• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | Wat is Vimeo en Hoe u uw eigen account kunt maken | What is Vimeo and How to create your own account

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Wat is Vimeo en Hoe u uw eigen account kunt maken

Video is de Marcia Brady van inhoud. Het is echt moeilijk om tegen te concurreren, waardoor de Jans (foto’s, tekst, hashtags) van de wereld in de kou blijven. Hoewel het niet het gemakkelijkste medium is om te consumeren waar je ook bent, het is zeker het meest aantrekkelijke medium, daarom wordt het steeds populairder. Of je nu een volledig uitgeruste studio hebt of alleen je eigen camera (of zelfs een smartphone) om je video’s op te nemen, je moet ze ergens uploaden. Natuurlijk zal je eerste gedachte waarschijnlijk YouTube zijn, en terecht, want het is ’s werelds meest populaire videoplatform. Maar het is zeker niet de enige. Vimeo is een ander populair videoplatform dat overeenkomsten en verschillen vertoont met de videoreus van Google, maar het is vooral bedoeld voor een ander publiek. YouTube heeft meer dan 1 miljard gebruikers, wat betekent dat kwantiteit niet altijd kwaliteit betekent. Terwijl Vimeo een kleinere gemeenschap van makers is die het toestaat om zichzelf te houden aan hogere productiewaarden. Dus, als u een maker van inhoud bent, is dit absoluut een platform dat u moet weten te gebruiken. We gaan bespreken wat Vimeo is, hoe je je eigen account kunt maken en hoe je je eerste video kunt uploaden:

Wat is Vimeo?

Vimeo is een platform voor het delen van video’s waarmee gebruikers video’s van hoge kwaliteit en lange video’s kunnen uploaden en bekijken. Hoewel het moeilijk is om geen vergelijkingen te maken met andere platforms, is Vimeo een heel eigen beest, dat zich richt op een meer professionele en creatieve menigte. Het is tenslotte gemaakt door een groep filmmakers. Er zijn twee opvallende kenmerken in vergelijking met andere platforms. Ten eerste hebben de meeste accounts een maandelijks abonnement, omdat je moet betalen om opslagruimte te krijgen. Ten tweede zijn er helemaal geen advertenties …

Hoe een Vimeo-account te maken

Nu de voordelen van dit platform zijn vastgelegd, is het tijd om te leren hoe u uw eigen account kunt maken. Het goede nieuws is dat het opzetten van uw eigen account een snel en gemakkelijk proces is. Dit zijn de stappen die u moet nemen om uw eigen Vimeo-account te maken:

 1. Ga naar www.vimeo.com
 2. Klik op “Deelnemen”.
 3. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan en voer uw e-mailadres in. (We kunnen niet helpen met het maken van uw gebruikersnaam, maar we kunnen u helpen als u moet leren hoe u een sterk en veilig wachtwoord kunt maken ).
 4. Bevestig uw e-mail door de instructies te volgen die naar uw inbox zijn verzonden.
  Koel! Je hebt de skeletten van je account ingesteld. Nu is het tijd om het aan te passen zodat het uw merk vertegenwoordigt en er zowel professioneel als aantrekkelijk uitziet.
 5. Upload een profielfoto of uw logo (aanbevolen formaat is: 600 x 600 px). Heb je geen logo? Geen probleem, u kunt er met slechts een paar klikken een maken met Wix Logo Maker .
 6. Voeg een stille loopbare covervideo toe die automatisch bovenaan je profiel wordt afgespeeld. (aanbevolen formaat is: 1920 x 540 px en beeldverhouding voor de video is: 1: 3: 33).

Gedaan! Gefeliciteerd, je hebt met succes je account gemaakt. Nu ben je klaar om je eigen video’s te uploaden en anderen te bekijken.

Extra tip : maak van je aangepaste URL je gebruikersnaam zodat mensen je kanaal gemakkelijker kunnen vinden.

Selecteer uw type Vimeo-account

Tijdens het aanmeldingsproces wordt u mogelijk gevraagd om te upgraden naar een betaald account. Omdat er een handvol opties is waaruit u kunt kiezen, moet u ervoor zorgen dat u een optie kiest die aan uw behoeften voldoet. Laten we eens kijken wat er beschikbaar is:

Vimeo Plus : perfect voor de beginner die het Vimeo-water wil testen. Deze optie biedt 5 GB per week opslag en tot 250 GB per jaar. Het bevat geavanceerde privacyfuncties, statistieken voor video’s en prioriteitsondersteuning.

