Theo-Herbots, de Vriendelijkste Handelaar van Tienen

Belangrijk

Gelieve dit bericht volledig door te nemen voordat u op de ingesloten links klikt. Dit voorkomt dat u belangrijke informatie mist, een kleine inspanning waar u geen spijt van zult krijgen.

Gisteren werden in de raadszaal van het stadhuis Tiense handelaars in de kijker gezet door Handelsgids. De ‘vriendelijkste handelaars’ kregen uit handen van enkele schepenen en raadsleden een mooie oorkonde met hun welverdiende score.
Volgens de initiatiefnemers zijn we in Vlaanderen een van de meest actieve ondernemers in Tienen en is de steun van het stadsbestuur hier opvallend groot.

Ik was als een van de ‘online’ ondernemers ook bij de gehuldigden.

Theo-Herbots, de Vriendelijkste Handelaar van Tienen. Het afgelopen jaar (2023) heb ik meegedaan aan een wedstrijd georganiseerd door Handelsgids voor de Vriendelijkste Handelaar van Tienen.

Omdat ik echter uitsluitend via online platforms opereer zonder een fysieke winkel, heb ik geen face-to-face interacties met mijn klanten. Ik ben dan ook aangenaam verrast dat ik een beoordeling van 9,38/10 heb behaald als Vriendelijkste Handelaar in Tienen.

Ik ben enorm dankbaar aan diegenen die me via Het Internet deze hoge score hebben gegeven.

Het geeft me de stimulans om me nog meer in te zetten via Het Internet en mijn klanten de beste ervaring te bieden. Hoewel ik misschien niet persoonlijk contact heb met mijn klanten, hecht ik veel waarde aan hun tevredenheid en probeer ik altijd snel en vriendelijk te reageren op hun vragen en opmerkingen.

Deze erkenning als de Vriendelijkste Handelaar van Tienen motiveert me om mijn online dienstverlening nog verder te verbeteren en om een positieve impact te blijven maken op de gemeenschap. Ik wil mijn klanten bedanken voor hun steun en vertrouwen, en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren een waardevolle bijdrage te leveren aan de lokale handel en gemeenschap van Tienen.

Samen maken we van Tienen een vriendelijkere en bloeiende plaats om te winkelen en zaken te doen.

Het is geweldig om te horen dat ik zo’n hoge score heb behaald als de Vriendelijkste Handelaar van Tienen! Het is inspirerend om te zien hoe ik, ondanks het ontbreken van fysiek contact met mijn klanten, toch een positieve impact heb kunnen maken.

Door mijn inzet en toewijding via online kanalen zorg ik ervoor dat mijn klanten de beste ervaring krijgen. Het is duidelijk dat de gemeenschap van Tienen mij waardeert en ondersteunt, wat een mooie stimulans is om door te blijven gaan met mijn uitstekende dienstverlening.

Ik blijf zo doorgaan en blijf de vriendelijkheid verspreiden in Tienen!

Hoewel Handelsgids, de organisator van de verkiezing van de vriendelijkste handelaar, binnenkort een uitgebreid verslag zal publiceren over de overhandiging van mijn diploma, wilde ik niet wachten en deel ik graag mijn persoonlijke verslag van deze plechtige gebeurtenis. De betoverende ceremonie vond plaats in de Raadzaal van het Gemeentehuis, te midden van vooraanstaande personen, toespraken en een feestelijke bijeenkomst.

De atmosfeer in de Raadzaal van het Gemeentehuis was werkelijk magisch.

Mijn hart vervulde zich met opwinding en trots terwijl ik werd omringd door belangrijke gasten die mijn prestatie kwamen vieren.


De toespraken waren hartverwarmend en vol lof over mijn inzet en vriendelijkheid als handelaar. Ik voelde me vereerd en dankbaar voor de steun en erkenning die ik mocht ontvangen. Na de formele plechtigheden brak een feestelijk samenzijn aan, waar we konden genieten van heerlijke drankjes terwijl we met elkaar in gesprek gingen.

