 • BEKIJK DEZE VIDEO’S EN VERNEEM ALLE ONDERWERPEN DIE IK HIER GA BEHANDELEN ROND FOTOGRAFIE

Waarom zaden / Why seeds?

via Mercy

Advertenties
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op Waarom zaden / Why seeds?

 1. natuurfreak zeggen:

  Gezond en gevarieerd eten is voor iedereen belangijk

  • Inderdaad,maar jij die dagelijks zo dicht bij de natuur staat, zal beter weten dan eender wie, wat we de dag van vandaag allemaal op ons bord voorgeschoteld krijgen.
   Allemaal heel mooi ogend maar zo opgedreven en geforceerd, dat de voedingswaarde die er in zit, enorm achteruit is gegaan.
   Daar bovenop nog eens recidu’s van al de sproeistoffen die er gebruikt worden en onze natuur en gezondheid kapot maken…
   Bekijk de video’s maar eens die je via dit bericht kunt bereiken.
   Ik ben een beetje jaloers op jou, voor zover ik weet heb jij nog een eigen tuin, met eigen groenten op een natuurlijke manier.
   Ik heb ook bijna mijn hele leven mijn eigen groenten gekweekt op een biologische manier, dan heb je geen wetenschappelijke verslagen nodig, je proeft gewoon het verschil
   Hartelijk bedankt voor jouw reactie
   Groetjes 💐
   Theo
   PS. Misschien een tip voor jou die zo graag natuurfoto’s maakt, eens foto’s maken van planten in de natuur die in zaad zijn

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.