#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Theo-Herbots Foto’s mijn Kerstdiner 2023

Theo-Herbots Foto’s mijn Kerstdiner 2023

Kerstdiner gegeven door mijn Neef Ivan en zijn Vrouw Gerda

Jaarlijks wordt ik door deze mensen tussen Kerstmis en Nieuwjaar getrakteerd op een kerstdiner.
Als alleenstaande stel ik dit enorm op prijs

Het is zo fijn om tijdens de feestdagen omringd te zijn door familie en vrienden. Het Kerstdiner dat mijn neef Ivan en zijn vrouw Gerda elk jaar vor mij organiseren, voelt als een warm bad. Niet alleen vanwege het heerlijke eten, maar vooral vanwege de gezelligheid en warmte die zij uitstralen. Als alleenstaande voel ik mij soms wat eenzaam, maar tijdens dit diner vergeet ik dat helemaal. Ik ben hen dan ook ontzettend dankbaar dat zij mij elk jaar opnieuw uitnodigen en mij een onvergetelijke avond bezorgen.
Theo-Herbots-Fotograaf in Tienen

Geniet mee door het bekijken van de Foto’s






Ik mag zeker ook niet vergeten, christine een klant in het Seniorenrestaurant waar ik Vrijwilligerswerk doe

Ik mag zeker ook niet vergeten om Christine te bedanken. Zij is een klant in het Seniorenrestaurant waar ik vrijwilligerswerk doe en heeft mij uitgenodigd om bij haar thuis Kerst te vieren. Het was een fantastische avond met heerlijk eten en gezelligheid. Het was mooi om te zien hoe Christine haar huis had versierd en hoe zij mij ontving. Het was voor mij een bijzondere en warme ervaring en ik ben haar dan ook enorm dankbaar dat zij mij heeft uitgenodigd.





De feestdagen zijn voor mij extra bijzonder geworden door de gastvrijheid en vriendelijkheid van mensen zoals Christine en mijn neef Ivan en zijn vrouw Gerda.

Ik mag ook niet vergeten de mensen die me vorige jaren hebben uitgenodigd en zeker ook niet diegenen die me op anderen manieren hebben gesteund in mijn eenzaamheid

Ik wil ook graag de mensen bedanken die mij in voorgaande jaren hebben uitgenodigd voor een kerstdiner en mij hebben gesteund in mijn eenzaamheid. Het betekent ontzettend veel voor mij dat er mensen zijn die aan mij denken tijdens de feestdagen en mij willen betrekken bij hun vieringen. Ik ben dankbaar voor de warmte en vriendschap die ik heb mogen ontvangen en ik hoop dit in de toekomst ook aan anderen te kunnen geven. Laten we tijdens de feestdagen niet alleen denken aan cadeaus en lekker eten, maar vooral aan de mensen om ons heen en hoe we hen kunnen laten voelen dat ze geliefd en gewaardeerd worden.

Theo-Herbots Foto’s mijn Kerstdiner 2023

Bekijk deze foto’s ook op mijn Fotoportfolio

En op mijn Fotowedstrijden

Mobiele versie afsluiten