De uitreiking gebeurde in Mijn Betoverende Stad Tienen

In het hart van Vlaams-Brabant ligt mijn betoverende stad Tienen, een plek vol geschiedenis en charme. Wandel door de geplaveide straten en bewonder de prachtige middeleeuwse architectuur die overal te vinden is. Geniet van een kopje koffie op een gezellig terras en proef de heerlijke lokale lekkernijen. Verken de groene parken en tuinen die de stad sieren, en ontdek de verborgen pareltjes die verscholen liggen achter oude deuren en smalle steegjes. Of je nu een liefhebber bent van kunst, geschiedenis, of gewoon lekker wilt ontspannen, mijn betoverende stad Tienen heeft voor ieder wat wils. Kom en laat je betoveren door de magie van deze prachtige stad.


In het betoverende stadhuis Tienen.


werden de gasten verwelkomd met een warme glimlach dat de sfeer van de avond perfect weerspiegelde. De prachtige architectuur van het gebouw diende als decor voor de feestelijke gelegenheid, . Het geluid van vrolijke stemmen en het zachte rinkelen van glazen vulden de lucht, waardoor een atmosfeer van gezelligheid en samenhorigheid ontstond. Het was een avond om nooit te vergeten, waar vriendschappen werden gesmeed en herinneringen werden gecreëerd die voor altijd zouden blijven bestaan.


Een warme groet in de raadzaal van het gemeentehuis.

Waar oude tradities samensmelten met moderne besluitvorming, waar de stem van het volk weerklinkt in de majestueuze muren van de raadzaal. Hier komen leiders en burgers samen, verbonden door een gemeenschappelijk doel: het creëren van een welvarende en harmonieuze samenleving voor alle inwoners. De magie van deze plek weerspiegelt de eenheid en kracht die voortkomen uit samenwerking en begrip. In deze heilige ruimte worden belangrijke beslissingen genomen, waarbij elk woord en gebaar bijdraagt aan de opbouw van een betere toekomst. De magische groet die we hier delen, verbindt ons in onze inzet voor vooruitgang en welzijn.


wat promotie materiaal hoort er natuurlijk ook bij

Natuurlijk moet ook het promotiemateriaal van Handelsgids worden opgenomen.


Een beknopte blik op de overige aanwezigen.


Het is afwachten wie de laureaat zal worden.


Daar komt hij dan

Hierbij wordt de laureaat aangekondigd.



Dan volgt het applaus

Hier wordt de victoriegeroep aangekondigd. En daarop volgt het juichende applaus.

Dit magische moment zal ik voor altijd koesteren”.


Waarom dit loffelijke nieuws over mijn benoeming tot de meest vriendelijke handelaar in Tienen delen op sociale media?

Het delen van dit lovende nieuws over mijn benoeming tot de meest vriendelijke handelaar in Tienen op sociale media is een geweldige manier om mij prestatie te vieren en te delen met anderen. Door dit nieuws te delen, kun je anderen inspireren om ook vriendelijkheid en positiviteit te verspreiden.

Het kan een positieve impact hebben op de gemeenschap en mensen aanmoedigen om elkaar met vriendelijkheid en respect te behandelen. Dus deel dit nieuws trots en laat anderen zien dat vriendelijkheid altijd gewaardeerd wordt!

PS: Het vervult me met vreugde dat velen van mijn lezers gehoor hebben gegeven aan mijn verzoek om deze boodschap te delen op sociale media. Aanschouw de overvloed aan delingen op FB hieronder, laat je inspireren en deel het ook. Ramp, de teller van FB-delen stond op 125, toe de verbinding tussen mijn Blog en FB uitviel. Na contact-herstel stond het plots terug op nul. Hopelijk wordt dit spoedig ook hersteld. Sorry voor dit ongemak. Laat U evenwel niet afschrikken om toch blijven te delen.

