Site pictogram #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Theo-Herbots aan allen mijn beste wensen voor 2024 ||my best wishes to all for 2024

Theo-Herbots wenst iedereen het allerbeste voor 2024.

Het zou fijn zijn indien U gans onderaan het bericht

(onder gerelateerde berichten) ook uw eindejaarwensen zou willen overbrengen. dit kan gelezen worden door de vele duizenden die dit bericht ontvangen. Zeker als U dit bericht deelt met de sociale-media deelknoppen.

Ik hoop dat het nieuwe jaar je veel liefde, geluk en voorspoed zal brengen. Laten we samen de uitdagingen aangaan en de mogelijkheden omarmen die dit nieuwe jaar ons zal bieden. Laten we elkaar steunen en aanmoedigen in alles wat we doen. Ik ben dankbaar voor jullie steun en ik kijk uit naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en avonturen. Nogmaals, een gelukkig nieuwjaar voor iedereen!

Laten we dit nieuwe jaar beginnen met een positieve instelling en een open hart. Laten we onze successen vieren en onze uitdagingen aangaan met vastberadenheid en kracht. Laten we ons richten op wat echt belangrijk is in het leven en onze tijd besteden aan de mensen en activiteiten die we liefhebben. Ik wens jullie allemaal een jaar vol gezondheid, geluk en succes. Laten we er samen iets moois van maken!

Laten we dit jaar ook denken aan anderen, vooral diegenen die het minder goed hebben dan wij. Laten we samenwerken om de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Laten we onze stem laten horen voor gelijkheid, rechtvaardigheid en vrede. Theo-Herbots bedankt iedereen voor hun steun en kijkt uit naar een jaar vol nieuwe mogelijkheden om samen te groeien en te leren. Laten we er een geweldig jaar van maken!

Ook aan de Bewoners, het personeel en de andere Vrijwilligers in het woonzorgcentrum St-Alexius in Tienen waar ik zelf Vrijwilligerswerk doe mijn Beste wensen

Laten we ook onze gedachten richten op de mensen die dichtbij ons staan, zoals de bewoners, het personeel en de andere vrijwilligers in het woonzorgcentrum St-Alexius in Tienen. Laten we hen bedanken voor hun harde werk en toewijding, vooral in deze tijden van onzekerheid en uitdagingen.

Theo-Herbots wil ook hen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hoopt dat ze gezond blijven en zich gesteund voelen door de gemeenschap. Laten we samenwerken en ons inzetten voor een inclusieve en zorgzame samenleving waarin iedereen kan gedijen. Een gelukkig nieuwjaar voor iedereen!


Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige Deals, Tips en Adviezen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen. Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden.

Vergeet niet om na inschrijving naar Uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te drukken. Dit is zo ingebouwd om U te beveiligen tegen Spam

  1. Door Jouw inschrijving en reacties ben Jij mijn grootste inspiratiebron.
  2. Wat mij drijft om te innoveren en te evolueren.
  3. Wat mij motiveert om er elke dag voluit voor te gaan. Want Jij verdient enkel het allerbeste

Een nieuwsbrief voor mensen die het goed met mij voorhebben

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Wij zijn ook aanwezig op sociale media

Het zou geweldig zijn indien we mekaar ook daar zouden ontmoeten


voor Fotografie-Liefhebbers

Theo-Herbots-Fotografie,

🫶 Nu het jaar ten einde loopt, denken we na over de ongelooflijke reis die we in onze gemeenschap hebben gemaakt. Het was een jaar vol creativiteit, ongelooflijke kansen met geweldige beloningen en adembenemende momenten vastgelegd door onze lenzen.

Laten we even de tijd nemen om de talloze zonsopgangen en zonsondergangen te vieren die ons met ontzag achterlieten, de openhartige momenten die ons deden glimlachen, en de uitdagende shots die onze vaardigheden naar nieuwe hoogten brachten.

Onze gedeelde passie voor fotografie heeft ons niet alleen met elkaar verbonden, maar heeft ook de mensen om ons heen geïnspireerd. 🙏🏻 Laten we, terwijl we naar het nieuwe jaar kijken, dit momentum voortzetten, elkaar blijven steunen en onze luiken laten klikken. Ik wens je een fantastisch einde van dit jaar en een nog creatiever en inspirerender nieuw jaar! Blijf de magie vastleggen,

Als we terugkijken op het afgelopen jaar, kunnen we trots zijn op alle momenten die we hebben vastgelegd en gedeeld. Of het nu gaat om het vastleggen van de schoonheid van de natuur of het vastleggen van belangrijke levensmomenten, fotografie heeft ons in staat gesteld om de wereld op een unieke manier te ervaren en vast te leggen. Het is geweldig om te zien hoe onze gemeenschap zo hecht is geworden door onze gedeelde passie. Laten we dit gevoel van saamhorigheid en verbondenheid meenemen naar het nieuwe jaar en blijven groeien als fotografen en als mens. Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en succesvol nieuw jaar vol nieuwe kansen en prachtige momenten om vast te leggen. Laten we samen blijven klikken!

Theo-Herbots Blogger en Fotograaf.

Volg me ook daar

Nog niet compleet maar toch reeds een bezoekje waard



Laat U inspireren


  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden

Bedankt voor Uw bezoek en Uw Vertrouwen


Mobiele versie afsluiten