Welkom / Homepage #Theo-Herbots-Wix-NL

Advertenties

#Theo-Herbots-Wix-NL dankt U voor Uw bezoek aan deze site en Uw vertrouwen

Ales U interesse heeft in mijn politieke campagne bezoek dan zeker ook de site die ik daarote speciaal heb omgevormd, omdat ik nu eenmaal mijn Politieke ambities wil gescheiden houden van deze site KLIK ==>>HIER<<

Eender hoe U hier terechtgekomen bent, ik heet U van harte welkom.

Even wat uitleg omtrent deze site, als fervent blogger volg ik constant nieuwe trends op het internet en probeer ik regelmatig nieuwe templates uit.

Ik had reeds heel wat sites gemaakt rond allerlei verschillende thema’s 

toen ik een nieuwe template wou uitproberen, maar ik had reeds zoveel onderwerpen behandeld, dat ik niet meer wist over welk onderwerp ik het nu hier zou hebben.

Dan kreeg ik het idee : “Waarom eens mijn prachtige geliefde stad #Tienen eens niet in de kijker zetten?”

Ik had nooit gedacht dat dit thema zo’n geweldig succes ging hebben.

Ik geef U zodadelijk een overzicht in welke landen en hoe vaak de site reeds is bezocht sinds begin mei 2017

Maar eerst een video waarom ik blog, daaronder de video wat U kunt terugvinden op deze blog en daaronder de linken hoe U zelf snel een eenvoudig een eigen Blog kunt beginnen.

Nog veel kijk-en leesgenot en hopelijk krijgt U ook de kriebels om te beginnen Bloggen, snel, eenvoudig en “GRATIS”

#Theo-Herbots

Video waarom bloggen?

Nog mee redenen om te bloggen in de video hier beneden

In de video hier beneden kunt U op een snelle en leuke manier vinden wat U allemaal op deze website kunt terugvinden

Statistieken liegen niet. Bekijk deze denderende cijfers hier beneden sinds deze Website, / Blog is opgestart op 01/06/2017

 

Van hobby tot professional

Ik heb er in de loop der jaren een hobby van gemaakt om heel wat WordPress-Templates uit te proberen, op aanraden van mijn vele volgers heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken.

De uitleg hieromtrent vind U terug op twee gloednieuwe websites

Over / Home

Theo-Herbots-Wix-NL

Ik geef hier een korte video, weliswaar in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor veel bezoekers een probleem zal zijn

Opgelet, Als U het vertaalprogramma hierboven gebruikt, worden alleen de teksten vertaald, NIET de teksten in de tekeningen

Hoe het eens begon

Toen ik enkele jaren geleden een eigen zaak wou opstarten, werd ik plots overstelpt met allerlei  prachtige aanbiedingen van mensen die me een eigen website aanboden. Evenwel de prijzen waren om achterover te vallen.

Dan kreeg ik een aanbieding om een cursus te volgen om een eigen site te maken. Hier ben ik op in gegaan. MAAR  Het bleek allemaal veel moeilijker te zijn dan ik had gedacht. DOCH het was een uitdaging om er aan te beginnen.

Dagen, weken, maanden, jaren verstreken

Ik was zo verdiept in de zovele mogelijkheden die WordPress bood, dat ik vergeten was waar het allemaal om begonnen was, een eigen zaak opstarten.

Ik was steeds zodanig bezig met steeds nieuwe dingen uit te proberen, nieuwe templates, nieuwe widgets, nieuwe cursussen….dat ik zonder het zelf te beseffen alles door den duur op automatische piloot deed en zelf niet besefte dat ik een niveau behaalde waar men elders heel veel geld moest voor betalen.

Dan kwam er opeens het idee, ik heb uit hobby reeds voor heel wat mensen een “GRATIS” website gemaakt, het enig wat ik er aan had dat is dat ik heel veel heb bijgeleerd, maar voor de rest “NIETS”, dus waarom dit “GRATIS” blijven doen? Er zoveel tijd insteken dat ik mijn eigen zaken begon te verwaarlozen?