Het kan snel en eenvoudig via De Sociale-Media-Deelknoppen onderaan dit Bericht

Vandaag 24 maart 34 jaar nuchter

Waarom zou je niet reageren op dit geweldige nieuws over mijn titel als de vriendelijkste Handelaar in Tienen?

Het is altijd een feestje om wat lof te ontvangen! Als de vriendelijkste Handelaar in Tienen ben ik een lichtend voorbeeld en het doet goed om erkenning te krijgen voor mijn warme service. Bovendien kan het helpen om nieuwe klanten te lokken die hunkeren naar een fijne winkelervaring.

Dus ja, een reactie is absoluut op zijn plaats en ik laat die trotse glimlach zeker niet van mijn gezicht vallen door deze vermelding!

Twijfel niet doe Het gans onderaan, onder gerelateerde Berichten en mijn Auteursprofiel


U kan ook al voor mij beginnen te stemmen voor vriendelijkste Handelaar 2024

Nu ik verkozen ben tot de meest vriendelijke handelaar van 2023 in Tienen, is het mijn streven om deze erkenning ook in 2024 te verdienen. Uw steun en stem zijn van onschatbare waarde terwijl ik deze ambitie nastreef. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Ik voel me vereerd en dankbaar voor deze onderscheiding en zal blijven streven naar vriendelijkheid en uitmuntendheid in mijn dienstverlening. Samen willen we van Tienen een gastvrije en warme omgeving maken voor iedereen. Laten we gezamenlijk bouwen aan een gemeenschap waar vriendelijkheid en respect centraal staan. Uw vertrouwen en steun zijn voor mij een motivatie om elke dag het beste van mezelf te geven. Laten we samen streven naar een nog vriendelijker Tienen in 2024!

Verschaf mij alsjeblieft een waardering hoger dan 9, want enkel bij een gemiddelde lof van boven de 9 kan ik in aanmerking komen voor een diploma. Ik voel dat ik dit werkelijk verdien.

Herbots Theo

Klik hier om zelf een review te schrijven (handelsgids.be)

Bekijk mijn Online-Store van waaruit ik mijn Internet-activiteiten Promoot (nadat U eerst een reactie gegeven hebt gans onderaan

Koop lokaal

  • Het is zeer belangrijk dat je meer lokaal koopt.
  • Door lokaal te kopen kunnen de lokale handelaars groeien.
  • Als de handel in je buurt groeit, groeit ook alles daaromheen.
  • Dankzij jouw steun kan de handelaar jobs aanbieden aan buurtbewoners en verenigingen in de buurt sponsoren.

Hier beneden zoals vermeld op Handelsgids

Herbots Theo
Bij Theo-Herbots vindt u alles wat u nodig heeft voor de promotie van uw zaak, organisatie, activiteiten of hobby. Met uitgebreide ervaring in marketing en promotie helpt Theo effectief uw boodschap over te brengen, of het nu gaat om het ontwerpen van naamkaartjes met QR-codes of het creëren van promovideo’s en geanimeerde banners. Naast webdesign biedt Theo ook persoonlijke adviezen en digitale fotoreportages, perfect voor het vastleggen van speciale gelegenheden of dagelijkse momenten. Verder kunt u bij hem terecht voor gezondheidsadvies en deelt hij zijn passie voor fotografie door middel van cursussen, met de mogelijkheid om deze hobby om te zetten in een beroep.

Abonneer u op onze levendige nieuwsbrief en ontvang direct mijn splinternieuwe blogposts.

Wij verafschuwen spam, net als u! Uw gegevens zijn veilig bij ons en u kunt op elk moment afscheid nemen door eenvoudigweg te klikken op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief. Maakt u zich geen zorgen, uw privacy heeft onze hoogste prioriteit en wij zullen uw gegevens zorgvuldig bewaken. Mis geen enkel detail en blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogavonturen door nu in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dank u voor uw interesse!