Vimeo Pro : gemaakt met bedrijven en professionals in gedachten die serieus bezig willen zijn met het verkopen van hun werk aan Vimeo. Hier heb je 20 GB per week opslagruimte. Plus, tot 1 TB per jaar! Pro bevat alle functies die worden genoemd in Plus, evenals de mogelijkheid om uw video’s te verkopen en toegang te hebben tot tools voor videobeoordeling.

Vimeo Business : als uw bedrijf leeft en de inhoud van de video ademt (en de functies nodig heeft om een ​​back-up van te maken), dan is deze voor u. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het teams en meerdere samenwerkingen kan huisvesten via één account. Gezien zijn hoofdfunctie is er ook geen wekelijkse opslaglimiet. Een ander voordeel is VIP-ondersteuning die binnen een uur antwoorden belooft.

Vimeo Premium : op maat gemaakt voor de menigte “I want it all” die een hoop wil uploaden, een hoop wil verkopen en video’s wil maken als een rockster. Dit komt met onbeperkte live streaming en een totaal van 7TB aan opslag. Premium-functies omvatten alle die zijn opgenomen in de zakelijke optie, behalve een toegevoegde bonus van live-ondersteuning.

Hoe een video te uploaden naar Vimeo

Zodra je je profiel hebt ingesteld, neem je de tijd om het platform te verkennen en uiteindelijk je eerste video te uploaden. U kunt als volgt een video uploaden naar Vimeo:

 1. Log in op uw Vimeo-account.
 2. Klik op de knop ‘Video uploaden’ op de startpagina of via de link in de navigatiebalk met het label ‘Uploaden’.
 3. Selecteer de knop ‘Bestand kiezen om te uploaden’ (in dit stadium krijgt u ook privacy-instellingsopties te zien).
 4. Kies het bestand dat u wilt uploaden en druk op “Selecteren”.
 5. Terwijl het bestand wordt geüpload, kunt u informatie zoals de titel en beschrijving invullen.
 6. Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt het uploaden gestart. De voortgangsbalk moet schatten hoe lang uw juweeltje duurt om te worden geüpload.

Extra tip : nadat je een handvol video’s hebt geüpload, kun je de volgorde bepalen waarin ze worden gepresenteerd.

Aanbevolen procedures voor het gebruik van Vimeo

Kies de juiste woorden : u wilt relevante zoekwoorden toevoegen aan uw videotitel en beschrijving, zodat deze gemakkelijk kunnen worden gevonden en gewaardeerd door mensen die ernaar op zoek zijn.

Gebruik opvallende thumbnails : geef je video een boost met een opvallende thumbnail voor je video. Dit zijn een geweldige manier om samenhang te creëren in je hele profiel.

Volg compressierichtlijnen : zorg ervoor dat u de compressierichtlijnen van de site volgt, zodat uw video’s mooi worden afgespeeld op Vimeo .

Breng uw video’s onder de aandacht op uw website : zodra u uw Vimeo-account op orde hebt en een paar video’s onder uw digitale belt, is het tijd om uw inhoud op zoveel mogelijk platforms te laten zien. Je eerste keuze zou je eigen videowebsite moeten zijn . Waarom? Omdat u in tegenstelling tot andere platforms de volledige controle over en het eigendom van uw werk kunt krijgen. Niemand zal uw video opnemen zonder u dit te vertellen, de grootte beperken of gratis downloads toestaan ​​zonder uw toestemming. U bent niet gebonden aan een kooi van standaardbeperkingen en -mogelijkheden of pop-upadvertenties. Met Wix Video kunt u eenvoudig al uw werk van uw Vimeo-kanaal rechtstreeks aan uw site toevoegen. Zie uw website als een thuis weg van huis voor al uw prachtige video’s.

Klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Maak nu uw eigen website==>>, het is gratis!

Blake Stimac
Van Blake Stimac
Community & Social Media Manager, Wix Over The Wix Blog

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten