Site pictogram #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

#Theo-Herbots mijn Fotoportfolio en Fotowedstrijden || my Photo Portfolio and Photo Competitions

-Herbots mijn Fotoportfolio en Fotowedstrijden



-Herbots mijn Fotoportfolio en Fotowedstrijden

– De inhoud geeft een goede introductie tot mijn fotoportfolio en mijn passie voor fotografie. – Het communiceert effectief mijn ervaring en vaardigheden in verschillende fotografiegenres.

  1. Theo-Herbots mijn Foto-portfolio
  2. Over mijn Fotowedstrijden bij Vieuwbug

Theo-Herbots mijn Foto-portfolio

Ik had reeds een Vieuwbug-profiel, maar dit was verouderd, daarom dit volledig nieuwe profiel.

Ik breng geleidelijk de inhoud van het oude over naar het nieuwe beter ogend profiel met regelmatig nieuwe content

Het is belangrijk om mijn online aanwezigheid regelmatig bij te werken om ervoor te zorgen dat mijn profiel aantrekkelijk en up-to-date blijft. Door het creëren van nieuwe content en het bijwerken van oude informatie, zorg ik ervoor dat mensen een accuraat beeld krijgen van wie ik ben en wat ik doe.

Het overstappen naar een nieuw profiel kan soms wat tijd kosten, maar het is de moeite waard als je uiteindelijk een professionele uitstraling hebt. Ik vergeet niet om mijn profiel regelmatig te blijven bijwerken, zodat ik altijd het beste van mezelf laat zien aan de wereld.

De vernieuwing van Mijn Vieuwbug-account

Op slechts enkele dagen tijd heb ik reeds verschillende Awards behaald en ook Volgers bijgekregen

Het ziet er naar uit dat zich dit in sneltempo zal verder zetten

Het is geweldig om te zien dat de vernieuwing mijn Viewbug-account zo’n positief effect heeft gehad! Het is altijd een goed idee om je online aanwezigheid te updaten en te verbeteren, vooral als je een creatief persoon bent die graag zijn of haar werk deelt.

Het feit dat ik al verschillende Awards heb behaald en nieuwe Volgers heb gekregen, is echt iets om trots op te zijn. Het laat zien dat mensen geïnteresseerd zijn in wat ik doe en dat mij werk wordt gewaardeerd. Het is ook een teken dat ik hard werk en mijn talenten op een effectieve manier online promoot.

Het is geweldig om te weten dat deze positieve resultaten snel blijven komen. Het kan soms tijd en moeite kosten om je online aanwezigheid op te bouwen, maar het is zeker de moeite waard als je er zoveel voldoening uit haalt.

Ik wil zo blijven doorgaan en geniet en van alle nieuwe kansen die zich voor me openen!


Maar voor U verder leest deze belangrijke opmerking:

Ik ga ook nog regelmatig Fotoreportages en allerlei Tips en adviezen rond Fotografie op deze Blog blijven plaatsen;

Daarom is het best dat U voor U verder leest zich ook inschrijft op de nieuwsbrief van deze Blog

-Herbots mijn Fotoportfolio en Fotowedstrijden

Een nieuwsbrief voor Fotoliefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

-Herbots mijn Fotoportfolio en Fotowedstrijden

Welkom bij mijn foto-portfolio! Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde fotograaf gevestigd in België.

Mijn liefde voor fotografie begon toen ik nog jong was en sindsdien heb ik mijn vaardigheden en kennis voortdurend verbeterd.

Door de jaren heen heb ik een breed scala aan fotografiegenres verkend, waaronder landschap, natuur, portret en evenementen. Mijn doel is om emoties en verhalen vast te leggen in elk beeld dat ik maak, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten.

Als u geïnteresseerd bent in mijn werk en wilt zien wat ik heb gemaakt, nodig ik u uit om mijn foto-portfolio te bekijken. Hier vindt u een selectie van mijn favoriete foto’s, variërend van kleurrijke landschappen tot intieme portretten.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om mijn portfolio te bekijken en ik hoop dat u net zoveel van mijn werk geniet als ik ervan geniet om het te maken!




Wat is een vieuwbug

Een Viewbug Portfolio website is een online platform waarop fotografen hun werk kunnen presenteren en delen met anderen.

Het biedt een professionele en gestructureerde manier om je portfolio te laten zien aan potentiële klanten en opdrachtgevers. Het platform is ontworpen om fotografen te helpen hun werk te promoten en te verkopen, en biedt verschillende functies zoals de mogelijkheid om contact op te nemen met andere fotografen en om deel te nemen aan wedstrijden en uitdagingen om je vaardigheden te verbeteren en meer exposure te krijgen. Het Viewbug platform is ook zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om een portfolio website te maken en te beheren. Kortom, een Viewbug Portfolio website is een geweldige manier om je fotografiecarrière naar een hoger niveau te tillen en je werk onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Een Viewbug Portfolio website biedt ook een platform voor fotografen om feedback te krijgen op hun werk van andere professionals en liefhebbers. Dit kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van hun vaardigheden en hen helpen hun stijl en techniek te verfijnen. Het platform heeft ook een sectie voor tutorials en tips, waar fotografen hun kennis kunnen delen en advies kunnen geven aan andere leden van de gemeenschap. Dit maakt Viewbug niet alleen een platform om je werk te laten zien, maar ook een community om te leren en te groeien. Met de mogelijkheid om je werk te verkopen en deel te nemen aan wedstrijden en uitdagingen, biedt Viewbug fotografen de kans om hun carrière te bevorderen en hun passie voor fotografie te delen met een groter publiek.


Hoe het werkt:

Volg deze 10 eenvoudige stappen

  1. Log in via de link hier beneden
  2. U ziet talrijke mooie foto’s
  3. Klik op een foto en U ziet al de foto’s in die categorie
  4. Om de foto’s in het juiste formaat te zien, klik op de eerste foto, dan ziet U de foto op het juiste formaat
  5. klik op de pijltjes links of rechts om de volgende te bekijken.
  6. Alles bekeken? klik rechtsboven op het kruisje.
  7. U komt terug op de homepagina en kan hetzelfde doen met de volgende foto (categorie)
  8. vergeet zeker de Aboutpagina niet (deze is wel in het Engels omdat ik Fotografen (en anderen) over gans de wereld wil bereiken maar ik geloof niet dat dit voor U een probleem zal zijn
  9. Alles bekeken? van al dat moois genoten?
  10. Druk dan op het V-Teken gans onderaan om al mijn gewonnen Awards, Fotoverzamelingen (vooral nr 9 te bekijken

Over mijn Fotowedstrijden bij Vieuwbug

Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn werk te delen en te laten zien aan een groter publiek. Een van de manieren waarop ik dit heb gedaan, is door deel te nemen aan fotowedstrijden op Viewbug. Ik heb gemerkt dat deze wedstrijden niet alleen een geweldige manier zijn om mijn werk te laten zien, maar ook een fantastische manier zijn om in contact te komen met andere fotografen en hun werk te ontdekken.

Een van de dingen die ik het leukst vind aan Viewbug-fotowedstrijden is dat er zoveel verschillende categorieën en thema’s zijn om uit te kiezen. Of ik nu foto’s maak van landschappenhttps://www.viewbug.com/member/Theo-Herbots-Photography, portretten, dieren of iets heel anders, ik weet dat er altijd een wedstrijd is waar mijn werk bij past. Het is ook geweldig om te zien hoe andere fotografen hun eigen creatieve twist geven aan de verschillende thema’s en categorieën.

Maar Viewbug-fotowedstrijden zijn niet alleen maar leuk en spannend. Ze zijn ook een geweldige manier om feedback te krijgen op mijn werk en te leren van andere fotografen. Ik heb gemerkt dat de juryleden altijd zeer deskundig zijn en nuttige feedback geven over wat er goed is aan mijn foto’s en waar ik nog aan kan werken.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en inspirerende manier om je fotografievaardigheden te verbeteren en je werk aan een groter publiek te laten zien, dan raad ik je zeker aan om deel te nemen aan fotowedstrijden op Viewbug.

Of via de knop hier beneden

Ik nodig U uit om zelf ook lid te worden

Mobiele versie afsluiten