En vergeet niet om na inschrijving uw inbox te controleren voor de bevestigingslink. Dit is een extra beveiligingsmaatregel om u te beschermen tegen ongewenste grappenmakers en digitale bedreigingen.

Voeg je bij 17K andere abonnees

Theo-Herbots, de Vriendelijkste Handelaar van Tienen

Heeft U

  1. Het bericht volledig gelezen? ✅
  2. Zich ingeschreven op De Nieuwsbrief (als U dat nog niet eerder heeft gedaan) ✅
  3. Een reactie Geplaatst gans onderaan? ✅
  4. Dit bericht gedeeld op Sociale Media? ✅

Goed zo 😀

Dan breng ik U naar andere belangrijke Berichten op deze Blog

Vergeet niet om mijn  Teksten, Foto’s, Video’s en veel meer op sociale media te volgen, te liken en verder te delen  zodat u deel uitmaakt van een betoverende gemeenschap en betrokken blijft bij alle wonderen die zich ontvouwen.

Laten we gezamenlijk een online sprookje weven en elkaar steunen in onze magische interesses en passies. Ik zie ernaar uit u daar te begroeten!

PS: Mijn website is momenteel onder constructie en kan een beetje traag zijn bij het openen. Maar wees gerust, jouw geduld zal rijkelijk beloond worden wanneer je al die prachtige veranderingen te zien krijgt!

Belangrijk

Klik ook eens op het maantje in de menubalk om de Berichten op een andere leuke manier te bekijken

Ben je nieuwsgierig om deze boodschap in een ander kleurenspectrum te aanschouwen? Een fascinerende en betoverende ervaring staat je te wachten, durf ik te beweren.

Ik zie ernaar uit om je mee te nemen naar een wereld vol kleuren die je zintuigen zullen prikkelen.

Klik op het maantje in de menubalk.


Theo-Herbots wil zijn loyale volgers op deze blog hartelijk bedanken!

Jullie voortdurende steun en betrokkenheid worden enorm gewaardeerd. Dankzij jullie positieve reacties en interesse groeit en bloeit deze blog. Ik ben dankbaar voor elke like, share en reactie die jullie achterlaten. Gezamenlijk vormen jullie een geweldige lezersgemeenschap die deze blog zo speciaal maakt.

Blijf de berichten waarderen en vergeet niet om vrienden en familie uit te nodigen om deel te nemen aan deze inspirerende reis! Bedankt voor jullie steun en kom zeker terug voor meer fantastische inhoud. Jullie maken echt het verschil!

Ik voel me enorm gezegend met zo’n fantastische groep trouwe volgers! Jullie betrokkenheid en steun zijn werkelijk onschatbaar. Samen vormen jullie een warme en inspirerende community die deze blog zo levendig maakt. Deel de positiviteit en nodig anderen uit om deel te nemen aan deze prachtige reis. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en blijf zeker terugkomen voor meer boeiende content. Samen maken we deze plek tot iets heel bijzonders!

Waarom inschrijven op mijn nieuwsbrief op deze Blog

Theo-Herbots wil zijn loyale volgers op deze blog hartelijk bedanken!

Waarom zou je je aanmelden voor de nieuwsbrief van deze te gekke blog, net zoals duizenden anderen al hebben gedaan?

Omdat onze nieuwsbrief bomvol waardevolle content zit die je niet wilt missen! Als je je aanmeldt, blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen, handige tips en updates. Mis niets en sluit je vandaag nog aan bij onze nieuwsbrieffamilie!

Je zult er zeker geen spijt van krijgen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van deze blog! Blijf op de hoogte van alles wat de blog te bieden heeft, van de nieuwste artikelen tot handige tips voor abonnees zoals jij. Word vandaag nog lid van onze nieuwsbriefcommunity en mis geen enkele update meer!

We hebben een hekel aan spam, net zoals u. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Na het invoeren van uw e-mailadres, klik op ‘abonneren’ en ga vervolgens naar uw inbox om op de bevestigingslink te klikken (controleer ook uw spammap).

