Ik droom van Zuid Afrika |Ek droom van Suid-Afrika |I dream of South Africa❤️❤️❤️

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Zuid Afrika heeft me reeds van kindsbeen nauw aan het hart gelegen.

Elk boekje dat ik kon vinden over de eerste Vlaamse en Nederlandse Boeren die zih in dit prachtige land gingen vestigen om een nieuw leven te beginnen.

Ook de geschiedenis rond de twee pinlijke Boerenoorlogen en ook hoe het er nu aan toe gaat.

Het is dan ook een droom om er volgend jaar een rondreis te maken. Niet met een reisagentschap maar met de mensen ter plaatse.

land van mijn dromen

Ik wordt aangemoedigd door Zuid-Afrikaanse Bloggers zoals

perdebytjie

Zij heeft me trouwens de link doorgespeeld om contact te maken met Andere Zuid-Afrikaanse Bloggers

Bekijk het eens via deze knop

Adding link to http://www.inlinkz.com/new/view.php?id=797928

Bezoek de categorie over Zuid-Afrika ==>>

Advertenties

20 comments

 1. Pragtig Theo! Ek hoop jy leer baie uit ons gewone mense se skrywes oor die omgewings waarin ons woon. SA het soveel verskillende fasette en landskappe. Jy sal dit nou sien in jou virtuele reis saam met die veertien vrouens op die groen bus!

  Liked by 1 persoon

  1. Bedankt
   Kan jij ondertussen daar bij De Boeren (en anderen) uitvissen of zij weten van waar in Vlaanderen en Nederland de eerste kolonisten, dus hun voorouders, afkomstig waren?
   Dan geef ik jullie eerst een rondreis door mijn Prachtige Stad Tienen en dan geef ik een rondleiding door de plaatsen van waar hun Roots is. Foto’s, Geschiednis en indien ik het kan uitvissen uit de archieven daar terplaatse ook documentatie omtrent jullie voorouders.
   Groetjes
   Theo

   Liked by 1 persoon

       1. Theo, kan jy asseblief na jou settings gaan kyk. Jou antwoorde aan my en ander, verskyn nie by ons nie. Ek moet elke keer jou blog oopmaak om jou kommentaar te lees. Sodoende mis ek wat jy vir my skryf.Sal dit erg waardeer, dankie.

        Liked by 2 people

        1. Ik zal nakijken, het is de eerste maal dat dit gebeurt. En anders geef je me jouw mail-adres door (niet hier want dan ziet iedereen het) maar naar herbafittheoherbots@gmail.com (mijn mail-adres is publiek maar niemand anders kan zien wat ik ontvang)
         En nog dit, kan je eens aan die veertien vrouwen vragen dat zij in mijn reactieformulier schrijven: “Ek is op die bus met jou, ek is .. (naam)” dan weet ik tenminste met wie ik op stap ga en kan bovendien hun hompage herbloggen in een categorie, bijv. de veertein Vrouwen met wie ik op stap ga, zodat de mensen hier in Tienen Zuid-Afrika anders leren kennen dan met die voorgekouwde toeristische reizen. Gewoon met de mensen terplaatse
         HET GAAT PLEZANT WORDEN !!!
         👯‍♂️😂🙈😰😹
         MAAR OOK AFZIEN

         Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.