Waarom dan geen zaak opstarten waar ik van een hobby mijn werk kon maken?

Hoe komt het dat een website zoveel geld kost?

Gemiddelde kosten voor het laten maken van een professionele website

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs van een website wordt over het algemeen bepaald door het uurtarief van de designer (en de andere medewerkers die bij het het design betrokken zijn) x de complexiteit van jouw gewenste website.

Het uurtarief van de designer wordt bepaald door zijn ervaring, kennis en de overheadkosten van het bureau.

  • Een freelancer kost +-35 euro (beginner) 175 euro (zeer ervaren) per uur
  • Een klein webdesign bureau kost 50 a 125 euro per uur
  • En grote ontwikkelbureaus kunnen wel 75 tot wel 250 euro per uur vragen.

Bij webdesign geldt over het algemeen; hoe meer kosten, hoe meer je krijgt. Ervaring, kennis en creativiteit kost nou eenmaal wat. Gelukkig is de investering in een weldoordacht webdesign een langdurende investering die makkelijk de kosten eruit haalt.

Je wilt toch een betere website dan je concurrenten?

  • Onderschatten mensen wel eens wat er allemaal bij jou werk komt kijken?
  • Denken ze dat het makkelijker is of minder tijd zal kosten?

Ja? Dat hebben webdesigners ook. Dit komt omdat heel veel uren ‘verborgen’ uren zijn. Uren waarin concepten moet worden uitgedacht, uitgetekend, uitgewerkt. En het doorvoeren van een volgens jou ‘kleine’ aanpassing kan zo een uur in beslag nemen.

Ik onderschat het werk wat bij het maken van een website komt kijken ook altijd. Maar als je zo’n proces van dichtbij volgt, begrijp je steeds meer dat een website een paar duizend euro kan kosten.

Vanaf die datum begin ik er aan

https://www.theo-herbots-maakt-uw-website.com/

 

Opgelet

Alhoewel WordPress.com en WordPress.org talrijke mogelijkheden bieden om zelf aan een website te beginnen heb ik een tijd geleden eenn nieuwe mogelijkheid uitgeprobeerd om websites te maken Wix-Websites 

Ik stond versteld welke mogelijkheden dit biedt en ik raad mensen die zelf een Blog of website willen beginnen dan ook aan om het eens uit te proberen.

Ik heb zelf een website gemaakt waar U alle mogelijkheden kunt ontdekken met informatieve video’s en veel meer.

Bekijk ook de webwinkel eens waar ik U het volgende aanbied

  1. Zelf Uw “GRATIS” website maken
  2. Het door mij laten doen aan zeer concurentiële prijzen
  3. Zelf een webwinkel starten
  4. Professionele e-mail-handtekening
  5. Promo- en Animatie-Video’s

Dat en binnenkort nog veel meer wordt U aangeboden door

Theo-Herbots-Wix-NL

Schrijf U in op de nieuwsbrief en blijf als allereerste op de hoogte van de talrijke nieuwe mogelijkheden die

Theo-Herbots-Wix-NL

binnenkort nog meer gaat bieden

Vriendelijke groet

 

Een Nederlandstalige ==>>

En een Engelstalige ==>>

Liever een Blog of website starten in een andere taal? KLIK ==>>HIER

Maar vergeet zeker en vast niet  om de Blog/Nieuwsbrief  te bezoeken

Of gewoon in de zijbalk de categorie aan te duiden die U verkiest dan komen daar al de berichten die in deze categorie zijn gepubliceerd allen samen naar voren.

Sorry als het allemaal wat chaotisch overkomt, maar ik ben pas begonnen met deze nieuwe template en ben bezig met de aanpassingen, het overzetten van de vroefgere template naar deze nieuwe.

Advertenties

Maar nogmaals #Theo Herbots dankt U voor Uw bezoek, Uw gedulld en Uw vertrouwen

50.7976944.93663

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%