Dit is bedoeld om u te beschermen tegen spam en hackers

Voeg je bij 17K andere abonnees


Waarom zou dit bericht verder gedeeld moeten worden op sociale media?

Theo-Herbots wil zijn loyale volgers op deze blog hartelijk bedanken!

Dit bericht verdient het om verder gedeeld te worden op sociale media vanwege de waardevolle informatie die het bevat. Door het delen van deze boodschap kunnen meer mensen geïnformeerd en geïnspireerd worden. Samen kunnen we een positieve impact creëren door deze boodschap te verspreiden en zo anderen te helpen en te ondersteunen. Laten we samenwerken om deze boodschap van kennis en verrijking te delen met een breder publiek. Samen kunnen we een verschil maken!

Doe het snel en eenvoudigs via De Sociale-Media-Deelknoppen onderaan het bericht


Waarom zou u reageren op dit bericht (onder Auteursprofiel en gerelateerde berichten)?

Het reageren op dit bericht onder het auteursprofiel en gerelateerde berichten kan een geweldige manier zijn om uw gedachten en meningen te delen met anderen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Door deel te nemen aan de discussie, kunt u nieuwe inzichten opdoen en uw horizon verbreden. Bovendien kan het interactie aangaan met anderen uw netwerk vergroten en nieuwe connecties tot stand brengen. Dus waarom zou u niet reageren en uw stem laten horen? Het kan een waardevolle bijdrage leveren aan het gesprek en uw ervaring verrijken.

Theo-Herbots wil zijn loyale volgers op deze blog hartelijk bedanken!

Website Theo-Herbots bezocht in deze Landen

Het feit dat mijn website in zoveel verschillende landen wordt bezocht, is grotendeels toe te schrijven aan de vertaalwidget in de menubalk. Hierdoor kunnen mijn berichten snel en moeiteloos worden vertaald naar 110 talen.

Het aantrekken van zoveel bezoekers is voornamelijk te danken aan mijn trouwe volgers die blijven delen via sociale media. Ik vertrouw erop dat dit blijft voortduren. Vanaf nu zal ik deze widget bij elk bericht blijven plaatsen, zodat iedereen de voortgang kan volgen in welke landen mijn website is bezocht en het groeiende aantal bezoekers kan blijven zien.

Waarom ik dit widget heb aangebracht

Het is fascinerend om te zien welke landen al deel uitmaken van de bezoekers van mijn website . Met behulp van deze statistieken kan ik immers een duidelijk beeld krijgen van waar mijn website populair is en waar nog een grotere groep potentiële bezoekers te bereiken valt.

Het is niet alleen interessant om te weten uit welke landen mijn websitebezoekers afkomstig zijn, maar het kan ook helpen om mijn website te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van mijn doelgroep. Door te analyseren waar mijn website werd bezocht door welke landen, . Op deze manier kan ik mijn website nog aantrekkelijker maken voor mijn internationale publiek en de band met mijn bezoekers versterken. Het bijhouden en analyseren van statistieken is dus niet alleen interessant, maar kan ook bijdragen aan het succes van mijn website.

Statistieken liegen niet, Bekijk hier beneden in hoeveel landen de site reeds is bezocht en hoeveel bezoekers er reeds zijn geweest.

Het widget hier beneden heb ik pas geplaatst op 1 maart 2022 en geven dus pas de statistieken weer sedert die datum

Website Theo-Herbots bezocht in deze Landen

In de tool die ik hiervoor gebruik worden de cijfers om de 10 minuten automatisch aangepast

Free counters!
Free counters!


Het is altijd verrijkend om meer te lezen en nieuwe zaken te ontdekken. Wellicht stuit je nog op boeiende informatie. Geniet van de leeservaring! 😀

Theo-Herbots wil zijn loyale volgers op deze blog hartelijk bedanken!

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder