Site pictogram #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Ik heb mijn welkompagina op mijn Blog volledig veranderd. ||I have completely changed my welcome page on my Blog.

Ik heb mijn welkompagina op mijn Blog volledig veranderd.

Ik ga nog wel publiceren in alle categorieën, maar ga me toch meer concentreren op op mijn Hobby: Fotografie. Neem gerust een kijkje via de link hier beneden

Ik ben echt gepassioneerd door fotografie en ik wil graag mijn werk delen met anderen. Mijn blog zal zich daarom voornamelijk richten op mijn foto’s en de verhalen achter deze foto’s. Ik hoop dat deze verandering jullie zal bevallen en dat jullie met veel plezier mijn blog zullen blijven volgen. Bedankt voor jullie interesse en support!

Fotografie is voor mij een manier om de wereld om me heen vast te leggen en te delen met anderen. Ik hou ervan om mooie momenten en bijzondere plekken vast te leggen en deze te delen met mensen die dezelfde passie hebben als ik. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en uitdagingen om mijn fotografievaardigheden te verbeteren.

Op mijn blog zal ik niet alleen mijn foto’s delen, maar ook tips en trucs geven over hoe ik mijn foto’s maak en bewerk. Ik hoop dat ik hiermee anderen kan inspireren om hun eigen fotografievaardigheden te ontwikkelen en meer te leren over deze mooie kunstvorm.

Bedankt voor het lezen van mijn welkomstboodschap en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over mijn nieuwe focus op fotografie als ik! Vergeet niet om mijn blog te blijven volgen voor meer foto’s en verhalen achter de lens.

Een nieuwsbrief voor slimme Fotografieliefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Ik breng U naar de voorstelling Ik heb mijn welkompagina op mijn Blog volledig veranderd.

Mobiele versie afsluiten