• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Beste reizen voor fotografen ||Best trips for photographers

Elke dag laten we ons inspireren door de prachtige locaties die door de communityleden zijn gemaakt.

Of je nu een verborgen landschap vastlegt waar niemand naartoe gaat of een locatie vol mensen vastlegt, prachtige stadsgezichten en architectuur fotografeert, of gewoon plaatsen fotografeert die er onwerkelijk uitzien en uit een filmset,

We hebben 21 van de beste plekken verzameld om te fotograferen.

Maak uw keuze op onze selectie voor de beste reizen voor fotografen:

Torres De Paine door acseven

 by

“Cuernos del Paine reflectie over de gletsjerwateren van het Nordenskjöldmeer… Of misschien een visioen van Eden’s Gardens?”

Antarctica door Michaelleggero

 by

“Antarctica is het zuidelijkste continent van de aarde, met de geografische Zuidpool. Het is gelegen in de Antarctische regio van het zuidelijk halfrond, bijna volledig ten zuiden van de Antarctische cirkel, en is omgeven door de Zuidelijke Oceaan. Met 14,0 miljoen km2 (5,4 miljoen vierkante meter) is het het op vijf na grootste continent in het gebied na Azië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ter vergelijking, Antarctica is bijna twee keer zo groot als Australië. Ongeveer 98% van Antarctica is bedekt met ijs dat gemiddeld ten minste 1 mijl (1,6 km) in dikte, die zich uitstrekt tot alle, behalve de noordelijkste bereikt van het Antarctisch schiereiland.”

De Falklandeilanden door davidianhiggins

 by

“Koningpinguïns worden ‘gericht’ naar de zee van de rookery op Volunteer Point op de Falklandeilanden.”

Salar de Uyuni, Bolivia door gevraagd

 by

“Gedurende drie dagen reisden we over de Andes altiplano om van Chili naar Bolivia over te steken. Aan het einde werden we begroet met een meest spectaculaire gezicht – de Salar de Uyuni. Op ongeveer 3700m hoogte, de Salar de Uyuni is het grootste zoutmeer in de wereld, met verbazingwekkende vijfhoekige en zeshoekige richels gevormd natuurlijk uit verdampend water tijdens het natte seizoen.”

The big Island, Hawaii door alainbarbezat

 by

“Het grote eiland is het grootste eiland in de Hawaiiaanse archipel van de Verenigde Staten in de Centrale Stille Oceaan. Het gevarieerde terrein overspant gekleurde zandstranden bij Papakolea (groen) en Punalu’u (zwart) tot weelderig regenwoud. Binnen Volcanoes National Park zijn er 2 actieve vulkanen, Kilauea en Mauna Loa”

De woestijn van Gobi, Mongolië door erdenebulganbnbz

 by

“Zonsopgang in de Gobi woestijn van Mongolië in de provincie Dundgobi. De Gobi woestijn is een uitgestrekte, dorre regio in het noorden van China en het zuiden van Mongolië. Het staat bekend om zijn duinen, bergen en zeldzame dieren zoals sneeuwluipaarden en Bactrian kamelen.”

Antelope Canyon, Arizona door BensViewfinder

 by

“Een foto nam ik van Upper Antelope Canyon vorige week, terwijl ik in Arizona en Utah fotograferen. Een van de meest verbazingwekkende dingen die ik ooit heb gezien en wordt verkrampt in deze kleine canyon met zoveel mensen was de moeite waard de foto ops.”

Cinque terre, Italië door marcodemaio

 by

“Cinque Terre is een reeks eeuwenoude kustdorpen aan de ruige Kustlijn van de Italiaanse Rivièra. In elk van de 5 steden, kleurrijke huizen en wijngaarden vastklampen aan steile terrassen, havens zijn gevuld met vissersboten en trattorias”

Havana, Cuba door eladiof

 by

“El Malecon tijdens een stormachtige avond. Havana, Cuba.”

Central park, New York door jaycohen

 by

“Een vroege ochtend shoot in Central Park. Geen mensen, geweldige bladeren.”

Bora Bora, Frans-Polynesië door ryansnodgrass

 by

“We waren duiken met zwartpunt rifhaaien in Bora Bora op onze huwelijksreis. Was het uitproberen van een nieuwe behuizing die ik had gebouwd voor mijn Sony SLT A65 … Ik denk dat het werkt.”

Ban Gioc watervallen, Vietnam door tongtranson

 by

“Dit is de mooiste waterval in Vietnam. Het is gelegen in de grens van Vietnam en China. Haft waterval op de linker foto is van Vietnam, de andere kant is van China.”

Serengeti, Afrika door albertoghizzipanizza

 by

“Het Serengeti-ecosysteem is een geografische regio in Afrika. Het ligt in het noorden van Tanzania en strekt zich uit tot het zuidwesten van Kenia.”

Machu Picchu, Peru door Laska

 by

“Een jonge lama met uitzicht op de oude stad Machu Picchu, Peru.”

Vestrahorn, Zuidoost-IJsland door davenelson

 by

“Gelegen net buiten de stad Höfn aan de zuidoostkust van IJsland, dit beeld vangt de natuurlijke schoonheid van het Vestrahorn gebergte over de zwarte as zandduinen van het schiereiland Stokksnes.”

Shibuya, Tokyo door TrashTheLens

 by

“We hebben allemaal een moment van stilte in de wereld nodig dat om ons heen haast…”

Varanasi, India door willysanson

 by

“Een van de heiligste plekken in heel India.. een must see plaats die een impact in je leven zal maken!”

Hamnøy dorp, Lofoten Eiland door hpd-fotografy

 by

“Het schilderachtige microdorp Hamnøy is een van de meest pittoreske dorpjes van alle Lofoten. Vooral dit uitzicht is een Lofoten-klassieker en is waarschijnlijk gefotografeerd door elke fotograaf ooit een bezoek aan de eilanden. Ik hoop dat ik toch iets nieuws kan toevoegen met mijn poging..”

De Julian Alpen, Slovenië door Robalka

 by

“De Julian Alpen zijn een bergketen van de Zuidelijke Kalkalpen die zich uitstrekt van het noordoosten van Italië tot Slovenië, waar ze stijgen tot 2.864 m op de berg Triglav, de hoogste top in Slovenië.”

Yellowstone, USA door MichaelMatti

 by

“Bizon in de rivier in Yellowstone.Yellowstone National Park is een bijna 3.500 vierkante mijl wildernis recreatiegebied bovenop een vulkanische hot spot.”

Praag, Tsjechië door roblfc1892

 by

“Praag, hoofdstad van de Tsjechische Republiek, wordt doorsneden door de Vltava rivier. Vroeg in de ochtend op de Karelsbrug.”

Bekijk meer Tips over Fotografie

Vriendelijke Groet, Theo-Herbots-Fotografie

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.081 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.081 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00