• Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

  • Vertalen ||Translate

  • BEKIJK DEZE VIDEO’S EN VERNEEM ALLE ONDERWERPEN DIE IK HIER GA BEHANDELEN ROND FOTOGRAFIE

Wat ik U biedt op het Internet

Weekend Yoga Workshop

Take advantage of the early bird pricing now!

Signup

Welcome!

Our studio offers a calm and tranquil space for practising yoga in a safe and supportive environment. We believe that yoga is for everybody and everyone is welcome!

We’re offering classes and courses at beginner and advanced levels, as well as special limited edition sessions of prenatal yoga, children’s yoga, meditation, and mindfulness.

Yoga allows you to find an inner peace that is not ruffled and riled by the endless stresses and struggles of life.

B.K.S Iyengar

Graag geef ik U een korte rondleiding doorheen wat ik doe

Naar aanleiding van een uitnodiging van het ACLVB om gedurende twee dagen na mekaar gedurende 3 uur les te geven rond mijn “ENIGE” en “UNIEKE” “GEZONDHEIDS-PROGRAMMA” en het enthousiasme en de bijval die ik daar kreeg, heb ik op uitnodiging van de talrijke aanwezigen de Website hier beneden gemaakt.

Dit programma is ontstaan omdat ik drie jaar lang wekelijks les gegeven heb voor Het CAW (Amarant in Tienen). Daar heb ik een programma uitgewerkt waar “IEDEREEN” volgens eigen kunnen of fysiek aan mee kan doen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie

Ik werd door datzelfde ACLVB uitgenodigd om gedurende 3 uur informatie te geven rond alles wat Google en Internet betrof, ook dit was een enorm succes. OOk daar is me gevraagd voor meer informatie en vandaar de tweede Website hier beneden

Vorig jaar ben ik terug begonnen met een oude Hobby Fotografie. Dit was meteen een succes, bekijk mijn foto-Awards die ik daar heb behaald in de derde website

https://youtu.be/p_8LYkV_5zk

KLIK ==>>HIER

Bezoek ook

“ALLES” rond Internet

https://youtu.be/yaG7gK6FsZo

KLIK ==>>HIER

https://youtu.be/VU5Lz2y3Kvg

fotografie

Wordt bijgewerkt

KLIK ==>>HIER

Advertenties

Reacties zijn gesloten.