Theo-Herbots Maakt Uw Website

silver imac displaying collage photos
Advertenties

THEO-HERBOTS-MAAKT UW WEBSITE

Een sterkere online aanwezigheid creëren

MIJN VAARDIGHEDEN

Elegante oplossingen

FRONT-END DEVELOPMENT

Verwachtingen overtreffen

Dit is een van de diensten die ik aanbied en waarbij ik volop geniet van de uitvoering. De meeste van mijn klanten hebben geprofiteerd van mijn expertise in Front-end development, dus neem gerust contact met me op om meer te weten te komen over mijn vaardigheden en hoe ik ze kan implementeren in jouw project.

JAVASCRIPT

Streven naar kwaliteit

Sinds de start van mijn carrière heb ik een sterke passie voor Javascript en ik geloof dan ook dat dit is wat ik het beste kan. Als dit iets is dat je nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we jouw volgende plan of project kunnen bespreken.

MIJN KLANTEN

Van persoonlijke websites tot grote bedrijven

Sinds 2000 heb ik het voorrecht gehad om met een ongelooflijke reeks klanten en partners samen te werken. Bekijk hieronder met wie ik heb gewerkt en neem vandaag nog contact met me op om je aan te sluiten bij mijn groeiende lijst van tevreden compagnons.

RECENT WERK

Ik los problemen op en ontwikkel producten die mijn klanten helpen hun concurrentie voor te blijven. Door gericht onderzoek te doen en een goede voorbereiding begrijp ik de visie en vereisten van elk project, wat betekent dat ik resultaten kan leveren die een grote impact hebben.

OVER MIJ

Ik ben een creatieve en getalenteerde Webontwikkelaar met uitgebreide ervaring in web development en codering. Ik zit al sinds 2000 in Tienen en ben gespecialiseerd in projecten die mijn klanten helpen onderscheid te maken in een drukke markt.
Ik heb op afstand, in eigen beheer en als freelancer voor een grote verscheidenheid aan klanten gewerkt. Ongeacht waar ik werk of het type project dat momenteel in ontwikkeling is ben ik er trots op dat ik steeds weer de verwachtingen van mijn klanten overtref. Neem contact met me op om meer te weten te komen over mijn vaardigheden en de beschikbaarheid in mijn agenda.

LATEN WE SAMENWERKEN

Korte uitleg omtrent de kostprijs

De basis is steeds

  • Een Welkompagina
  • Een about-Pagina
  • Een contactpagina
  • Een Blogpagina (waar U achteraf zelf berichten kan aan toevoegen)
  • Dit begint vanaf 600€ ( de kostprijs van 22 € jaarlijks door Uzelf te vernieuwen)

Maar al naargelang wat U zelf wilt

Bijvoorbeeld een vertaalprogramma, zoals op deze Website en allerlei andere mogelijkheden (samen met U te bespreken), is de kans groot dat ikzelf een professioneel abonnement moet aanschaffen dat me 300€ kost. Dit moet ik natuurlijk aan U mee doorrekenen.

Vraag mij het onmogelijke en ik doe het.

Natuurlijk, Time is money, en dus kan ik pas een definitieve prijs opmaken, na bespreking met U

Neem gerust contact om verder te bespreken

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%